ŞL 12/13 ÇF 2. Maç | Galatasaray 3-2 Real Madrid | MS | 9 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray 0-1 Real Madrid | D.A | 9 Nisan

Sneijder ve Hamit sorumluluk alıyor. Selçuk'da oyle. Melo'da iyi. Biz gol atarız ama Umut cok etkisiz ya beyler :/ 10 kişi oynuyoruz resmen. Hamit'e de yüklenilmis. Abi adam ölüyor her mac sorumluluk almaktan. Ben mi yanlis hamit izliyorum acaba. :/ Takımımızın gücü de bu kadar.Adamlar cidden güçlü reisler ya. Neyse atacagiz bunlara gol. tur getirmez artik ama icimiz sogusun.:) Yuklenmeyin takima da oyuculara da.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hamit sorumluluk alıyor yalan yok. O konuda karakterli adam ama çok ağır hem de çok:)

Size bi soru soracam

Mesut bizde selçuk realde olsaydi kim daha iyi olurdu yada

Mesut türk milli takim seçseydi selçuk alman milli secseydi mesut real de mi oynardı yoksa w.bremende devam mi ederdi ?

ben kahin miyim?nerden bileyim bunları?belki orda daha iyi geliştirecekti kendini ve çok üst düzey bir eleman olacaktı veya ora çok ağır gelecekti sistemin içinde çürüyüp gidecekti.

haha ne Terim'i, ne futbolcusu ya.

Bu maçta iyi oynayan övülür, kötü oyanana laf edemeyiz.

Real Madrid ile oynuyorsun neden yenemiyoruz diye sinirleniyor millet. Bizim taraftar hakikaten çok çok zor. Allah Galatasaray kulübüne sabır versin bu taraftar ile.

bu arada ilk gol ofsayıt :rolleyes:

golde ofsayt veya faul yok gibi :(

Zorlamıyorlar.Biraz vites yükseltseler yanarız

iki mactada hakem katliami var

inceden

serefsizler:sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

onun bunun attirdiklari:sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

Bu maçta hakem ne yaptı ya. Sneijder'e niye kart gösterdiğini kaçırdım ama onun dışında gayet iyiydi. Eboue'ye kart göstermemek için direndi ama CR'yi durdurmak mümkün değil.

bu takımla bu kadar

dahası seneye inşaAllah...

523598_10152754531525164_1848516536_n.jpg

ofsayt yok bence gol temiz

hımm zan yerine kimi oynatsaydık peki

Balta daha iyi.Şu zan oynasa ne olur oynamasa ne olur.ya da git genç takımdan adam al.bu kadar zor mu kardeşim zan gibi adamdan pique mi yaratılmaya çalışılıyor ?

bazı arkadaşlar madridi sağlı sollu baskıya alıp 3 veya 5 tane gol pozisyonuna girdiğimiz bir maç bekliyordu heralde

Evet ben bekliyordum. Öyle maçı gördükten sonra konuşmakla olmuyor, temennimiz umudumuz dediğin gibi etkili bir oyundu, bunda garip olan ne gördüysen artık.

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray 0-1 Real Madrid | 1.Y | 9 Nisan

Kardeşim sen bu kadroyla seneye de çeyrek final oynayacağımımızı mı sanıyorsun?Ben hiç zannetmiyorum..Bu takıma en az 2 stoper,1 sol bek,1 dmc,1 mc,2 kanat şart oğlu şart...Kanat oyuncusu yok takımda ya

1 mc ya da 1 dmc yazarsın ikisi birden olmaz. 2 stoper yazamazsın 1 stoper yazacaksın mecbur yabancı kontenjanı. Yani toplam 4 transfer yeterli şu an için. Sen 7 kişi yazmışsın insaf :confused:

Kardeşim gider alırsın Serdar Taşçı yı,Ömer Toprak ı..Semih te yedek durur bu kadar basit..11 oynayacak kapasite de deil..Hele şamp. ligi için hiç deil

Bu takımda en fazla yedek olur ne demektir?Ben şu anki mevcut kadrodan bahsediyorum.Şu anki kadroda ilk 11 e yazacağın ilk isimdir Semih.Ayrıca hakkını da yememek lazım.İlk 11 e giremeyecek seviyede demek benim için haksızlıktır.

bu arada r.madridin formasında reklam yok neden ?

wess çıkarsa komedi olur umut çıkmalı amrabat giriyor

Melih Sönmez SEnin yüzünden oluyor hep bunlar.

Geri
Üst Alt