ŞL 12/13 ÇF 2. Maç | Galatasaray 3-2 Real Madrid | MS | 9 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray 3-2 Real Madrid | Maç Sonucu | 9 Nisan

TÜRK CEHENNE diye başlık atmış hep dış basın. Dünden beri 100. kez gurur duyuyordum bunları gördükten sonra 1 kez daha gurur duydum..

289lu92.jpg

oha lan cusss

adam deansı karıştırmış,tabı böyle oluncada ofsayftı calmamıs

zoruma gidiyor arkadas

hakem hatalari ile turu vermek

:sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

eger sadece buraka en azindan sari verilmeseydi

daha sokaklarda kutlamalardaydik

serefsiz sike örtücü sikeci

uefa

ben kararimi degistirdim arkadas muslera ve bu takimin iskeleteinden isterlerse 100 mio versinler satilmaz

4-5 nokta tranferle ancak ezerek aliriz

yoksa bize yar etmezler bu kupayi

gerci dedigim gibi dün burak olsaydi ilk yari umutun yerine, real kulübü bugün dagilmisdi

yatcak yerin yok sikeci platini

4-2-3-1 e döndük ve 3 gol attık ah ulan madrıddede soyle baslasaydık keske...(lig için 4-3-1-2 kabul)

Madrid forumlarından malzeme filan çıkmadı mı arkadaşlar? İngilizcem iyi olsaydı ben çoktan yapmıştım.Dünden beridir bekliyorum be kardeşim:)

birde enteresandır kargaların yorumları GALATASARAY bizden 5 gömlek ustun oyle ya da boyle helal olsun seklındeyken

antuda macta ŞİKE var denmesi:D:D

Allah Allah düşünüyorum da renktaşlar fb- Şike,fb- Şike,Fb - Şike ulan bı cagrısım yapıyo ama

3-0'ın rövanşında bile 'acaba' dedirten bir takımdır Galatasaray.

3-0'ın rövanşını geç, 1-0 gerideyken son 30-40 dakikada 5-1 olur mu acaba dedirttiler.. Biraz şans olsa olurdu da gerçekten.. :ayatollah:

Real Madrid'e karşı 4 4 4'ü duydum ya. Ölsem de gam yemem. İyi ki Galatasaraylıyım.

Başarılar gelir geçer, asaletin bize yeter!

kesinlikle bu kadroyu korumalıyız hiç bi oyuncu gönderilmemeli. çok iyi bi yabancı stoper ve solbek ile seneye dilerim yine realin karşısına çıkarız, hesabımız bitmedi bunlarla.

Ah be ah ilk maca nasil yaniyorum ya. O maci düsündükce sinir tavan yapiyor. Ama Real Madride uzun zamandir 3 gol atan takimdir GALATASARAY :) Ben yinede cok mutluyum hic beklemezken bu yerlere gelmekten, sagolun aslanlarim benim. Hepimize bu duyguyu taddirdiginiz icin :ayatollah:

Ulan ne takımız.Real'e 5 atamadık diye üzülüyoruz. :asd:

dün gece o maç 5-1 bitseydi inanın ki dünya çalkalanırdı. bazı ülkelerde iç savaş bile çıkabilirdi :) çok büyük bi olay olurdu

demek ki bu takımın reale karşı 5 atma potansiyeli varmış

Bulduğun pozisyonlar sayısız. Hele birde maçın başında doğru kadro ile çıksak daha iyi olurdu

şino penaltı gibi pozisyon kaçırdı, dıro'nunda ofsayt bi pozisyonu var. Daha kaçan onca pozisyon var. Bu stadda küçük maçları bilmem ama kolay kolay büyük maç kaybedilmez gibi geliyor bana. Sen kafadan 4 tane bile atabilirdin reale Bizim yerimizde başka bir takım veya başka bir türk takımı olsaydı kendi sahasında 20 kişi kapanırdı 6 stoper ile çıkarlardı sahaya. Reale karşıda pozisyon bulamaz, hadi belki 1 pozisyon falan bulurlardı.

Beş atarız dedim ama üçte kaldık.

Real Madrid degil Galatasaray külübünü hakemler uefa eledi.

Galatasaray önüzdeki sene 1 yabancı stoper 1 türk stoper 1 yabancı sol bek kesin almalı.Semih Dany bunun yanına 2 tane daha defans lazım.

Jose Mourinho Fatih Terim´i gercekten farkli seviyor bence. Bakislari filan bi acayip :)

Jose Mourinho: "Ben daha önemsiz biriyken Terim bana öyle iyi davrandi ki, ona karsi bir vefa borcu hissediyorum"

BHeutEKCAAAJ-fs.jpg

Geri
Üst Alt