Onur Yilmaz
Berlin Panteri
- 24 Aralık 2008
- 39.719
- 5
- 1.588
Cevap: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray - Real Madrid | 21.45 | 9 Nisan
Fotoshop´tur ya
Yada bizzat Abramovich 
Fotoshop´tur ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ruh halimden midir başka birşeyden midir maç havasına giremedim daha.
Fotoshop´tur yaYada bizzat Abramovich
![]()
Bunun sebebi Mersin maçında yaşananlardan dolayı hocam bendede bi farklılık var ve kesinlikle ilk maçtaki heycan yok. Açıkçası kendi adıma konuşayım buna geçen seneyide dahil ediyorum oynadığımız oyunda ne bi sistem var ne bi taktik. Hoca tahtaya yazıyor 4-1-3-2 yi ama saha içinde oyuncu becerilerine kalıyoruz. Sadece motivasyon ile belki Süper Lig'de bi yerlere gelirsin ama avrupada yemez. Herkes herşeyin farkında zaten. Millet neden Real Madrid'e yenilince üzüldü heycan kalmadı biliyormusunuz ? Çünkü Şampiyonlar Ligi'nde aslında 2. maçımızdı bu. Belkide tarihimizin en şanslı grup aşaması ve 2. turunu gördük ancak OYUN, SİSTEM ve TAKTİK olarak çok yetersiz olduğumuz için insanlar umutsuz.
Çimler sorun çıkarmaz inşallah
Ben artik "Ne bi taktigimiz var, ne bi sistemimiz" sacmaliklarina tahammül edemiyorum.
Taktik ve sistem, defans yapip, rakibi sasirtip gol atmak degildir.
Ofansif oynamak, saldirmak da bir taktiktir, sistemdir. Bu da Terim´in felsefesidir.
Nerde görülmüs gazla sürekli basarili olan bir takim? Artik birakin bu ayaklari.
Bismillahirrahmanirrahim.
Elhamdü lillâhi rabbil’alemin. Errahmânir’rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na’budü ve iyyâke neste’în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en’amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.
Allah'ım bizim takıma güç kuvvet ver AMİN...
Ayrıca başarılar aslanlar)
https://inciswf.com/drogbahabibi.swf