ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

giggs 2 ay sonra 39 yaşını doldurup 40'ından gün almaya başlayacak yanılmıyorsam. ve hala manu gibi bi takımda bi şampiyonlar ligi maçına ilk 11 başlayabilecek durumdaysa helal olsun demek geliyor içimden. şöyle düşünün adam 20 sene önce bize karşı oynarken semih kaya daha yeni yürümeye başlamıştı belki. ve çarşamba günü karşılıklı oynayacaklar. vay bee

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

60-70 e kadar 0-0 götürelim.sonra elmander ve burak değişikliği... kontra atakta selçuktan defansın arkasına sarkan burağa mükemmel bir pas, kaleciyle karşı karşıya kalan burak golü yazar ve 1-0 kazanırız inşallah

Elmander'in sakatlığı ciddi mi değil mi bilmiyorum ama Elmander'in kaç yıl Premier Ligi tecrübesi var Fatih Hoca'nın yedek bırakacağını hiç zannetmiyorum.

Fatih hoca 4-4-2 çıkacak, bizzat söylemese de açıkça ima etti.

Burak-Umut yada Elmander-Umut ikilisini gören zaten 4-4-2 çıktığımızı düşünecektir. Saha içerisindeki duruma göre anlık sistem değiştirilebilecek bir 11 ile çıkar sahaya. Burak' ın kontra oyununda Umut-Elmander ikilisinden daha iyi olacağını düşünüyorum. Bu yüzden ilk 11 başlama ihtimalini yüksek buluyorum.

Ne bileyim kardeşim. Şu maç saati gelsin de isterse yedeklerle çıksın CL' de Galatasaray' ı görmeyi istiyorum bir an önce.

valla ben hic cekinmiyorum manudan.nedense cok rahatim :D

bu arada forumlarda biraz hafife alıyorlar bizi liverpool maçını düşünüyorlar ağırlıkla. futbolcularda aynı düşüncedeyse avantaj olabilir:D

Gstv keske soyunma odasinda olsa da, sonradan motivasyon konusmasini, soyunma odasindaki durumu filan izlesek sonradan.

Cok isterim

Bence bu maçta en büyük sorun sağ kanatta kim oynayacak,

Formsuz Hamit mi?Maç eksiği olan Engin mi? yoksa ne zaman ne yapacağı belli olmayan Aydın mı?

Yoksa soldaki yerini Amrabat'a kaptıran Emre mi? Yoksa Antalya maçında harika oynayan Yekta mı?

Bir pozisyon için bu kadar rekabet :)

Giggs ve Scholes'u kücümsemeyin bu kadar. :o Bu macta presten daha cok akilli bir sekilde ManU'lu oyuncularin kosu yollarini kapatmamiz gerekiyor. Yoksa Scholes bir pas atar öyle kaliriz valla.

Hakan Sükür´ün bir lafini hatirliyorum. "2-0 yenik durumdayiz, zaten gömecekler bizi, bari rahat rahat oyunumuzu oynayalim" demisler, 3 gol sallamisiz ManU´ya.

Aslinda öyle bir mac yine. Kaybedecek birseyimiz yok. Heyecan bizi bitirir. Ya oynayacagiz, ya da fena yenilecegiz.

puan çıkarırsak herkes takdir eder, yenilirsek kimse şaşırmaz öyle bi maç. ama zor durumda kalacağımızı sanmıyorum. sonuç ne olursa olsun keyfini çıkarmamız lazım bu maçın. bizim asıl hedef maçlarımız iç saha braga iç saha cluj deplasman cluj

Al Jazerra büyük ihtimalle verir geçen Fenerbahçe-Spartak maçını Al Jazerra 4 vermişti .

Yoksa soldaki yerini Amrabat'a kaptıran Emre mi? Yoksa Antalya maçında harika oynayan Yekta mı?

yekta antalya maçında çok kötü oynuyordu 85 den sonra mı açıldı :asd:

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart Spor

Kazanabilmemiz icin inanmamiz lazim yeterki galatasaray futbol takimi inansin inanirlarsa ozguven problemi yasamaz strese girmezlerse buyuk bir futbol resitali izleriz kendi adimiza ha yenilebilirmiyiz ? Evet ama kazanabiliizde :) sunu beletmeliyim ki berabera kalirsak hic sevinmem.

Kazanabilmemiz icin inanmamiz lazim yeterki galatasaray futbol takimi inansin inanirlarsa ozguven problemi yasamaz strese girmezlerse buyuk bir futbol resitali izleriz kendi adimiza ha yenilebilirmiyiz ? Evet ama kazanabiliizde :) sunu beletmeliyim ki berabera kalirsak hic sevinmem.

Valla ben direk icmeye giderim berabere kalirsak :)

puan çıkarırsak herkes takdir eder, yenilirsek kimse şaşırmaz öyle bi maç. ama zor durumda kalacağımızı sanmıyorum. sonuç ne olursa olsun keyfini çıkarmamız lazım bu maçın. bizim asıl hedef maçlarımız iç saha braga iç saha cluj deplasman cluj

Benim de demek istedigim bu zaten. Kaybedecek birseyimiz yok. Oynasinlar iste korkmadan. Ya herro ya merro.

Defans yapmayi, cok güclü takimlara direnmeyi beceremiyoruz ülke olarak. Maglubiyete davetiye cikarmis oluruz

Haklısın,Yekta konusunda da katılıyorum,bence Yekta güzel oynadı,son vuruşları yapsaydı Kral olurdu,daha da iyi olacak.

Bu maça çıkmasak iyi olur bence. Direk 3-0 manchester yazsalar kabulümdür.

Maci yayinlayan kanallar var, ama sifreye giriyorlar. Sifre cozmeyi bilmeyen arkadaslar icin bu siteye bakmalarini oneririm.

Not: sifreli kanallar olmadigi icin herhalde forumumuz icin sakincasi yoktur. Bu yuzden paylasiyorum...

Manchester United-Galatasaray | Evinizden Bedava ve Yasal Yollarla İzleyin !

maçtan puansız ayrılırsak kalan maçlarda bizim takım kadar ManU'yu da destekleyeceğim. eğer bizi yenerlerse inşallah istanbuldaki rövanş maçına kadar kayıpsız gidip işi garantilerler. çünkü büyük ihtimalle istanbuldaki ManU maçı bizim için hayati önem taşıyacak.

Maci yayinlayan kanallar var, ama sifreye giriyorlar. Sifre cozmeyi bilmeyen arkadaslar icin bu siteye bakmalarini oneririm.

Not: sifreli kanallar olmadigi icin herhalde forumumuz icin sakincasi yoktur. Bu yuzden paylasiyorum...

Manchester United-Galatasaray | Evinizden Bedava ve Yasal Yollarla İzleyin !

başka bir uydu aldım bisskey deniycem olmazsa yine formamı giyer kahvede izlerim , ya lig maçlarını anlıyorumda avrupada maçlarında uğraştırmayın be!!!!

Geri
Üst Alt