ŞL 12/13 ÇF 2. Maç | Galatasaray 3-2 Real Madrid | MS | 9 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray 3-2 Real Madrid | Maç Sonucu | 9 Nisan

Allahim sana sükürler olsun. Son dönemde Barcelona bu kadar ezdi mi Real Madrid´i?

Turu atlamis gibi gururluyum. Geldigimiz nokta cok gurur verici.

Sistemimiz yok diyenlere, gaz maz diyenlere, Terim söyle böyle diyenlere, hepsine gelsin bu galibiyet.

Icimizde o kadar cok hain var ki. Hepsine girsin

İkinci yarı şiir gibi top oynadık be Real madrid gibi takımı ceza sahasına hapsettik tek kale top oynadık be bi insan baska ne isterki ah collina ahh senin gibi hakem kalmadı piyasada sen olaydın su 2 macta hem oyun olarak tokatlamıstık hem turu almıstık

Biri bana anlatsin yahu;

Dakika 73, skor 3-1

Neden bu golden sonraki 20 dakikada heves, motivasyon sondu

Hem takimda, hem taraftarda

Umut çıktı şahlandık , Elmander girdi tekrar durduk . Çift forvet cok geliyor bir tanesi Umut yada Elmander gibi bitik adamlarsa malesef. Keşke Elmander yerine oraları karıştırabilecek bir ortasaha girseydi Engin Baytar benzeri.

Edit. Bizim taraftarı alkışlamıyormuş video olarak izledim.

Maçtan şimdi geldim. Her şey muhteşemdi ama bu kadar kolay gol yiyen bir takımın bu seviyede tur geçmesi çok zor. Yine de helal olsun, Allah hepsinden razı olsun. Seneye defansa bir kaç takviye ile ve şanslı kura ile daha iyi yerlere geliriz inşallah.

omer cavusoglu ‏@fenerlicavus 2 dk Haydi iyi geceler ananızın ligine hele bir dönün bakalım orada sizi neler bekliyor göreceksiniz söylemedi demeyin...

yazık ya yazık.yazdıgı yazıya bakın

resmen şike yapcaz diyo bundan sonra.

cavusoglu ömer

cimbom böyle gömer

renkdas bu serefsiz köpegi yayinlamaya gerek yok bence ,bu it isirmayan cinsten sirf havlar

lxxbw.png

9 Nisan 2013 tarihinde oynayan ve Galatasaray'ın 3-2 kazandığı Real Madrid karşılaşmanda maçın adamı Wesley Sneijder seçildi.

Maçı sunan spiker bozuntusu 3-1 oldu utanmasa ağlayacak. insan biraz coşkulu olur.Vicdansız.Maçı öyle bir sunuyor ki skoru bilmeyen biri 3-4 fark yedik zanneder

Ya Real'e karşı 1-0 geriden gelip 3 gol atmışız; tur için 2 gol yetiyor; adam sanki amatör küme maçı anlatır gibi anlatıyor. Fener'in Lazio maçında ses telleri koparda konuşamaz inşallah. İlk defa birine böyle beddua ediyorum; deli etti beni.

Arap spiker bile nasıl coşmuş Drogba'nın golünde, bizim şereften yoksun Ercan Taner'in haline bakın.

Tempomuz düşmedi. Madrid silkindi, kendine geldi...Pabucun pahalı olduğunu anladılar.

nein renkdas

orta alan yorulmusdu

eger hoca elmander yerine engin yada yektayi alsaydi turu alirdik

neyse

allahu ekber:yenieek::yenieek:

Galatasaray gücünü gösterdi bundan sonra yolumuz açık.Hiç birşeyin imkansız olmadığını gösterdi.

Antu bu gece çok komikti ya maç sonunda reali korkuttuklarını sanıyorlar falan iye dalga geçiyorlar real yusuf yusuf etti sanıyorlar diye dalga geçiyorlar bakın maç 3-1 olunca nasıl paniklemiş angutlar

Antu.com Cep Forumları

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray - Real Madrid | 21.45 | 9 Nisan

Off hatırlamak bile istemiyor insan 7 metre kale yapıştır sağa sola tavana bir yere işte, bazen diyorum biz mi çok basit görüyoruz diye ama o da kaçmaz ki, bugün aynılarını yapıştıracağız Allah'ın izniyle.

geçmiş olsun aynısını bugün şino yaptı penaltı gibi gol kaçırdı herif:rolleyes:

Melo-Drogba ve Sneijder artık en önemli kozlarımız olacak kalan 6 haftada.6 da 6 yaparız..

Çift forvet oyunumuzu çok etkiliyor arkadaş. Keşke bi çare bulabilsek ama Burak'da kesilmez ki.

Antu bu gece çok komikti ya maç sonunda reali korkuttuklarını sanıyorlar falan iye dalga geçiyorlar real yusuf yusuf etti sanıyorlar diye dalga geçiyorlar bakın maç 3-1 olunca nasıl paniklemiş angutlar

Antu.com Cep Forumları

Şampiyon olunca stadı yakacaklarına Antu'nun Server'ını yaksınlar.

Maçtan şimdi geldim. Her şey muhteşemdi ama bu kadar kolay gol yiyen bir takımın bu seviyede tur geçmesi çok zor. Yine de helal olsun, Allah hepsinden razı olsun. Seneye defansa bir kaç takviye ile ve şanslı kura ile daha iyi yerlere geliriz inşallah.

Bence orayı söyle düzeltmeliyiz bu kadar lobin olursa uefada bir takımın bu seviyelerden öteye gitmesi cok zor

Ayaginiza emeginize saglik...tarihi maclardan birisi daha..ilk macta kacan gollere verilmeyen penaltilara uzuluyo insan ama su da bi gercek karsimizda real deil dortmund malaga juventus olsa yari finali konusuo olabilirdik..

Ya Real'e karşı 1-0 geriden gelip 3 gol atmışız; tur için 2 gol yetiyor; adam sanki amatör küme maçı anlatır gibi anlatıyor. Fener'in Lazio maçında ses telleri koparda konuşamaz inşallah. İlk defa birine böyle beddua ediyorum; deli etti beni.

Arap spiker bile nasıl coşmuş Drogba'nın golünde, bizim şereften yoksun Ercan Taner'in haline bakın.

Ercan Taner'e şereften yoksun demek sana kalmaz. Haddini bileceksin. Belki sen bilmiyorsun ama hala hepimizin kulaklarında Ercan Taner'in "HAGİ HAGİ HAGİ HAGİ" bağırmaları var.

Her seye ragmen, hakeme ragmen, sanssizliklara ragmen tesekkurler Galatasaray! Tesekkurler IMPARATOR! Allah seni basimizdan eksik etmesin. Yillarca daha bize bu gururlari yasat.

Geri
Üst Alt