ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

herkesde rüya görmüş bende gördüm :D 4-1 yeniyoduk inşallah ters tepki yapmaz

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

2-1 yeneceğiz inşAllah.

Ben rüyayı 2 gün önce görmüştüm. İlk yarım saatini hatırlayamadığım bir sebepten izleyemiyordum. Sonra bir bakıyorum maç 3-0:) Valla sevinçten gözlerim doluyordu. Maç da 1-3 bitiyordu.

Bu arada İdman TV veriyor mu kesin arkadaşlar?

"Yine söylüyorum...Kazanacaksiniz...Kazanmak icin ugrasacaksiniz..Ama netice ne olursa olsun, siz benim gönlümde hep kazandiniz, hep sampiyonsunuz...Ve öyle kalacaksiniz...Allah yardimciniz olsun"

Bu arada İdman Tv'nin sitesinde görünmüyor. Barca-Spartak maçını vereceklermiş.

Kahveye ya da SC'ye kaldık artık.

Maçı Idman TV değil AzTV veriyor liveonsat.com daki listeye göre, ki doğrudur.

AZTV veriyor ama maç esnasında türksatta şifreye girer genel öyle olur her maç , o değilde beyler bende d-smart var ama spor paketi yok sizce D-smart 'ta AZTV girer mi şifreye ? sonra maç için evde bekleyip kaavedeki yerimizden olmayalım :asd:

Dün Livepool maçını şifresiz izledim. BISS kayıtlı. Bizim maçta da izlerim herhalde.

Lan ben askerim, ne Digitürk, ne D-Smart var. Biz ne b.. yiyecez ? :mad:

ben GSmobile 3g modem kullanıcısıyım dun Galatatasarayımız 4 gol attı 400 mb hediye gelmesi lazımdı ama gelmedi lütfen yardım edin

Bence bu maçta Burak tek forvet oynamalı...M. Utd ilk dakikalardan itibaren üzerimize gelip erken gol bulmak isteyecektir. Orta sahanın kuvveti olup Selçuk un defansın arkasındaki boşluğa atacağı topla Burak ı pozisyona sokması lazım. Bu iki kez olursa adamlar pabucun pahalı olduğunu anlarlar...

Ambrat ve sağda kim oynayacaksa önünde boş alanlar bulacaktır. Bu Ambrat ve Aydın için ideal olur....Belki Ambrat maçın yıldızı bile olabilir.

Ancak en önemli şey. Çok güçlü bir defans.

oncelıkle muslera cok formsuz ...antalya macı zevksız ama bol golluydu ...yektayı cok beğendım...gecen sene gıbı oynamıyoz bana kalırsa futbolcular sampıyonlar lıgıne saklıyorlar kendını...muslera eboue melo formsuz ve boyleyken 10 puan guzel ...crıs sırıtmadı...çağlar yedek olur ama ıstenen sol bek değil...aydın her zaman yedek oynamalı akhısar macında kucumsemeden...muslera eboue selcuk ambarat melo dısındakı yerlerde rotasyon yapabılırız..orneğin su kadro ile cıkabılırız.muslera eboue crıs danny çağlar yekta melo furkan emre çolak ambarat burak ile cıkabılırız.bence...

Almamız gereken bir maç .

Alacağız inanıyoruz...:happynew::happynew::happynew:

Geri
Üst Alt