ŞL 12/13 ÇF 2. Maç | Galatasaray 3-2 Real Madrid | MS | 9 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray - Real Madrid | 21.45 | 9 Nisan

galatasaray taraftarını anlamıyorum yarınki maç ilk maçtan daha önemli oysa ki...

Ah o penaltılarımız verilseydi de 3-2 olsaydı. Şimdi önemini daha iyi anlıyorum.

Drogba ve Sneijder gibi oyuncular yıldızlaşıp gol ve goller atarsa ancak biz bu turu geçebiliriz.Hani ne zaman ne yapacağı belli olmayan oyuncular vardır, gider Drogba 2 şut vurur gol olur, Sneijder 2 pas verir gol olur falan o tarz işlere kaldı şansımız malesef.

Edirne dışında polo şeker muamelesi gören takım taraftarlarının kendilerini azcık geliştirmesini beklerdim doğrusu.Hiç değilse Real'in antreman tekniklerini falan analiz etseydiniz Özil'i TV'nize çıkarmak yerine,belki gelecek için bir şeyler kapardınız 8taşlılar.

Turu geçmeyi beklemiyorum ama en azından galibiyet alalım be

Yarın yenilmezsek ben takımı başaralı sayacağım yarınki maç için. Yarın yenilsek bile şampiyonlar liginde genel olarak yine başaralı sayacağım. Klişe olacak ama gruptan çıkmaktı bizim hedefimiz.

Bu sezon avrupa hedefimizin üstüne cıktık bencede seneye en az yine gruptan cıkmalıyız.. Yarın Kazanarak ugurlayalım madridi hem moral hem prestij hemde para kazanalım

ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray - Real Madrid | 21.45 | 9 Nisan

Haydi Aslanlar, kendiniz gibi oynayin yeter.

Hocanın ve Selçuk'un harika açıklamalar yaptığı, güzel görüntüler verdiği bir basın toplantısı var, millet BJK denen semt takımının maçıyla ilgileniyor. Hayır ilgilenin de önce işimize bakalım.

hoca konusuyor

Hoca ve Selçuk özetle geçmek için elimizden geleni yapacağız ama Real Madrid ve ilk maçın skoru gibi realitelerin de farkındayız. En azından elimizden geleni yapacağız dedi.

Hoca anladığım kadarıyla ya tek forvet çıkacak ya da Drogba'Nın yanına Elmander reisi koyacak.

Video var mu toplantidan?

----------Muslera---------

Eboue-Semih-G.Zan-Riera

----Melo--------Selcuk----

----------Sneijder---------

Elmander--Drogba--Aydin

Galatasaray Real'i eler

Fener elenirse ne olur? :D

Geri