ŞL 12/13 ÇF 2. Maç | Galatasaray 3-2 Real Madrid | MS | 9 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray - Real Madrid | 21.45 | 9 Nisan

lan ben yine gaza geldim arkadaş.

salıverin küçük enişteyi moduna büründüm gidip Reallileri dövesim, o Mesut' u köprüden atlamaya zorlayasım var

rüyamda gördüm ilk yarı 2-0 önde bitiriyorduk sonra 65 de bir gol daha attık 85 de ronaldo frikikden attı 3-1 oldu maç bitti taraftar takımı alkışlıyordu bizim golleri melo selçuk drogba attı

85 de ronaldo frikikden attı 3-1 oldu maç bitti

ultimate_sadness.gif

Yapma...

rüyamda gördüm ilk yarı 2-0 önde bitiriyorduk sonra 65 de bir gol daha attık 85 de ronaldo frikikden attı 3-1 oldu maç bitti taraftar takımı alkışlıyordu bizim golleri melo selçuk drogba attı

maçı oraya getirsinler dakika 85 de Ronaldo ya frikik kullandırtmam ayağına zincirlerim kendimi

Ynt: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray - Real Madrid | 21.45 | 9 Nisan

Ne güzel heyecanlı heyecanlı okuyorduk ronaldonun golüne kadar.Ronaldonun golünden önce uyanamadın mı :)

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Nasılsa ceza veremeyecekleri için maçn bir kısmında Yıldırım Demirören Rıdvan Süleyman Abay tahkim ve bazı şerefsiz gazetecilere aleni bir şekilde söverler umarım

emin olun eleyeceğiz.

Nasılsa ceza veremeyecekleri için maçn bir kısmında Yıldırım Demirören Rıdvan Süleyman Abay tahkim ve bazı şerefsiz gazetecilere aleni bir şekilde söverler umarım

valla benimde aklımdan o geçti zaten skor olarak maç istediğimiz gibi gitmezse bence tribünden böyle protestolar olacak gibi

Real'de tek haz etmediğim adam ! var Mesut

Admir Smayiç (Neuchatel Xamax): Bizimkiler maç öncesi ısınmak için sahaya çıktı. Soyunma odasına döndüklerinde yüzleri bembeyazdı.

Yine böyle olmasi lazim madridliler sahaya ciktigi anda bu korku onlarin kanina islemesi lazim ama malesef bizim taraftarlar eliyecegimize pek inanmiyor galiba, sadece ufak bir kivilcim taraftari ateslemeye yetecekdir ama umarim erken bir gol buluruz.

allahim su ustali yillar ve acilimlardan bikmis türk vatandasi olarak

bizim yüzümüzü güldür

ne olur allahim :sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

Mersin macinda taraftar cildirmis durumdaydi. O sahaya atlayan 2 Mersinli disinda taskinlik olmadi ama cehennem atmosferi yarattilar.

O atmosferin aynisini yaratmaliyiz. "Noluyor anasini satayim" demeleri lazim Madrid´lilerin.

Biz herseyi deneyelim de, sonucuna bakariz. Sneijder ve Drogba bu maclar icin var. Sans da yanimizda olsun artik. Vurdugumuz gol olsun.

Gelecek erken bir gol herkesi çok havaya sokacaktır. Umarım ilk 15 dakikada bir gol buluruz sonra seyredin cümbüşü.

En azından statta olanlar baya keyif alacaktır.

Ynt: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray - Real Madrid | 21.45 | 9 Nisan

Umarım tribünler gereken cevabı verecektir pisliğe..Zerre sevmiyorum

Al benden de o kadar.

Önceki maç çıkarken tabelayı göstermesi hâlâ aklımda adinin.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Re: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray - Real Madrid | 21.45 | 9 Nisan

İspanyollar umurumda değil. Madride koyarak diğer yakaya ve kibirli mesuta "Koyduk mu?" diye bağırmak istiyorum

Tur için tabiki umudumuz var.

[video]https://www.vidivodo.com/video/muhtesem-yuzyil-5-bolum-belgrad-savasi-basliyor/533771[/video]

Ronaldo bile totosunu kaldirip maca geliyor bizimkiler yedek cikalim geyiklerinde yazik..

Dışarıyla seneye daha da güçlenerek savaşırız..

Bu sene içerdeki şerefsizlere en iyi cevap 6 da 6 yapmaktır..

Benim Real maçı umrum da değil..

2-1, 3-1,1-0,2-0 falan olsa hadi neyse diyeceğiz ama 3-0 karşımızda dünyanın en iyi takımı var boş yere hayal kurmam ben..

Bunlara artı olarak hakeminde Real'in yanında olacağını biliyoruz..

Ama şu var prestij için yenmeliyiz..

Geri
Üst Alt