ŞL 12/13 ÇF 2. Maç | Galatasaray 3-2 Real Madrid | MS | 9 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray 3-2 Real Madrid | Maç Sonucu | 9 Nisan

yalnız maç bitmeden mou terim'e sarılmış sonra ikisi ayrılırken mou terim'e bi buruk bakmış he ne diyonuz:(

zaten bizi 3-0 yendiğinde de drogba şino ve terim adına üzgünüm türkler için ne kadar üzücü olduğunu biliyom dediydi. böyle kardeşin gibi bi adamı elemek üzer aslında insanı

Yanlız ben Real taraftarnın maç esnasında ki durumlarını merak ediyorum.Forumları filan yok mu?

Sonunda buluştular :lol:

561335_10151619142232526_1358554097_n.jpg

yabancı forumlarda neler yazılıyor haberleri olan var mı ? hemen bir araştırmaya girişelim

ispanya ve italya ligini bana bırakın orada alemdarelli ibaretini ve alemdares ibaretes olarak bir girip bakem hele :D

Üzerinde de Portekiz poları :o

İlk maç 2 net penaltımızın dışında attıklar 3.gol öncesi faul yok. Yani bir takım ancak bu kadar katledilebilirdi. Aynı zamanda bir de kırmızı kartları vardı. Bu maç gol ofsayt. Yani karşınızdaki de Real daha ne kadar mücadele edebilir ki bir takım. Helal olsun o kadar gururlu ve mutluyum ki sabahın köründe kalkmam lazım ve yatamıyorum:)

o degilde yine bi penaltiyi es gectiler !

drogbaya yapilan faul !

İşin tuhafı kimse o pozisyondan bahsetmiyor.. penaltı değilse bile endirekt vuruş vermeliydi.. adam çift taban daldı resmen

Biz senin real'e 5 atabilme ihtimalini sevdik

Geçen Hafta ki 3-0 lık yenilgiden sonra moral olarak çokmuştum.Bugün ise R.Madrid maçın başında hemen golü bulunca gururum kırıldı.Ben kuçüklüğümden beri GS mi hep Awrupa basarılarıyla gordüm bu durumu bir türlü kabullenemiyordum.Bu Durumu GS me yakıştıramıyordum.Neyse ki 2.yarı oyle bir oynadık ki keyfim yerine geldi en azından elenirken bile boyle elendik diyorum.Ama ne olursa olsun R.Madrid'i elemeliydik.Gorduk ki bunu basarıcak gucumuz wardı ancak ufak detaylarla elendik maalesef.BUGÜN KÜ FUTBOL İÇİN BUTUN ASLANLARIMIZA WE MUHTEŞEM TARAFTARIMIZA TESEKKURLER.

Allah'ıma şükürler olsun.İkinci yarı oynadığımız futbol ders niteliğindeydi.Herşeye rağmen başı dik Galatasaray.

Teşekkürler GALATASARAY...

AW: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray 3-2 Real Madrid | Maç Sonucu | 9 Nisan

Full maç var mı? Kareografiden Son dakikaya kadar?

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Antu bu gece çok komikti ya maç sonunda reali korkuttuklarını sanıyorlar falan iye dalga geçiyorlar real yusuf yusuf etti sanıyorlar diye dalga geçiyorlar bakın maç 3-1 olunca nasıl paniklemiş angutlar

Antu.com Cep Forumları

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"] sunstorm - 09.04.2013 23:21[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, bgcolor: #FFFFFF, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

bizim sitede manyak kızın teki 2. kattan düştü
biggrin.gif

yada atladı ...

millet başında..

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

O üçüncü golden sonra yaşadığım duyguyu bir daha yaşa mıyım bilmem. Ama tirübünleri yıktık resmen. Benim gibi statda izleyenler ne demek istediğimi daha iyi anlar. Yok böyle bir duygu. 3 olduktan sonra 5 olacağına o kadar inanmıştık ki ahhh ahhh. O gol ofsayt olmasa adım gibi eminin 5 olacaktı.

Cevap: AW: ŞL 12/13 ÇF 2.Maç | Galatasaray 3-2 Real Madrid | Maç Sonucu | 9 Nisan

Full maç var mı? Kareografiden Son dakikaya kadar?

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

sadece ilk yari ikinci yari silinmis az once uefa tarafindan, yabanci dil ama

bu arada 3 gun onca marsin maci oyunandi halde zemin cok begendim tutugu gibi kalkmiyor hic nerdeyse eskisi gibi kaymalarda cok cok azaldi :ayatollah:

Sneijder UEFA tarafından maçın adamı seçilmiş ?

Tüm oyuncularımızı ayrı ayrı kutluyorum.Bize yaşattıkları gurur paha biçilemez...

Geri
Üst Alt