ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Melo bildigimiz gecen seneki Melo ama vücut gücü beyninin istediklerini karsilayamiyor,buda sene basi kampini yememesinden kaynaklaniyor.Ayni olay Hamit icinde gecerli,farkindaysaniz Hamit de,Melo da top gecerken ayaklarini uzatiyor,nitekim cogu pozisyonda topa dokunamiyor her ikiside,sebep basit,ikiside hazir degil,sonucda Hamit Real de düzenli forma giyen bir futbolcu degildi,Melo yu bilmem ama Hamit bizim icin halen takimin en önemli oyuncularindan,ilerde bunu daha iyi anlayacagiz...

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

yuh ya, ya, danye salliyorlar hala ahahahaha

ulan zor tutuyorum kendimi

Allahim bana sabir ver

Bu arada beyler Dany bir iki müdahale yaptı ama maçın tamamında inanılmaz pozisyon hataları yaptı. Nerdeyse her atakta pozisyonunu kaybetti. Tecrübesiz veya kapasite bu diyebiliriz.

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Ulan degea kariyerin sallanirken bizde devlestin hayvan evladi

Maçta Melo kotuydu ,Umutun erken cikmasi berbat oldu...

Selçuk da on plana çikamadi...

Sanirim bizimkiler kafasinda fazla buyutmusler Manuyu (normal) ama o kadarlik bir Manu yoktu sahada...

Neyse bir nevi ilk maci kadronun ,insan uzuluyor,ama iyi yoldayiz ...

sol bek acil lazim bunu da gorsunler artik...

Maç öncesi Cris Dany tercihine kuşkulu bakmıştım ama Dany iyi maç çıkardı, gayet başarılıydı.

Emre ve Amrabat da güzel oynadı..

Selçuk kendine gel artık be olum,bu ne halin?

Selçuk ve Melo bu maç biraz daha iyi olsalar bu maçtan 1puan kopartabilirdik.

semih dany muslera maçin adami selcuk melo vasat elmander amrabat kötüydü

Dany van Persie'nin ayağından kaç top aldı beyler, ayıp.

şu son dakikada aydına yapılan penaltıyyı anca art niyetli bir adam vermez. *********************************** herif ya. ulan top taça dogru gidiyor. kim vurmuş olabilir topa. maçın başındada umuta yapılan penaltı var. nasıl bir şerefsiz bu hakem yahu.

Topu biraz daha ayağımızdan hızlı çıkarsak, biraz daha aralara top atsak daha farklı olurdu... :SS:

Abi Muslere ile Semih .. Semih sen ne soğuk adamsın lan .. kız arkadaşı olmaz bunun :D Muslera ben buyum zaten dedi.

Dany çok kötü başladı, sadece gol değil boşalttığı bölge de önemli. Sürati bazı şeyleri örtüyor, çok önemli hamleler de yaptı ama sıkıntılı..

muslera çok kötü başladı, sadece gol değil boşalttığı bölge de önemli. Sürati bazı şeyleri örtüyor, çok önemli hamleler de yaptı ama sıkıntılı..

melo
çok kötü başladı, sadece gol değil boşalttığı bölge de önemli. Sürati bazı şeyleri örtüyor, çok önemli hamleler de yaptı ama sıkıntılı..

elmander
çok kötü başladı, sadece gol değil boşalttığı bölge de önemli. Sürati bazı şeyleri örtüyor, çok önemli hamleler de yaptı ama sıkıntılı..

eboue

hakan

amrabat

copy pste terk..

bu yenilginin sebebi sadece tecrubesizlik, insallah daha iyi olucagiz.esas olan bu platforumda kalici olmak, ve bu takimlarla siklikla gorusmeliyiz.

macin hakki bu degildi ,cok üzüldüm

ben skora bakmıyorum yarın dünya manşetleri ne diyecek onu merak ediyorum bu maç böyle olduysa biz hertürlü çıkacaz oyunuyoruz çok iyiyiz

Dany çok kötü başladı, sadece gol değil boşalttığı bölge de önemli. Sürati bazı şeyleri örtüyor, çok önemli hamleler de yaptı ama sıkıntılı..

İnsaf be kardeşim.Adam hem Hakan Balta'nın alanını savundu hemde kendi kademelerine girdi.Siz nasıl memnun olursunuz bir türlü çözemedim.

Takımımla gurur duydum. Ama Melo, Hakan ve Elmander çok üzdü beni.

Hakan; otobana çevirdiler kanadını. Sürekli arkasına kaçırdı Valencia'yı. Bu tempoda sürdürmesi zor.

Melo; kendin kötü oynadın. Selçuk'un da ileri çıkmasını engelledin. Sürekli hakemle uğraştın. Ne yapmaya çalıştın anlamış değilim.

Elmander; oyuna sadece koşmak, sağlıklı bir yaşam sürdürmek için girmiş gibiydi. Çok kötüydü çok..

Bu arada beyler Dany bir iki müdahale yaptı ama maçın tamamında inanılmaz pozisyon hataları yaptı. Nerdeyse her atakta pozisyonunu kaybetti. Tecrübesiz veya kapasite bu diyebiliriz.

Hocam tamam 1 kere dedin anladık ama aynı şeyleri yazmaya gerek yok

%99 dany maçın yıldızı diyor burda,sen dediklerini tekrarlamaya başlıyorsun

Geri
Üst Alt