ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

D-Smart - Kampanyalar - Şimdi Futbol Keyfini HD Yaşamanın Zamanı

Arkadaşlar bu sayfaya tıklayın hemeny anında canlı destek var . Orda danışman ile canlı konuşabiliyoruz .

Ben geçtiğimiz senelerdeki Şampiyonlar Ligi'ne katılan Türk takımlarının bütün maçlarını Star Tv verdiğini ve şimdi işin içinde Galatasaray olunca 3 maç Star Tv , 3 maç D-Smart olarak paylaştırdığınızı ve Galatasaraylılara haksızlık yaptığınızı söyledim . Danışman sadece şampiyonlar ligi ön eleme maçlarını verdiğini söyledi . Bende grup maçlarını sordum . Donup kaldı mesaj yazamadı . Belki sizde yazarsanız bu karardan vazgeçtirebiliriz .

Yasincim koskoca bi şirket vermiş kararı.. Zavallı bi danışman cevap veremedi diye bu karardan vazgeçileceğini mi sanıyorsun sen? :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Yasincim koskoca bi şirket vermiş kararı.. Zavallı bi danışman cevap veremedi diye bu karardan vazgeçileceğini mi sanıyorsun sen? :)

Aynen öyle, öyle bir ihtimal olsa ilk ben saldırırdım zaten. Bırakırlar mı şu vakitten sonra?

Scholes ve Giggs gercekten ilk 11 mi baslayacak? Hala üst düzeyde oynuyor adamlar ya. Valla helal olsun

------------------Muslera------------------

Eboue-----Semih--------Cris----------Hakan

-------------------Melo---------------------

-Hamit(Engin)-----Selçuk----Engin(Amrabat)-

----------------- Elmander----------------

-------------------Umut--------------------

Scholes ve Giggs gercekten ilk 11 mi baslayacak? Hala üst düzeyde oynuyor adamlar ya. Valla helal olsun

Bence yedek başlar onlar.. hacı iş öyle bi raddeye geldi ki isterlerse diğer takımlardan falan güç alsınlar diyorum. Tabi ben gaza gelmiş durumdayım.

Umarım oyuncularımızda da vardır bu gaz yoksa iyi olmaz tabi.. :D

Engin oynamaz amrabat'ı oynatır hoca.. Engin belki sonradan girer.

Öyle bi durum olsa zaten başlatmıştık bi mail kampanyası daha.. :D

Çok fazla yoğun baskı kursaydık belki birşeyler ayarlanabilirdi ama onun için de çok geç şuan. Abartılı bir kampanya falan olmalıydı ancak, onda bile zor bırakırlardı. Adamların başı zaten TS, Bursa ve BJK'den(men edilmeleri sonrası) yandı. Ellerinde dekoder satmak için tek koz olarak GS kaldı, bu kozu hiç bırakırlar mı? Onca Avrupa maçı yayınlamayı düşünüyorlardı ama düşündükleri gibi gitmedi, iyi de oldu. Sahtekar bir platform olduğu için nefret ediyorum D-Smart'tan, beter olsunlar.

----------------------------------- Muslera -------------------------------

----------- Eboue -------------- Semih --------- Cris ------- Balta ---------

------------------------------ Selçuk ----------- Melo ---------------------

------------- Hamit ------------------- Çolak -------------- Amrabat -------

--------------------------------- Umut (Burak) -----------------------------

Böyle bir 11 ile çıksak keşke...

Çok fazla yoğun baskı kursaydık belki birşeyler ayarlanabilirdi ama onun için de çok geç şuan. Abartılı bir kampanya falan olmalıydı ancak, onda bile zor bırakırlardı. Adamların başı zaten TS, Bursa ve BJK'den(men edilmeleri sonrası) yandı. Ellerinde dekoder satmak için tek koz olarak GS kaldı, bu kozu hiç bırakırlar mı? Onca Avrupa maçı yayınlamayı düşünüyorlardı ama düşündükleri gibi gitmedi, iyi de oldu. Sahtekar bir platform olduğu için nefret ediyorum D-Smart'tan, beter olsunlar.

Aslında dediğin doğru, geç olsa da bi baskı kurulmalı.. Bak lig tv'yi gene anlarım, en baştan ihaleyle aldılar ve parayla satıyorlar. Cafeye bile gitsem çok koymaz bana, ama bu d-smart'ın yaptığını ben de sindiremiyorum.

O yüzden bu sene cafeye falan asla gitmem. Bunlara para kazandırmam. Lig maçları için lg tv alıyoruz avrupa maçları için d-smart.. Ohh vallaha iyice sağımlık inek gördüler bunlar bizi..

Bence yedek başlar onlar.. hacı iş öyle bi raddeye geldi ki isterlerse diğer takımlardan falan güç alsınlar diyorum. Tabi ben gaza gelmiş durumdayım.

Umarım oyuncularımızda da vardır bu gaz yoksa iyi olmaz tabi.. :D

Cok bekledik. Ondandir. Bende de öyle. Yerimde duramiyorum. Daha pazartesi. Mac aksami ne olacak bilmiyorum.

O zamanlar CL maclarinda vücudum titrerdi heyecandan. Yine öyle olacak sanirim.

----------------------------------- Muslera -------------------------------

----------- Eboue -------------- Semih --------- Cris ------- Balta ---------

------------------------------ Selçuk ----------- Melo ---------------------

------------- Hamit ------------------- Çolak -------------- Amrabat -------

--------------------------------- Umut (Burak) -----------------------------

Böyle bir 11 ile çıksak keşke...

Çıkan adamları bilmem ama bu tarz bir sistemle çıkacağımıza eminim. Tek forvet Burak, arkasında Umut tercihini bekliyorum.

Hamit oynar mı bilinmez ama oynamazsa Emre-Amrabat kanat ikilisini görme ihtimalimiz de çok yüksek gibi geliyor bana.

Çok heyecan yaptım ulaa.

Cok bekledik. Ondandir. Bende de öyle. Yerimde duramiyorum. Daha pazartesi. Mac aksami ne olacak bilmiyorum.

O zamanlar CL maclarinda vücudum titrerdi heyecandan. Yine öyle olacak sanirim.

Old trafford'ta güzel bi gol attığımızı düşünemiyorum, heyecandan ölürüm heralde.. :D

az tv:ayatollah:

Aslında dediğin doğru, geç olsa da bi baskı kurulmalı.. Bak lig tv'yi gene anlarım, en baştan ihaleyle aldılar ve parayla satıyorlar. Cafeye bile gitsem çok koymaz bana, ama bu d-smart'ın yaptığını ben de sindiremiyorum.

O yüzden bu sene cafeye falan asla gitmem. Bunlara para kazandırmam. Lig maçları için lg tv alıyoruz avrupa maçları için d-smart.. Ohh vallaha iyice sağımlık inek gördüler bunlar bizi..

Zaten benim sinir olduğum nokta dekoder satmak için bir kez alın hepsini bedavaya izleyin yalanı. En başından şuanki sistemin arkasında dursalardı inan gram sesimi çıkarmazdım, ama şuan şu sahtekarlara para yedirmek çok koyar bana, kafeye gidip idare edeceğiz artık. Napalım.

Çıkan adamları bilmem ama bu tarz bir sistemle çıkacağımıza eminim. Tek forvet Burak, arkasında Umut tercihini bekliyorum.

Hamit oynar mı bilinmez ama oynamazsa Emre-Amrabat kanat ikilisini görme ihtimalimiz de çok yüksek gibi geliyor bana.

Çok heyecan yaptım ulaa.

Fatih hoca 4-4-2 çıkacak, bizzat söylemese de açıkça ima etti.

Hepimiz biliyoruz Hamit'in oynayacağını , medyanın gazına gelip de yerin dibine sokmayın şu adamı yeter artık

Yerin dibine sokmadım,Formsuz dedim ki öyle zaten herkes görüyor.

Bende Hamit'in oynamasından yanayım,tecrübe açısından.

arkadaslar yeri degil ama bune ya :D

G.Saray'da 'Topal'dı, F.Bahçe'de 'Kral'

Galatsaray forması giyen Mehmet Topal, 82 lig maçında forma giymiş ve sadece 2 gol atabilmişti

La Liga'da 45 maçta 1 gol atma başarısı göstermişti.

Old trafford'ta güzel bi gol attığımızı düşünemiyorum, heyecandan ölürüm heralde.. :D

Hakan Sükür´ün bir lafini hatirliyorum. "2-0 yenik durumdayiz, zaten gömecekler bizi, bari rahat rahat oyunumuzu oynayalim" demisler, 3 gol sallamisiz ManU´ya.

Aslinda öyle bir mac yine. Kaybedecek birseyimiz yok. Heyecan bizi bitirir. Ya oynayacagiz, ya da fena yenilecegiz.

beyler scholes-giggs ikilisi oynayacaksa orta sahada engin banko oynasin derim, dagitiriz tempo olarak.

Geri
Üst Alt