ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

aman erken gol yemeyelim , sakin başlamamız lazım

manu yüklendiği anlarda arkada açık verebilir..topu kaptığımız anda seljuk reyizin uzun paslarıyla gol arayabiliriz , umut ve burak savunma arkasına müthiş koşular yapabiliyor

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

bu Cimbom bi harika dostum

377612_528949497120758_230378822_n.jpg

İçimden bir ses 4-4-1-1 sistemi ve bu kadro ile sahaya çıkacağımızı söylüyor.. :confused:

_________Muslera_________

Eboue - Semih - Cris - Hakan

Hamit - Melo - Selçuk - Emre

________Amrabat_________

_________Umut___________

İçimden bir ses 4-4-1-1 sistemi ve bu kadro ile sahaya çıkacağımızı söylüyor.. :confused:

_________Muslera_________

Eboue - Semih - Cris - Hakan

Hamit - Melo - Selçuk - Emre

________Amrabat_________

_________Umut___________

4-4-1-1 de çok mantıklı bu maç için.

Orta sahayı kalabalık tutup,defansımız da %100 konsantrasyonla oynarsa istediğimizi alıp geliriz.

Bu maça defansit kadroyla çıkmak intihardır.Normal her zamanki sistemimizle çift forvet çıkmalıyız.İleride Elmander ve Umut oynarsa orta sahamızda ki yük hem hafifler hemde Melo,Selçuk daha rahat top yapar.Duran toplara da çok dikkat etmeliyiz burada Cris ve Melo alan savunmasını iyi ayarlamalılar yoksa her duran top gol olur kalemizde.Manchester öyle yenilmeyecek bir takım değil iyi oynamıyorlar bu maçta yine bulduğumuz pozisyonları harcamazsak en az 1 puanla döneriz.Ben maçın berabere biteceğini düşünüyorum, skor tahminim 1-1

Forvet konusuna katılmıyorum.İlla ki pozisyon bulacağız ama öyle çok pozisyon bulamayız elbette.O bulacağımız az pozisyonları gol yapabilecek bir forvetle çıkmamız lazım.Burak'la başlamalıyız bence.

Selcuk - Umut uzun pas, defans arkasina sarkma oyunlariyla, önde pres yapan Manuya gol pozisyonuna girebiliriz bence.

Umut kolay pozisyondan golü atarmi orasi muamma. :D

Top tutma yetenegimizde var orta sahada. Dar alandanda rahat cikma özelligimiz var. Sacma sapan hata yapmazsak defansta, Manuyu baya bir zorlariz.

Ha mac baslamadan Van Persie felan doksana cakarsa moraller alt üst olabilir.

azeri kanallarından biri maçı veriyor mu?

250005_367044270042886_2122043730_n.jpg

rencide edelim :D

...Galatasarayimizin "kötü yillari" bitti... Artik yükselisdeyiz ve Avrupa Arenasina geri dönüs zamani.

Herkez gibi, bende cok heyecanliyim, cünkü "Champions League" bambaska birsey..

Galatasaray tabiki Ligde gücünü gösterir, ama bizim asil hedefimiz Avrupadir herzaman.

Bu uzun zaman sonra, ve yeni bi cikisa dogru giden Galatasarayimiz "Avrupa klasmaninda nerde oldunu" görecez.

Bu cok önemli, tabiki hazirlik maclarda, Inter,Real,Fiorentina gibi üst takimlara karsi iyi bi performans gösterdik, ve takimizin nasil bi potansiyele sahip oldunu biliyoruz...ama hazirlik maci farkli, Sampionlar Ligi maclari farkli.

Gelelim Manchester Macina. Tabiki Manchestere karsi kaybedebilirsin, hele Old Trafford'da. Favori zaten United'dir.

Benim, veya Bizim istedimiz , Terimin dedi gibi "Bu takim ile gurur duymak, keyif almak, galibiyet olsun, maglubiyet olsun.."

Cogu kisi , daha defansif cikalim diyor...bence bu olmicak.

Bizim takim defansif oynamayi pek beceremiyor... en iyi defansimiz, ofansif ve presli oynama tarjimiz.

Topu kendi kalenden nekadar uzak tutarsan, okadar iyi...

Zaten Fatih Terimin dedi gibi... Kazanmak icin oraya gidecez.

442 ofansif ve presli oyun, Unitedi öyle bi sasirsin, öyle bi soka ugrasinlar ki, bir veya iki gol sıkıstıralım o aralarda :)

Takimiza inancimiz tam. Muslera,Selcuk,Melo, Hamit, Eboue,Amrabat, Burak, (++)... bunlar Avrupa'da rahat oynarlar.

Bizim gercekden iyi bi takimiz var...bunu herkez Sampionlar Ligi Maclarinda görecek.

Sürpiz yapaliriz, cünkü United bizi hafife alir bence.

fft104mm1893842.jpg

Ne olursa olsun, korkmadan, Kazanmak icin giden, presli ve ofansif güclü bi Galatasarayi izlemek istiyorum.

Avrupa'ya "Aslan geri döndü" mesaji verelim.

Allah yardimcimiz olsun.

Avrupa Avrupa duy sesimizi,

İşte bu Cimbom'un ayak sesleri !

En büyük korkum telaş yüzünden gol yemek.Umarım saçma sapan hareketler yapmazlar.Laf olsun diye söylemiyorum ama önemli olan güzel futbol.Futbolumuzu oynadıktan sonra yenilsekde en azından gücümüz yetmedi diyebiliriz.

burak umarım oynar antalya maçında çok hırslıydı

Şimdiden stres bastı, maç günü kafe ortamında düşnemiyorum kendimi. İzlemesem mi acaba?

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart Spor

Futbol korkaklarin oyunu degildir.

Habib Arslan

Kendi oyunumuzu, sistemimizi bozmamamız lazım.Biraz daha kontrollü oynamak lazım o ayrı tabi.

fazla gaza gelmemek lazım. galibiyet sürpriz olur. defansta sıkıntılarımız var, duran toplarda kolay gol yeniyor, çift forvetle avrupada nasıl olacak soru işareti. umarım her şey yolunda gider, son vuruşlarda şanslı oluruz, kritik yerlerde faul yapmayız, özellikle maçın başında gol yemeyiz. hezimet olmadığı sürece mağlup olsak bile eksiklerimizi görmek açısından çok faydalı olabilir. braga ve cluj maçlarına eksikleri tamamlayarak çıkarız. bir buçuk yıldır bu derece ciddi bir maç yapmadığımız için herkesin avrupa seviyesindeki performansımızı merak ettiğini düşünüyorum.

Vay arkadaş ya en son CL ligine katıldığımızda 7. sınıfa gidiyordum şimdi üniye başlayacam inşallah. Çok özledim takımımızı bu ligde görmeyi bi an önce çarşamba olsa.. Allah yardımcımız olsun aslanlar gibi çıkıp oynayacaklar inşallah arena cehennemi oraya yansıyacak

Geri
Üst Alt