ŞL 12/13 ÇF 2. Maç | Galatasaray 3-2 Real Madrid | MS | 9 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray - Real Madrid | 21.45 | 9 Nisan

bu nevizade şakirlerine gıcık oluyorum

şakir; 1. allaha şükreden. hâlinden memnuniyetini

bildiren. (bak: şükr.)

Önce Şakir'in ne demek olduğunu öğren ondan sonra cümleni tekrar gözden geçir. Söylediğiniz sözlerin nereye gittiğini bile bilmiyorsunuz.

Ne fikri yav adam alenen proveke ediyor fikrini söyleyecek adam öylemi der,

yeneceğimizi sanmıyorum - kazanamayabiliriz - dikkatli olmazsak istenmeyen sonuçlar olabilir vs. diye dünya kadar yazma şekli var adamın söyleme şekline bak.

Devam edin bence siz bu kafayla. :b5:

Bu forumda sayısız kez "10-0 yeniliriz", "5 gol yeriz belki bi tane atarız" tarzı mesajlar atıldı. Altında en ufak bi açıklama olmadan. Kimse de sesini çıkarmadı, "sen ne ayaksın" diye sorulduğunda "totem yapıyorum renkdaş" cevabını alan kendi işine devam etti. Bi tane huzursuzluk çıktığını hatırlamıyorum.

Burada o "fark yeriz" mesajını atan arkadaş belki totem yapıyor, ama nedense hemen bi ön yargıyla "tez boynu vurula!" tarzı bi mesaj yazılıyor neyin ne olduğunu araştırmadan.

Biraz anlayışlı olmayı deneyin lütfen.

Bu forumda sayısız kez "10-0 yeniliriz", "5 gol yeriz belki bi tane atarız" tarzı mesajlar atıldı. Altında en ufak bi açıklama olmadan. Kimse de sesini çıkarmadı, "sen ne ayaksın" diye sorulduğunda "totem yapıyorum renkdaş" cevabını alan kendi işine devam etti. Bi tane huzursuzluk çıktığını hatırlamıyorum.

Burada o "fark yeriz" mesajını atan arkadaş belki totem yapıyor, ama nedense hemen bi ön yargıyla "tez boynu vurula!" tarzı bi mesaj yazılıyor neyin ne olduğunu araştırmadan.

Biraz anlayışlı olmayı deneyin lütfen.

Bir şey yok yazma şeklinde, kendi fikri. Ben de fark yeriz yazabilirdim, kimseyi ilgilendirmez. Kimse de provake olmaz.

Biz aynen bu kafayla devam edeceğiz, rahat olabilirsin.

Bana proveke olmayın diyenler Abdullah Taşan beyfendinin mesajını okusunlar.

https://www.gscimbom.com/forum/mac-merkezi/140684-sl-12-13-cf-2-mac-galatasaray-real-madrid-21-45-9-nisan-24.html

ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray - Real Madrid | 21.45 | 9 Nisan

az kaldi maca azzzzzzzzzzzzzzzzz

cim bom bom

her kelime bir gol

e bide drogba varrrrrrrrrrr

kendini begenmis terbiyesiz mesudun aglarken suratini gormek

priceless

Totemle provokasyonu ayıramayacak kapasitede olduğunu düşünmüyorum bence dediğim gibi pekala ayırabilirsin.

Ön yargının doğru olmadığını anlayamayacak kapasitede olduğunu düşünmüyorum, bence dediğim gibi pekala anlayabilirsin.

Düsüncesini aciklayarak fikrini söyleyebilir. Ancak artist artist "Fark yeriz" diyip kacamaz. Millet de ona saydirirsa hic gücenmesin.

Fark yeriz demek de bir düşüncedir. Öyle düşünebilir, kimsenin düşüncelerini sorgulamak bize düşmez bence. Herkes kazanacağız, yıkacağız demek zorunda değil.

O mesajı ben söyledim zaten, sağduyulu davranın, direk adalet sorgulamayı bırakın. Yaptığın davranış yanlış. Kapiş?:yenieek:

tamam o zaman akşam bize tecavüz ederler hallaç pamuğu gibi dağıtırlar hoca kendinden geçer başkan sinir krizi geçirir medyaya düşeriz alay konusu oluruz. Totem yapıyorum kapiş ?

Fark yeriz demek de bir düşüncedir. Öyle düşünebilir, kimsenin düşüncelerini sorgulamak bize düşmez bence. Herkes kazanacağız, yıkacağız demek zorunda değil.

Iyi de, millet ona yüklenince siz neden topa giriyorsunuz? Bu da milletin düsüncesi degil mi?

tamam o zaman akşam bize tecavüz ederler hallaç pamuğu gibi dağıtırlar hoca kendinden geçer başkan sinir krizi geçirir medyaya düşeriz alay konusu oluruz. Totem yapıyorum kapiş ?
Çok komikmişsin renktaş.:yenieek:

Iyi de, millet ona yüklenince siz neden topa giriyorsunuz? Bu da milletin düsüncesi degil mi?

Onun düşüncesi kendine. Ben gerek olmadığını anlatmaya çalışıyorum. Kimse birbirine gereksiz yere tepki göstermesse sorun olmaz.

Onur ben hep derim ters yorum yapan tepkiyi göze alır. Onur da öyle yazdıysa tepki gelecektir bu normal.

Ama rütbeli bir üye bunu yapınca direk zaten bunlar hep böyle diye giriliyor lafa. O rütbede var 200 belki 250-300 kişi. Koca çoluklu çocuklu adamlar. Herkes üstüne alınıyor. Toplu gerginlik oluyor. Bu hiç hoş değil.

Ben girerim topa. Adam orada yönetimin adaletine laf atmış, bu yüzden karıştım. Yoksa bana ne istediği lafı etsin adama, hakaret etmediği sürece tepkisini göstersin. Umrumda olmaz. O mesaj yüzünden yönetim adaletsiz, nevizade rütbesi şöyle böyle demeye gerek yok.

Saygı bekliyorsanız, adalet bekliyorsanız önce siz saygılı ve adaletli olun.:yenieek:

modlar birleşime 10 dk ara verin bu ne yav herkes gergin.

Real-Madrid-Galatasaray-ma%C3%A7-kadrolar%C4%B1-ilk-11ler.jpeg

renktaşlarım hepinizden özür diliyorum

biraz dalgasına yazdım ama yanlış anlaşılmış.

keşke bir kaç sayfa geriye gidip ne yazdıgıma baksaydınız anlardınız şaka oldugunu.

neyse.şansımız düşük ama inşallah akşam elerizde bu Türkiyedeki demirören yalakaları,şike yalakalarına bi ders veririz.

istifa.JPG

animated_five.gif
animated_one.gif

Geri
Üst Alt