ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

bide barçayı kayırıyorlar denilirdi.

dün barçaya yapılanlara bak birde bugün reale yapılanlara. uefamadrid

kesinlikle macin hakki bu skor degil.

hadi 2 1 filan de ok ama bu degil !

Valla adamlar yakaladıklarını attı.Biz ise yakaladıklarımızı atamadık,tabi hakem denen zerzevatın etkisini unutmayalım.2 penaltı bide son gol rezalet maç yönetti anasını andığım.

Bizim gücümüz anca schalkelere yeter, R.M. Muhammed ali gibiydi 3 yumrukta yere serdi bizi. Reali yenebilmemiz için bize emre okan suat gibi adım attırmayacak çılgın gibi koşan genç dinamolar lazımdı.

ki hamit berbat oynadı ama yine elimizden geleni yaptık.

7-0 ve 8-0 bekleyen sekiztaş ve şikebahçe fanları oynanan futbolu görünce biliyoruz hayal kırıklığına uğradınız. Şunu artık anlayın beyinsizler o tür tarihi farkları sadece siz yersiniz biz değil.

devre biterken 2-1 yapabilirdik bulduğunu atacan işte neyse burda yenip en azından galibiyetle veda ederiz

Gerçekten kötü oynasak ve 5-0 yenilsek bu kadar içime oturmazdı. Üçüncü gollerini hakem yarattı, üstüne penaltı vermesi gerekirken Burak'ı diğer maçtan etti. Biz de karşımızda gençler varmışcasına bulduğumuz pozisyonları her zaman olduğu gibi cömertçe harcadık. Real vitesi artırmadı mevzusu da ayrı bi saçmalık. Artıysaydı anasını satıyım madem. Varsayımlar üzerine konuşcaksak.. Bu maç berabere bitseydi bile arenada elerlerdi bizi ama konu o değil. Bişeyin kaçtığı da yok lige ambargo koyup 1 stoper 1 sol bekle çok daha iyilerini görürüz. Konu hayalkırıklığı. Ne bileyim lan olmadı böyle. Daha başka olmalıydı.

Mucize değil, sadece birazcık şans olsaydı yanımızda bu maçtan beraberlik alırdık

Real Madrid'de 1 kişide kendini zorladı diyebileceğimiz biri var mı ? İstedikleri gibi tempoyu yükseltip düşürdüler. Bizde takım olarak değilde bireysel olarak çabalayanlar vardı Manu deplasman maçı ile aradaki fark budur o maçta bütün takım birlikti sanki..

Burağın pozisyonuna itiraz edilse cezası kalkabilirmi?

yorumlardan renklerini belli ediyorlar zaten böyleleri hayyamcim. GS in çeyregi kadar başarisi yok takimlarinin. naparsin eziklik. bayan kiliginda bile dolaşir bunlar.:D

Doğru diyosun arkadaşım bırak bayan ve gay kılığına girmelerini biraz önce 40 mesaj atmış adam gelip mesut özil fanlığı yapıyor.

Mucize değil, sadece birazcık şans olsaydı yanımızda bu maçtan beraberlik alırdık

Hakem onlara çalışıyor bulduğumuzu atamıyorsak basit hatalarla rakip kendini sıkmadan gol atıyorsa şans faktörünün de bizden uzak olduğu azımsanmayacak bir gerçek.Zaten şans faktörü bizde olsaydı bu istatistiklere göre adamlar en kötü 2-1 yenmiş olurduk.maç öncesi inanç=konsantrasyon yetmez demiştim renktaş.ŞANS faktörü maalesef futbolun en talihsiz tanımı ve ne yazık ki bir takımın kaderini değiştirecek kadar nankör bir faktör...

Xabi ve Mesut'u çok boş bıraktık gibi geldi birde ilk yarıda çok ilerde deliler gibi bastık böyle baskıda da Xabi gibi adamı boş bırakırsan 70 metreye adamın aklını alacak bir pas verir işte ondan sonra 3'e 3 falan yakalanırsın..

Selçuk'u pek beğenmedim extra işler yapmasını bekliyordum hiç defans arkası falan düşünmedi..

Sneijder de aynı şekilde topu çok geveledi ve defansın kucağına çekildi 3. forvet gibi

Burak çok etkisizdi bildiğimiz işleri yapmadı ya da yaptırmadılar..

Drogba form tutmaya ihtiyacı var bazı topları çok geveledi..

Eboue sağ açık gibi oynadı hücumda pozitif işler yapsa da defansta tam bir skandaldı geriye çoğu zaman yürüyerek döndü.Skoru direk belirleyen isim oldu..

Semih tecrübesizliği ortaya çıktı o yüzden kızamıyorum önemli olan hatalarından ders çıkarması..

Dany çok beğendim hala bomba gibi hata yapmaya müsait ancak sarı kart görmesi kötü oldu bugün çok kritik müdahale yaptı..

Riera bazen geri gelirken yürüdü ve sinirlendirdi beni ama iyidi

Melo takımı ileri çıkarmakta iyidi ancak bazı pozisyonlarda ön libero görevini yeterince yerine getiremedi o pozisyonda oynuyorsan önceliği ilerisi değil gerisi geride çoğu zaman açıkları kapatmadı.. Zaten ilk yarıda ki boşluklarda o yüzden doğdu Eboue çıkıyorsa sağa Riera çıkıyorsa sola geçeceksin dany sola geçtiğinde stopere sen bu yüzden varsın..

Muslera için denecek pek birşey yok standartı var artık musleranın

Hamit en çok beğendiğim isim oldu takım adına en pozitif oynayan isimdi takımı ileri çıkarmayı Selçuk ve Sneijderden beklerken bu maçta Hamit bu görevi onlardan daha iyi yaptı..

edit.

Geri
Üst Alt