ŞL 12/13 ÇF 2. Maç | Galatasaray 3-2 Real Madrid | MS | 9 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray - Real Madrid | 21.45 | 9 Nisan

Elenmeyi ya da elemeyi geçtim de hakkımız çok bariz yendi ilk maçta, ben ona yanıyorum.

Bırakın elenmeyi falan, maçın zevkine bakın. Kimsede moral yok, Madrid'i zaten eleyemezdik. Konuya bakıyorum da 20 dakikada 2 kişi yazmış sadece. Biraz canlanın yahu, dünyanın en iyi takımı geliyor yarın stadımıza.

dany yok fark yeriz

Kareografi var mı yarın?

Bu sezonki muhtemel son Sampiyonlar Ligi macimizda takim adina tesekkür iceren falan koreografi olursa aslinda cok güzel bir kapanis olur bu sezon icin bence :b5:

Bu sezonki muhtemel son Sampiyonlar Ligi macimizda takim adina tesekkür iceren falan koreografi olursa aslinda cok güzel bir kapanis olur bu sezon icin bence :b5:

Kareografi olmayacakmış galiba, karton şov yapılacakmış.

kareografi kesin olur kimse bilmez bizim karografi yaptığımızı diyolardı Gs Uni videolarında. videoları var baştan sona kareografi yaparlarken herkes bizim ders çalıştığımızı falan sanıyo diyolar halbuki kareografi hazırlıyolar. İnş sağlam bişey olur gaza geliriz :D Bu arada umut buluttan çok umutluyum hatrick yapıcak gibi bir his var içimde umuttan. Portekiz maçındaki gibi kimse anlamadan yazar inş gollerini. Drogbadanda ultra performans bekliyorum top saklama olsun asist olsun en önemlisi gol olsun. Ama herşeyden önemlisi en azından yenelim şu madridi.

Kareografi olmayacakmış galiba, karton şov yapılacakmış.

Yapılmasa daha iyi olur zaten.Takımın kareografiden ziyade tezahüratlarla yapılan coşkulu,takımı ayağa kaldırıcı desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.Ne zaman kareografi olsa taraftarda o coşkuyu göremedim CL'de taraftarın.

Mourinho her nekadar rakip taraftarların baskı yaptığı atmosferlerde takımım oynamaktan feyz alıyor dese de; bize bu maçta çok önemli işler düşüyor.Madrid'i hataya zorlayacak birinci etmen taraftarın sesi ve gücüdür.İnşallah hayırlı bir sonuçla bu maçtan ayrılırız.

SEN YİNE ASLANLAR GİBİ SAVAŞ GALATASARAY...

yapilacaksa gurur verici Avrupadaki bu yilki basarimizi ve gelecek yil daha güclü geri dönecegimizi simgelemesi gerekir.

bakalim merakla bekliyorum.

Saat 3'ten bu yana 2 büyük rakı içmişim. Kafam dumaaannn.... Koyacaz bu heriflere.

[video=youtube_share;vznER9TA91o]https://youtu.be/vznER9TA91o[/video]

En azından şerefimizle veda edelim.

Su mersin macındaki yasananlar ve ilk mactaki skor kimsede heycan ve heves bırakmamıs bakıyorumda yanım cevremdeki saglam Galatasaraylılar bile fatih hoca kac mac ceza alır yine sıkıntı yasarmısız kadıkoye 4 puan farkla gidermiyiz derdinde bu mac kimsenin umrunda degil bazen ben bile o düşüncelere dalmadan yapamıyorum:o

Su mersin macındaki yasananlar ve ilk mactaki skor kimsede heycan ve heves bırakmamıs bakıyorumda yanım cevremdeki saglam Galatasaraylılar bile fatih hoca kac mac ceza alır yine sıkıntı yasarmısız kadıkoye 4 puan farkla gidermiyiz derdinde bu mac kimsenin umrunda degil bazen ben bile o düşüncelere dalmadan yapamıyorum:o

Sonucta Sampiyonluk mecburiyet. Hocanin alacagi ceza cok zor durumlar yaratabilir malesef ama diger yandan bu macta Madridi eliyebilecek durumuz yüksek olsaydi ligde bu Sampiyonlar liginin agirligi yansiyabilirdi...

Bu maça gelip bağırmak istiyorum, takımıma destek vermek istiyorum

ama gel gelelim bilet bulamadım.

sizce stat dolarmı birde reali yensek abartılı sevinmeyiz heralde 2-0 yensek bile

Gram heyecan yok.

Dünyanın en iyi takımı da gelse en iyi 11'ide gelse 3-0'dan turu geçemez Real karşısında çok büyük mucize lazım.

Ama sonuç ne olursa olsun, stattaki tüm Galatasaraylıların yapacağı iş maç sonunda bu futbolcuları bu ekibi ayakta alkışlamak olmalı.

facebookta herkes adının başına TC koyuyor bu ara moda oldu. hadi bizde bugunlük özel isimlerimizin başına GS koyalım sinerji yapalım

yapilacaksa gurur verici Avrupadaki bu yilki basarimizi ve gelecek yil daha güclü geri dönecegimizi simgelemesi gerekir.

bakalim merakla bekliyorum.

Ama millet Fatih Terim i göndermeye çalışıyo nası olucak bu? Daha yüksek başarılar istiyorsak bu devamlılığı sağlamamız gerekmez mi? Tamam hadi diyelim uyduk bu millete bi hata işledik hocayı gönderdik. Önümüzdeki sene ya başarısız olursak, bunun hesabını kim vericek?

5-1 bizim mac

Geri
Üst Alt