ŞL 12/13 ÇF 2. Maç | Galatasaray 3-2 Real Madrid | MS | 9 Nisan

Cevap: Ynt: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray - Real Madrid | 21.45 | 9 Nisan

İyide böyle bir yorum yapmaya ne gerek var.

Sen ümit beslemiyorsan izlemezsin, ilgilenmezsin maçla.

Ama buraya gelipte bunları yazmaya gerek yok. Ümit eden etsin sonuçta GALATASARAY'a inanıyorlar, tuttukları renge inanıyorlar ve onun sevdasıyla içlerinde bitmeyen bir umut var. İsterse ilk maç 5-0 olsun. GALATASARAY varsa her zaman bir ümitte vardır. Hem Allahtan ümit kesilmez demişler. Ne olacağını bilemezsin.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

"Olmayacak duaya amin denmez" de demişler..

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray - Real Madrid | 21.45 | 9 Nisan

5-1'le turu gecen Galatasaray'ımızı yürekten tebrik ediyorum,gelsin Barca!!!

Bence hoca Drogbanın yanına Umutu koyacak.Bende istemiyorum ama görünen o Elmander hazıl değildi diyecek.Amrabata da güvenmiyor.Umarım yanılırım.

selam beyler bugün mü koyuyoruz Madrid'e :)

Titanic

Bu maç için bence en ideal diziliş

----------------Muslera------------

Ebue------G.Zan----Semih-----Riera

---------------Melo---------------

----Hamit-----Selçuk---Amrabat---

----------Sneijder-----------------

--------------D.Drogba-----------

sen ne zaman olmaz desen oluyor :D

sana güveniyorum Hakan :lol:

Ilk mactada olmaz dedim, olmadi.

Ama bu kez Titanic'i arkama alarak diyorum, olur, Titanic tesadüfü bize yardimci olacak, yani cok ilginc seyler oluyor.

lxb17.jpg

Bismillahirrahmanirrahim.

"Galatasaray yarı finalde" İnşallah gerçekleşir.

Allah yardımcımız olsun.

Neden bu his var bende bilmiyorum ama, bu Real Madrid´i adam yerine koymuyorum bile bugün.

Ezecegimizden cok eminim. Turdan o kadar emin degilim sadece. Allah belani versin hakem

[h=5]BİLGİ | KOREOGRAFİ

Galatasaray taraftarı Real Madrid ile Türk Telekom Arena'da oynayacakları maçta iki aşamalı tribün şovu gerçekleştirecek.

Galatasaray'da lig heyecanına ara verildi, gözler Şampiyonlar Ligi çeyrek final ikinci maçına çevrildi. Sarı-Kırmızılı tribünlerin lider grubu UltrAslan yine önemli şovlar hazırladı. İşte detaylar; Maçın başında adeta bir ‘tarih dersi' verilecek. Galatasaray'ın geçmişte kazandığı başarılara anlatılacak.

Çeşitli görseller kullanılacak

Arena'da Neuchatel Xamax destanından Manchester United zaferine, Arsenal finalinden, Süper Kupa galibiyetine kadar hepsine değinilecek. Özellikle 2001 yılında Monaco'daki finalde Real Madrid galibiyetiyle gelen Süper Kupa'ya vurgu yapılacak.

Maçın ikinci yarısında yeni bir şov başlayacak. Ultraslan tribününde dev bir pankart açılacak. Futbolculara mesaj verilecek. Bize bugüne kadar yaşattığınız başarılar için teşekkür ederiz içeriğinde bir yazı olacak. Şampiyonlar Ligi'nde yarı final keyfini, Real Madrid ile bir kez daha oynama ayrıcalığını yaşamanın mutluluğu üzerinde durulacak.

Ancak sarı-kırmızılılar turdan halen vazgçemiş değil. Yönetici Sedat Doğan'ın Bugün Gazetesi'ne yaptığı ve Galatasaray'ın olduğu yerde umut da hep vardır söylemi slogan oldu.Ultraslan üyelerinin tüm stada bu motivasyonu yaymaya çalışacağı belirtilirken, tüm biletlerin satılmış olması da sevinç kaynağı oldu. Bu gece Telekom Arena'da 52 bin Aslan, 3-0'ın rövanşında bir kez daha tarih yazmaya çalışacak.[/h]

********************* gazetesi son dakika diye bir haber girmiş nedir ki doğruluk payı?

saldırın durmadan bu taraftar arkanızda her zaman cimboma rahat yok real madrid..

Vallahi hic heycan yok.

Adamlar bi gol atsa, bizim 5 tane atmamiz gerekiyor :o

Maç hangi kanalda arkadaşlar ?

Tamamdır Startv de :D

Geri
Üst Alt