ŞL 12/13 ÇF 2. Maç | Galatasaray 3-2 Real Madrid | MS | 9 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray 3-2 Real Madrid | Maç Sonucu | 9 Nisan

gerçekten müthiş bir gece yaşadık saolsun aslanlar

Real Madrid'den yediğimiz gol sayısı 5, attığımız gol sayısı 3.İki ile çarpınca 6 oluyor ve turu geçebiliyor.Noldu hoca? @ahmetcakar1

reali bu sene ilk defa böyle yusuf yusuf vaziyette gördüm

Hepsi müthis oynadi da, bu performansi beklemedigim futbolculara da ayri bir tesekkür edecegim.

Gökhan Zan ve Nordin Amrabat. Gercekten cok iyi oynadilar.

Bir Uefa'da sağlam bir lobi yapmak gerekir.

İkincisi de Bu DROGBA'lı Sniejder'li Melo'lu ve Muslera'lı kadroya çok kaliteli isimler almalıyız.

Umut-Semih-Gökhan falan ligde tamamda Avrupa'da zor yani

Bu dörtlüye Selcuk, Eboue ve Burak'ı da katıyorum. Gerçekten bu kadar kaliteli adamı bir arada bulmuşken yarım bırakmamalıyız bu işi. İnşallah satılmaz sene sonu hiçkimse , özellikle Muslera. Onur iyi falan deniyor ama Muslera'nın değerini kaybedince anlarız, yan topları , çıkışları falan cok iyi

omer cavusoglu ‏@fenerlicavus 2 dk Haydi iyi geceler ananızın ligine hele bir dönün bakalım orada sizi neler bekliyor göreceksiniz söylemedi demeyin...

yazık ya yazık.yazdıgı yazıya bakın

resmen şike yapcaz diyo bundan sonra.

Yalnız Fatih Hoca lige dönemediği için cezası bitene dek onun anasının ligine dönecekmiş diyorlar..

Helal olsun. :ayatollah:

amrabat muthıs karıştırdı oyunu gerçekten tempo kazandırıyor bıze ,ve bu sayede kalıtelı ayklarımız boşa çıkıyor markajdan kurtuluyor

Real Madrid son 9 senedir ilk kez 15 dakikada 3 gol, tarihinde ilk kez 2 dakikada 2 gol yedi..:kick:

Ahhh ulan ah 5 oluyordu az daha drogba pası 1 saniye erken alsa turu atlardık çok net. Neyse bu geceyi bize yaşattıkları için aslanlara teşekkürler.

Yemin ediyorum Barcelona bu kadar ezemiyor Real Madrid´i 2 senedir. Ne diyecegimi bilmiyorum.

Yari finale kalmis gibi mutluyum, gururluyum.

Penaltilarimiz verilmez, ofsayttan gol atarlar vs. Galatasaray´in gücünü bütün dünyaya yeniden gösterdik ya, helal olsun be

Hepsi müthis oynadi da, bu performansi beklemedigim futbolculara da ayri bir tesekkür edecegim.

Gökhan Zan ve Nordin Amrabat. Gercekten cok iyi oynadilar.

katılmamak elde değil gökhan amrabat ve sabri beklenenin çok üstünde oynadılar:ayatollah: helal olsun inşallah ligtede en kötü maçımız böyle olur

o degilde yine bi penaltiyi es gectiler !

drogbaya yapilan faul !

Ne güldüm gece gece ya :D

maça Umut yerine Amrabatla başlasaydık bence ilk golü bu kadar kolay yemezdik. Dikkat edin hep bizim sol kanadımızdan yüklendiler. Riera'ya hiç yardım yoktu

o degilde yine bi penaltiyi es gectiler !

drogbaya yapilan faul !

Bence de penaltıydı o pozisyon.

Maçın heyecanıyla tamamen çıkmış aklımdan.Hakemlere yaşatacağım kulak çınlaması biraz daha uzun sürecek o zaman.:D

Çok zevkli maçtı resmen futboldan keyif aldım. 4. attığımız ama ofsayt diye iptal edilen golde bulunduğum mekanı neredeyse tek başıma yıkıyordum herkes bana baktı. Adamlar çok kolay gol atıyorlar. Canları isteyince gol gerekiyorsa atıyorlarmış gibi görünüyor ama ufak bir itirazım var. 3 gol attığımız o periyotta Madrid geride beklediği için değil Galatasaray onları kendi sahalarına hapsettiği için çıkamadılar. Deplasmanda 1 ya da 2 gol atabilseydik belki Madrid de bugün böyle oynamayacaktı ama tur şansımız çok daha fazla olabilirdi. En azından Madrid gözümüzde büyüttüğümüz kadar değil. Eğer seneye sistemimizi daha iyi oturtabilirsek, iyi defans oyuncuları alırsak ve Drogba ve Sneijder daha fazla katkı verebilirse özellikle Sneijder bu takım yavaş yavaş olacak. Yeter ki takımımıza inanalım, yeter ki hep daha iyisini isteyelim ve yeter ki bize neredeyse 6. şampiyonluğu getirmesine ramak kalmış Fatih Terim'e sonuna kadar destek olalım. Yedirtmeyiz hocam seni, İmparator!

Geri
Üst Alt