ŞL 12/13 ÇF 2. Maç | Galatasaray 3-2 Real Madrid | MS | 9 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray 0-1 Real Madrid | D.A | 9 Nisan

Ben bu kadar inat burnunun dikine giden hoca gormedim.Haftalardir her takim bu sistemle bize poziyon buluyorken,iki gun once mersin bile bir kamyon gol kacirmisken,sen hala inat edip Real macina boyle cikamazsin.buyuk konusmayim allah korusun bu kafayla sampiyonluguda kaptiracak .Gorunen koy kilavuz istemez.Yazik gercekten su takimin 15-20 puan farkla lider olmasi gerekirken sene basindan beri yaptigi hatalari saymaya sayfalar yetmez.

Umut un ne oynadığını anlayan var mı ambrabat girsin güreş izleriz hiç olmazsa

Umut leş amrabatla başlamalıydı:mad: Şu inadından bigünde vazgeç be hoca!!!!!!

Bu star dış sesi mi kısıyor? yoksa taraftar bugun ölümü

En azından top oynamaya çalışıyoruz Real karşısında.Herkes gibi 11 kişi savunma yapıp futbolu katketmiyoruz:yenieek:

Kalitesi düşük takımlar,kaliteli takımları her zaman için futbolu katlederek elemiştir.Şampiyonlar Ligi'nde isen yeri gelecek 11 kişi savunma yapacaksın.Her maça çift forvet kafası ile kadromuz iyi olsa da alamayız zaten o kupayı.

Taraftar abuk sabuk iş yapıyor, her bir halta homurdanmayın ya destek verin baskı kurun biraz, sırf tur için mi geldiniz oraya, şu maçı güzel bitirelim kazanalım istemiyor mu kimse.

Rakip her yere koşup basıyor olayın sistemle alakası yok. Sezon başından beri sistemimiz yok zaten. Transferlerden sonra da iyice allak bullak oldu. Kaldı ki Terim futbolu kaos futbolu..

Bugün Umut, Hamit ve Riera yerine daha iyi bir kaç oyuncu olsa ve topu daha hızlı dolaştırabilsek iyi pozisyonlar bulabilirdik..Kaos futbolu Real'in savunmakta en zorlandığı futbol tarzı.

Yediğimiz ilk gol yine ucuz gollerden biriydi. Aynı oyuncuya iki kişi birden basınca çok rahat pozisyon buldular.

Drogba'da yorgunluk emareleri belirgin.

Sneijder ve Hamit bu kadar koşan takımda tabiki göze çok batar. Çünkü boşta adam bulmak zor bulduğun anda pas vermekte kolay olmuyor, takım arkadaşının nereye koşacağını kestiremiyorsun.

Bel hizasında sert ortalar Real defansını fazlasıyla zorluyor ama biz hiç deneyemedik.

Riera'nın olduğu kanat SOS veriyor umarım devre arası gerekli uyarılar yapılır.

Zemin iki tarafın da kaza golü yemesine müsait.

bu maçta sneijder kesinlikle çıkmamalı.diğer maçlarda terim'in haklı yönleri vardı ama bu sefer sneijder kesinlikle çıkmamalı.melo ve selçukla beraber takımda pas yapan üç oyuncumuzdan biri.

önümüzdeki transfer döneminde agirlikli defansa transfer yapilmasi lazim bu kadar kolay gol yenmez:o

umut cıksın amrabat girsinde biraz pas yapalım kanatlardan orta açalım.

Ya bi saçmalamayın Semih olmadığında neler olduğu Mersin maçının ilk yArısında gördük

Kardeşim Semih Gökhan dan iyi olabilir ona bişey demiyorum..Ama yetersiz yinede eksikleri ben saydım yanlışsam söyle?

adamların ilk golü ofsayt da bizim tv miz niye göstermedi yavaş yavaş o açıdan??

Hoca takımlarına daha dengeli ve tek forvet oyun oynatabildiği zaman kendisi de takım da çağ atlayacak.

Yine de buraya kadar getirdiği için teşekkür ederiz.

Kardeşim ben Semih i çözdüm artık ya..En yakınındaki adama pas vermekten başka bişey yaptığı yok..Ne sorumluluk alma ne topu oyuna sokma ne hava topu kabiliyeti ne hız..En fazla bu takımda yedek olur..

Yok biz satalım gitsin,ne de olsa yedeklerimiz olağanüstü yetenekli,Terim formayı hak etmeden veriyor.Seneye de bize gelmek için dünyanın en iyi stoperleri sıraya girmiş,onlardan birini seçeriz artık.

Cift forvet ve kanat yok. Onemli olan ceyrek finale gelmemizdi yavas yavas. Cevrenizdeki yarim akilli fenerli ve tinercilere bakmayin onlar batelerle plzenlerle ugrassin evrupa liginde :) sampiyonlar ligi ceyrek finaldeyiz lan varmi otesi[/QUOTE

Asıl soru Gökhan' ın bu takımda hala işi ne olmalı?

Ynt: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray 0-1 Real Madrid | D.A | 9 Nisan

Sanki her sezon CL de yarı final oynayıp, La Liga'da şampiyon oluyoruz da kıyasıya takımı hocayı eleştiriyorsunuz. Biraz ayağınız yere bassın beyler.Çok uçmaya başlamışsınız.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tek forveti dneseydik ne olurduki

Geri
Üst Alt