ŞL 12/13 ÇF 2. Maç | Galatasaray 3-2 Real Madrid | MS | 9 Nisan

4-5-1 oynarsak amrabati sneijderi kazaniriz fakat buraki kaybederiz 4-4-2 de amrabati sneijderi kaybederiz buraki kazaniriz secim önemli birde yabanci sinirini unutmamak lazim

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray 3-2 Real Madrid | Maç Sonucu | 9 Nisan

Ziyaretçilere bir soru :

Hayatınızda kaç kere Real Madrid'i yenen bir takım tuttunuz?

Ynt: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray 3-2 Real Madrid | Maç Sonucu | 9 Nisan

Ayağa kalkın ve bu takımı avuçlarınız patlayıncaya kadar alkışlayın. Ne mutlu ki bana GALATASARAY'lıyım...

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray - Real Madrid | 21.45 | 9 Nisan

Hahahaa, adamlar tirstilar :D

1-0 geriden gelip skoru 3-1 yapan ve bizlere ulan acaba olacak mı dedirten takımımla gurur duyuyorum.(Orada verilmeyen penaltılarımız verilse neyse)

TEBRİKLER ASLANLAR.

Real'i o sahaya gömdünüz, ********************* korkusu neymiş yaşattınız ya varsın olsun bu sene Ç.Final de bitsin rüya.

(Sol bek şart)

o değilde amrabat kanat gibi oynayınca 0 - 1 den 3 - 1 oldu 2 senedir kanatsız oynuyoruz defanstan çok en büyük eksikliğimiz kanatlar

Defansımız biraz toplu olsa adam tutmayı bilse bu gün ispanyadan 0-3 yenik olarak gelmez burada da turu atlardık.Peki buna üzülüyormuyum hayır çıktılar ASLANLAR gibi oynadılar helal olsun 1 olmaz 2 olmaz 3. senede alırız yeterki sürekliliği olsun.Tebrikler Galatasaray'ım bize bu geceyi yaşattığınız için.

biz o kupayı da bir gün Türkiye'ye getirecez o kadar Teşekkürler Galatasarayım

Şükürler olsun ki GALATASARAY'lıyım !!! :ayatollah:

barnebeuda penaltımızın 1 tanesi verilse şuan turu kutluyorduk

Boyle hoca olmaz arkadas,tek forvete donduk adamlari sindirdik golleri bulduk.baskiyi artircakken gene tuttu elmanderi alip orta sahayi verdi.yemin ediyorum ezbere is yapiyor oyun nasil gidiyor neler oluyor umrunda degil.Benim icin gayet net artik takimin gercek potansiyelini kullanamiyor.

Bari şimdi biraz susun da şu takımla gurur duyun. Adam yıllar sonra tekrardan bizi bu seviyelere getirdi, 2 sene önce Ankaragücü'nü yenemezken Real Madrid'i zorluyorsun şimdi.

Malaga da 90 da iki tane yemiş,, yazık oldu valla hi üzüldüm, :(

efsane maçlara lütfen galatasaray ruhunu gösterdik herkesee

lan artık eleştirmeyin abuk sabuk hocayı futbolcuları kaldı 6 hafta şampiyon olalım sonra bakarız eksiklerimize.

Şu turu geçebilirdik, ben sonuna kadar 5-1'e inanıyordum. Hatta Real golü attığında zaten 1 gol atacaklardı o haklarnı kullandılar, artık ilahi bir güç gol atmalarını engelleyecek diye düşündüm nitekim atamadılarda ama biz 4-1'i bulamayınca büyü bozuldu.

Bu heyecanı yaşamak bile çok güzeldi.

1000 kere Helal olsun Aslan'larimiza, Real Madrid gibi bir Takim'a karsi bukadar Gol bulup böyle bir Futbol oynayan Takim'i her yerde bulamazsiniz.

Cok güzel oynadik, erken Gol yememiz cok kötü oldu ancak sonuna kadar savasmak budur, biraz sans olsa eminim ki 4-5'i bulabilirdik, sonucta saha'da uzayli degil, insan vardi.

Elendik, ama yinede sevincliyim. Özellikle iyi oynamamiz beni cok mutlu etti, Real Madrid'i gectim, biz Fener'e karsi böyle oynasak 4'ten asagi gol atmayiz net.

Yayinin devamini nereden izleyebiliriz?

Geri
Üst Alt