ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

topla biraz hızlı oynamak lazım

mesela manulu futbolcular üçgen yaratıp savunma arkasına müthiş paslar atıyor.

geçen seneki tüm maçları izledim ibb(engin),bursa(baros) dısında pek yapamadık.tabi onlarınkine göre daha basit kalıyo ama en fazla bu kadar yapabiliyoruz.CL de en azından bunları yapmak lazım.yoksa gol mol atamayız.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

ilk maçımızda Manchester United gibi güçlü bir rakip karşısında başa baş bir mücadele koyduk ortaya. Geriye kalan beş maç sonunda Galatasarayımızın Aslanlar gibi bir periyot çizeceğine inancım sonsuz. 5 maç sonunda Bugün izlediğim Galatasaray 13 puan toplamış olur. Açık ve net. Ben bugün bunun sinyallerini aldım. Sıkıntı yaşadığımız tek bölge sol bek. Hakan balta iyi niyetli olabilir fakat yeterli değil. Bugün ki maç ile ilgili bir tek eleştirim var. Aydının oyuna girmesi.. Melo engin değişikliğini beklerken aydını gördüm birden. Enginin oyuna girmesi daha doğru bir hamle olurdu sanki..

Grubun sürpriz takımı cluj olacak gibi.Bizim içerde bragayla cluju yenip dışarda da bu iki takımdan toplam en az 2 puan yada 3 puan almamız lazım.

Bragayi hem iceride hem disarida yenerizde benim gozum Clujdan korktu valla, oynarsin oynarsin adamlar hooooooopppp kontra tak 0-1 moral biraz soyle bi sarsilir sonra taraftarin gaziyla yuklenirsin, bizim golculerde atamazsa yakaladigini veya bugunku gibi penaltilar veya direkler ondan sorna hooop bi kontra daha als sana 0-2 ve moralmen cokus... Bundan sonraki mac iyiki Braga... Simdi bunlardan 3 puani alirsak sonra Cluj da Manchestere tehlike canlari caldirirsa bizimkiler isi siki tutar aliriz maci insaAllah :coffee:

Ynt: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

9 puanla gruptan rahat rahat cikariz.

ilk maçımızda Manchester United gibi güçlü bir rakip karşısında başa baş bir mücadele koyduk ortaya. Geriye kalan beş maç sonunda Galatasarayımızın Aslanlar gibi bir periyot çizeceğine inancım sonsuz. 5 maç sonunda Bugün izlediğim Galatasaray 13 puan toplamış olur. Açık ve net. Ben bugün bunun sinyallerini aldım. Sıkıntı yaşadığımız tek bölge sol bek. Hakan balta iyi niyetli olabilir fakat yeterli değil. Bugün ki maç ile ilgili bir tek eleştirim var. Aydının oyuna girmesi.. Melo engin değişikliğini beklerken aydını gördüm birden. Enginin oyuna girmesi daha doğru bir hamle olurdu sanki..

Katılmıyorum, Aydın'ın penaltısını verseydi hakem sonuç verecekti o değişiklik..

O değilde bugün maçı gösteren ne kadar yer varsa hepsi doluydu abartsız. Yer bulamayıp 3-4 mekan değiştirdim. Galatasaray farkı. Dolup taştı her yer. Bu arada maçın içinde spiker bugün 70.000 çağrı aldık falan dedi. Çok sinirlendim o an.

Aydını kısaca özetleyebilirim renktaş. ''Bal yapmayan arı.''

Yeterli değil elbet ama, maç 1-o iken engin mi? aydin mi? dersen aydin derim kardeşim.

Enterasan vuruşlar yapıp gol attığı gibi, ceza sahasi içini karıştırabiliyor çabukluğuyle F.T'de bunu düşünmüş olmalı sanırım.

bu arada fırat aydınus b.münih-valencia maçını yönetmiş.

Yeterli değil elbet ama, maç 1-o iken engin mi? aydin mi? dersen aydin derim kardeşim.

Enterasan vuruşlar yapıp gol attığı gibi, ceza sahasi içini karıştırabiliyor çabukluğuyle F.T'de bunu düşünmüş olmalı sanırım.

Görüşüne saygı duyarım. Fakat 1-0 yenik durumdayken enginin takıma verecekleri aydının vereceklerinden fazla. Evet aydın hızlı bir oyuncu. Aydının belkide tek özelliği hızı. Daha çok 1-0 öndeyken tercih ederdim aydını. Ama dediğim gibi senin görüşünede saygılıyım..

Görüşüne saygı duyarım. Fakat 1-0 yenik durumdayken enginin takıma verecekleri aydının vereceklerinden fazla. Evet aydın hızlı bir oyuncu. Aydının belkide tek özelliği hızı. Daha çok 1-0 öndeyken tercih ederdim aydını. Ama dediğim gibi senin görüşünede saygılıyım..

Keşke kaka'yı zamanında alabilseydikte, aydın hiç girmese kaka 9o dk oynasaydı..

Manu'yu dağıtsaydık..:sad007:

Keşke kaka'yı zamanında alabilseydikte, aydın hiç girmese kaka 9o dk oynasaydı..

Manu'yu dağıtsaydık..:sad007:

Kaka'dan daha öncelikli ofansif yönüde kuvvetli olan bir sol bek. Sonra evet kaka diyebilirim. Bir parantez'de dany'e açmakta yarar var. Sanırım bugün panik yapmadan oynayan tek futbolcuydu diyebilirim. Çok profesyonel. çokta yararlı olacak. Dany ve umut bu takıma geldiğinde yönetimi çok eleştirenler olmuştu. Özellikle dany için özgüveni çok fazla olmayacak yerlerde kademe hatası yapabiliyor deniliyordu. Fatih terim gerçeğini unutmamakta yarar var. Mezarda ki adamı oynatır benim hocam :D

Günlerdir beklediğimiz heyecan sonunda maç bitiminde son buldu.Yeneriz,yeniliriz(şereflinin alası bir biçimde) ya da berabere kalırız önemli değil demiştik.Sonuç da "SARIYLA KIRMIZIYLA,ALNIMIZIN AKIYLA" hem de çatır çatır oynayarak bu heyecanı sonlandırdık.İnşallah hakettiğimiz tarihi manchester United galibiyetini İstanbul'da yaşamış oluruz.Allah yar ve yardımcımız olsun...

Bencede ondeyken sokardim Engini renktas... Gerideyiz zaten Aydinin hizi var, birden topla birlikte firliyor dikine dogru... Bide o aralar Manchesterde biraz kontrolu eline almis gibi gozukuyordu, o seyden yararlanip Aydin Burak gibi hizli adamlari birden cikarmak istedi bence, baskiyi pozitif seye cevirmeye calisti... Onde olsam Engini alirim, top tutusu, teknigi felan... Zaman gecirmek icin hani topu saklar... Bence Umut isi bozdu iste... Yoksa hem Aydin girer hemde Engin girerdi bence, Elmanderi kullanmayabilirdi eger isler iyi gitseydi :coffee:

aslında ben maçta GSyın nasıl oynayacağını merak ettim hep...ve memnunum takımımdan.gruptan çıkalım..bi solbek bi kaka uçurur bu takımı aga.

ambrabat 2.yarı çok düştü neden acaba?

Günlerdir beklediğimiz heyecan sonunda maç bitiminde son buldu.Yeneriz,yeniliriz(şereflinin alası bir biçimde) ya da berabere kalırız önemli değil demiştik.Sonuç da "SARIYLA KIRMIZIYLA,ALNIMIZIN AKIYLA" hem de çatır çatır oynayarak bu heyecanı sonlandırdık.İnşallah hakettiğimiz tarihi manchester United galibiyetini İstanbul'da yaşamış oluruz.Allah yar ve yardımcımız olsun...

Renktaş yorumlarını çok beğeniyorum çok olumlu bakıyorsun ve doğru bakıyorsun..

Geri
Üst Alt