ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

3 bölümü oynadi bile. Hic izlemediysen su gibi akar gecer zaman. Ben hasta oldum diziye. Evde hiieeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ulan diye bagirasim geliyor :D

Hiç izlemedim kardeşim.Ben o herifi fazla sevmiyorum.Ama akşam Madrid-City maçını izlicem diye Seksenler'i izlememiştim.Onu mu izlesek? Zaman geçsin bari.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Beyler akşam milan-anderlecht maçına şifre girmedi smartspor2 de oda şampiyonlar ligi maçıydı Bu akşam Galatasarayımızın maçıda şampiyonlar ligi maçı Acaba bu gecede verirmi maçı Kimsenin bi bilgisi yokmu renktaşlar yardım edin şifre girermi acaba ?

Buse Terim ‏@buseterim

Adamsin Colin Kazim! Oda cimbomun yaninda Manchester'da!

Herkes nerde yahu heycandan düşüp bayıldınızmı noldunuz :p

beyler içimde inanılmaz bir heyecan var. en son süper finalin finalinde böyle olmuştum kalp krizi geçirmemek için kenimi zor tutuyordum. allahım inşallah 3 puanı alırız ve şu gruptan birinci çıkarızda tüm bizi sevmeyen ve inanmayanlara büyük bir kapak olur.

SON 2:45 saat :ayatollah::o:SS::confused::coffee::happynew::tiphat::ayatollah:

beyler içimde inanılmaz bir heyecan var. en son süper finalin finalinde böyle olmuştum kalp krizi geçirmemek için kenimi zor tutuyordum. allahım inşallah 3 puanı alırız ve şu gruptan birinci çıkarızda tüm bizi sevmeyen ve inanmayanlara büyük bir kapak olur.

0-0 lık maça kadarki hafta çok feciydi, bu maçta ölecem herhalde dyordum, finallere çalışamadım o hafta. Arkadaşım geliri, fenerli kendisi eren ne olur bu maç boşver dersi, maçı konuşalım derdi. Bir hafta sürekli konuştuk, maç gecesi bir baktım uyumuş. Sabah gittim, Eren ... git dedi. Ulan bir dalga geçelim demi :D

ilk golü melo atsa keşke ve pitbull yürüyüşü

Geri
Üst Alt