Fatih Usta
Sarı Üye
- 8 Ağustos 2012
- 407
- 0
- 836
Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S
İnanılmaz heyecanlıyım kaç gündür
İnanılmaz heyecanlıyım kaç gündür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hanim filmlere bakacakmis
genel olarak internetten takip ederim maclari![]()
Hacı biss key seçeneği falan yok, nasıl olacak ki? Ha illaha olur diyosan acil cevap yaz, arabaya atlayıp gidip hemen yaptırayım.
Bu maç evde yalnız izlenmez yahu
Bul bir kaç arkadaş, gidin bir bara, alın içecekleri, büyük ekranda izleyin. Daha zevkli oluyo![]()
vallah normalde Galatasaray maclarini zaten hic evden izlememde 2 haftadir yataktayim kaza gecirdim disari cikamiyorum simdi mecbur evden bakacagiz.![]()
allah sifa versin renkdas
Abi biss key önemli değil, adamlarda şifre çözen bir yazılım var, bilgisayardan bir yazılım atılıyor makinaya, çözülüyor.Biz de hem Vestel hem de Gold Master makinaları var, Vestel'in biss sistemine girip elle biss şifrelerini yazsam bile bir türlü makina şifreyi çözemiyordu ama uyducuya götürdüm, adam makinaya yazılım attı 10 dakikada 2-3 ay kullandım o şekilde.
Gold Master'da ise bir türlü biss şifrelerini yazdığım sisteme giremedim, onu giremeyince aynı şekilde uyducuya götürdüm adam yazılım attı, hiç sıkıntı olmadan izliyorum.Kanalı açtığımda şifreli yayın uyarısı veriyor ama 5 dakika o şekilde kaldıktan sonra düzeliyor.Fenerbahçe-S.Moskova maçında da aynı şekilde oldu, Premier Lig'de de aynı şekilde uyarıyı veriyor ama 5 dakika içinde açılıyor.
Tamam reis teşekkürler, hemen gidip yaptırıyorum. Yaptırmazsak netteki korsan yayınlara mahkum kalıcaktık, bunu hatırlattığın iyi oldu, eyvallah.. :ayatollah:
vallah normalde Galatasaray maclarini zaten hic evden izlememde 2 haftadir yataktayim kaza gecirdim disari cikamiyorum simdi mecbur evden bakacagiz.![]()
Büyük geçmiş olsun kardeş. Allah şifa versin :sad007:
Geçmiş olsun renktaş hayırdır ne kazası?
Çok geçmiş olsun..