ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Lig maçları paralı,bunun üstüne birde radyo yayınlarını kaldırmışlar..Avrupa maçları paralı..

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Simdi Tugay yine. 4´e 4.... 4´e 4 gidiyor.... Dönemiyor Ingilizler....Tugay gidiyor....4´e 4.

Bir gol daha niye gelmesin.... Tugay yapma....

Top bizde. Suat...5 olduk, 6 olduk...Nasil yükleniyoruz, nasil bir tempo.....

Ariifff...Sut pozisyonunda...Vuruyoooor....Shmaykil...Direeeek.....

Goooooool....Goooooolll....Goooooooollllll.....Gol gol gol....Iste gol...

Iste Türkiye, iste Galatasaray.....

Shmaykil, Manchistir Unaytid nerede.

biz böyle geçmişde yaşamaya devam edersek bi gram ilerlemeyız

Cevap: Ynt: ŞL 12/13 Haç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart Spor

Link olur mu demek nedir bunu bana aciklarmisin ?

adam açık seçik link istemedi. arkadaşın biride ş.ligi maçı 20 tane link olur dedi... bunda konudan atılacak ne var onu anlamadım. ha açık seçik link paylaşır yada sorar ok ozaman haklısın. arkadaş genel olarak konuştu.

u 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart Spor

adam açık seçik link istemedi. arkadaşın biride ş.ligi maçı 20 tane link olur dedi... bunda konudan atılacak ne var onu anlamadım. ha açık seçik link paylaşır yada sorar ok ozaman haklısın. arkadaş genel olarak konuştu.

Bu sekilde kacak yayinlarin konusulmasi durumunda D-Smart forumu mahkemeye veriyor .

Forumun kapanmasini goze mi alalim yani ?

haklısın renktaş ta 93 yılında olan bi maç.üzerinden neredeyse 20 yıl geçmiş.hala oralardayız.bende karşıyım bu işe:b5:

ah ulen d smart :happynew:

We are you champions ... !

Cevap: u 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart Spor

Bu sekilde kacak yayinlarin konusulmasi durumunda D-Smart forumu mahkemeye veriyor .

Forumun kapanmasini goze mi alalim yani ?

Peki bir soru sorabilirmiyim?Türk olarak yabancı bir kanalı izlemek forum için cezai işlem gerektiriyor mu?Birde bizim formumuzda maçı verecek yabancı kanallar diye bir konu açılmıştı uyarı felan mı aldık?

Allah! Geçen sezonki şampiyonluk maçına bile bu kadar heyecanlanmamıştım. Antalya maçı bittiğinden beri içim pır pır. İnşallah galip geliriz, ki içimden kazanacağımız geçiyor ve heyecanımı da buna yoruyorum.

Manchester'ın as kadrosuyla maça çıkacağını biliyoruz. Rvp, Kagawa ve Evra sahada olacaklar. Ferguson, Scholes yerine Powell doldurabilir diye açıklamalarda bulunmuş. Scholes'un yedek bekleyeceğini düşünmemekle birlikte Powell oynayacak olursa Selçuk ve Melo'nun daha rahat oynarlar. Cris'in Antalya maçındaki performansı her ne kadar kriter olarak alınmasa da ben Dany yerine Cris'in oynaması gerektiğini düşünüyorum. Hamit ve Engin'in durumları göz önünde bulundurulursa Aydın'ın yedekte olması ve yine Amrabat ile başlanması taraftarıyım.

Ciddiyetle düşünülen taktikler, ortaya atılan fikirler falan neyse de, yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz akşamına United maçı. Düşünmeden, heyecanlanmadan geçen bir dakika yok arkadaş
:D

Ynt: ŞL 12/13 H GrubuMan United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart Spor

D-Smart ve LigTvnin gozu uzerimizde,devamli olarak uyariliyoruz zaten. AzTvden maci izlemenin bir zarari yok foruma.

ama illegal yayinlarin ismi dolandigi anda sorun yaratiyor bize. Ve en onemlisi link bulabilirmiyiz,varmi vs.vs. tarzi mesajlar.

Ne alakasi var? Biz hicbir basari yakalamamis bir takim degiliz. Biz Galatasaray´iz.

Bu mactan sonra da sayisiz destan yazdik. Emin ol ki alisigiz zaferlere :)

Ne gecmisle yasarim, ne gecmisimizi unuturum.

Biz tarih yazmak icin kurulduk, yine yazacagiz Allahin izniyle.

Manchester maci, bende Manchester maci ile ilgili hatirladigim seyleri paylastim.

Benim icin özel. Cocuktum o zamanlar.

Az tv veya Idman tv yayınlıyacakmı yayın akışına bakan oldu mu =

Maç günü Samsun'da iş seyahatinde olacağım. İnşallah Çiftlikte D-Smart yayını yapan güzel bir mekan bulurum.

Bence bu maçta en büyük sorun sağ kanatta kim oynayacak,

Formsuz Hamit mi?Maç eksiği olan Engin mi? yoksa ne zaman ne yapacağı belli olmayan Aydın mı?

Hepimiz biliyoruz Hamit'in oynayacağını , medyanın gazına gelip de yerin dibine sokmayın şu adamı yeter artık

Hamit o deplasmana cikmis, takimin toplamindan fazla CL maci oynamis, Türkiye´nin en kariyerli futbolcularindan biri.

Artik kapaklama zamani geldi. Tabiki Hamit oynayacak.

Valencia - Balta

Amrabat - Rafael

eşleşmeleri macın sonucuna büyük etki edecek bence.

Hamit Cl tecrübesi ile kardeşlerine yardımcı olacaktır ondan dolayı oynaması gerekir bence

D-Smart - Kampanyalar - Şimdi Futbol Keyfini HD Yaşamanın Zamanı

Arkadaşlar bu sayfaya tıklayın hemeny anında canlı destek var . Orda danışman ile canlı konuşabiliyoruz .

Ben geçtiğimiz senelerdeki Şampiyonlar Ligi'ne katılan Türk takımlarının bütün maçlarını Star Tv verdiğini ve şimdi işin içinde Galatasaray olunca 3 maç Star Tv , 3 maç D-Smart olarak paylaştırdığınızı ve Galatasaraylılara haksızlık yaptığınızı söyledim . Danışman sadece şampiyonlar ligi ön eleme maçlarını verdiğini söyledi . Bende grup maçlarını sordum . Donup kaldı mesaj yazamadı . Belki sizde yazarsanız bu karardan vazgeçtirebiliriz .

Geri
Üst Alt