ŞL 12/13 ÇF 2. Maç | Galatasaray 3-2 Real Madrid | MS | 9 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray 0-1 Real Madrid | D.A | 9 Nisan

İyi oynuyoruz da, Umut yokları oynuyor takım eksik kalıyor ofansta. Zaten 1-0'dan sonra moralde bozuldu.

Kimse eleştirmesin ağır ağır. Dünya'nın en iyi takımlarından birine karşı oynuyoruz, saygı duyalım ve takımı desteklemeye devam edelim yeter.

Bu kadrodan ne bekliyordunuz anlamiyorum ki.

Cevap: Ynt: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray 0-1 Real Madrid | 1.Y | 9 Nisan

Sistem mistem hiç bir şey yok...Bu seviyeye yakışacak kaç topçumuz var ki Allah aşkına..Hamitle mi olacak bu işler Umut la mı Semih lemi Gökhan la mı vs..Uzar gider..Bu takımın şampiyonlar liginde başarı sağlaması için çooookkk transfer yapması lazım..Solbek stoperle filan iş bitmiyor

Başarı derken neyi kastediyorsun ki? Şahsen bizim %90-95'imiz içim Çeyrek Final büyük başarı.... Önce gidin bakın Galatasaray ayarında kaç takım yarı finale çıkmış ve kimleri eleyip çıkmış önce bi onlara bakın sonra oturun eleştirin dün biri de çıkmış Sneijder yerine üst düzey yabancı almalıydık diye saçmaladı siz şakasınız bence...

45 dakika daha var

hadi aslanlarim

Cift forvet ve kanat yok. Onemli olan ceyrek finale gelmemizdi yavas yavas. Cevrenizdeki yarim akilli fenerli ve tinercilere bakmayin onlar batelerle plzenlerle ugrassin evrupa liginde :) sampiyonlar ligi ceyrek finaldeyiz lan varmi otesi

Kardeşim ben Semih i çözdüm artık ya..En yakınındaki adama pas vermekten başka bişey yaptığı yok..Ne sorumluluk alma ne topu oyuna sokma ne hava topu kabiliyeti ne hız..En fazla bu takımda yedek olur..

Ya bi saçmalamayın Semih olmadığında neler olduğu Mersin maçının ilk yArısında gördük

yav deli olacam ya

SEMİH VE GÖKHAN bu kadar yavaş oynanmaz yavaş çıkılmaz Hamit bu kadar kotu pas hatası yapılmaz yenilmeyecek takım değil şu madrıd ya ve iddaa ediyorum bi sonraki turu geçemeyecekler...

ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray 0-1 Real Madrid | D.A | 9 Nisan

Sneijder çıkarsa FT'ye söverim

umut çıksın amrabat girsin

hazır arbeloa girmişken amrabatı alıp orayı kullanmalıyız.

Savunmamız CL seviyesinde değil. Biri çok çok üst düzey olmak üzere iki kaliteli stoper ve bir sol bek transferiyle çok daha iyi oluruz.

Umut yerine keşke Ambrabat ile başlasaydık, ilk yarının en iyisi son maçlarda olduğu gibi bence gene Melo.

ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray 0-1 Real Madrid | 1.Y | 9 Nisan

Elmanderi alsin oyuna bence biraz antreman olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray 0-1 Real Madrid | 1.Y | 9 Nisan

Gruplardan çıkmak bile başarı sayılır. Kupadan bahsediyorsan onu bize yedirmezler, kupa farklı bir olay kimse 200m euro yu ve 10 milyar dolarlık reklamı(ülke reklamı) sana yedirmez.

Kardeşim sen bu kadroyla seneye de çeyrek final oynayacağımımızı mı sanıyorsun?Ben hiç zannetmiyorum..Bu takıma en az 2 stoper,1 sol bek,1 dmc,1 mc,2 kanat şart oğlu şart...Kanat oyuncusu yok takımda ya

gol ofsayt değil miydi ya

Üzülmeye gerek yok , kendimizi kandırmayada gerek yok real Madrid'le çekişmeli bir tur mücadelesi yapmak için 6-7 tane üst düzey adam lazım bu kadroya. Yürüyen real madrid yeniyor suan bizi . Ayrıca seneye iyi bir solbek ve defans garanti almalıyız

ah stoper alamadık ki şu tur bu kadar kolay kacmazdı

Ynt: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray 0-1 Real Madrid | D.A | 9 Nisan

Sol bek defans iki kanat lazim.cok yavas oynuyoruz inanilmaz

Geri
Üst Alt