Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S
Bence bu maçta skordan daha önemlisi bizlere güzel bir oyunla, bu grubun ManU. 'dan sonra en büyük favorisi olduğunu göstermeli takımımız.. 3 puanı kaybetsek zaten kimse ah vah demez, dememeli.. Türkiyenin en iyi kadrosunu kurduk bu yıl, başımızda buraları yıllarca oynamış bir TD var, ama benim bu maçtan asıl beklentim, deplasmanda dahi olsa ManU. gibi bir takıma kök söktüreceğimiz bir maç olması olucak öncelikle.. Tabiki puan veya puanlar alırsak Fatih Hocanın dün röpörtajında da dediği gibi olay olur, çok büyük bir başarı olur belki ama bu maçı izlerken asıl görmek istediğim, onca yıl sonra Avrupa Arenasındaki baskıcı futbolumuz olucak benim, herşeyden önce..
Henüz gruplardaki ilk maç olması, bu maçta alınacak bir puanın bile bize grup liderliği için bi şans olması, oyuncularımız açısından ekstra motivasyon demektir.. Çok zorda olsa belki tökezlete biliriz onları Avrupa Arenasındaki henüz ilk maçlarında.. Bjk 2009/10 sezonunda deplasmanda yenmiştir mesela United 'ı ama grupların son maçıydı o ve 4 puanla zaten çıkamadılar.. Bizim asıl hedefimiz tabiki gruplardan çıkmak.. Avrupa Arenasında bu dev takımlara karşı oynamak her zaman ekstra motivasyon demektir, başımızda bu motivasyon olayını en üst düzeyde sağlayan bir hoca varken, gayet kaliteli bi kadroda kurmuşken, birazda şansın yardımıyla puan yada puanlar neden olmasın diyorum son olarak...