ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Bu maça çıkmasak iyi olur bence. Direk 3-0 manchester yazsalar kabulümdür.

Bence ortada bu denli abartılacak bir durum yok, ben yenileceğimizi düşünüyorum ama fark yiyecemizi sanmıyorum. Ki yenilmemiz de gayet doğal olur.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Bende next&nextstar full hd alıcı var ingiltere ispanya liglerini az tv'de şifresiz gösteriyor.Galatasaray maçını da şifresiz gösterir mi?

Elmander-Umut -> Pres ve defansif gücü cok iyi olur, hele United karsi iyi olur..

Simdi tabiki Burak bitirici daha iyi, ve CL'de cok gol pozisyona giremiyorsun...

Zor bi secim olacak.

Ya beyler Görkem Akıtürk 'ü ciddiye alıp cevap veriyorsunuz :asd: Yapmayın ya :D

Onu bunu birakind'da... bi düsünün..

Yer: Old Trafford

Melo Gol atiyor, inglizler susiyor, bizim taraftarlarimiz cildiriyor ve Melo Reis Old Trafford'da Pitbull sevinci yapiyorrrr :ayatollah:

ne manset olur, uefa sitesinde'de haber olur :D

1.jpg

Onu bunu birakind'da... bi düsünün..

Yer: Old Trafford

Melo Gol atiyor, inglizler susiyor, bizim taraftarlarimiz cildiriyor ve Melo Reis Old Trafford'da Pitbull sevinci yapiyorrrr :ayatollah:

ne manset olur, uefa sitesinde'de haber olur :D

1.jpg

Hell yeahh :D

ben tanımıyodum şahsen, böyle mesajlarıyla ünlü bi arkadaş mı yoksa :)

Kendisi forumun şakası güler yüzüdür.

Tüm mesajlarına bakıp gülerim.Güldürür çünkü bu kadar provoke edecek mesajı bulunmasına rağmen 3000 mesajı geçmiştir ve hala ban yememiştir.Çokta insan ona sinirlenip küfrettiği için Myc yemiştir( ben dahil :asd: )

Bir laf ederdim yine ama MYC :D Foruma saygımdan susuyorum başka bir şey değil

İddaa oranlarını yazan olmuştur ama ben yazıyım yine

Manchester United : 1.25

Beraberlik 4.25

GALATASARAY 6.00

Varı yoku satın beraberliğe basın derim ben :D

Çok iyi beyler kesinlikle çıkmamız gereken kadro .:tiphat:

526455_Galatasaray_SK.jpg

Görkem en ünlü trolldür bu forumda.

Bu maçtan ziyade, Cluj-Braga maçınında sonucu önemli bence.Berabere kalırlarsa biz yenilsek dahi avantajımıza olur.

Amrabat macin adami olur, söylim.

Kilit acabiliecek bi oyuncu...:happynew:

Geri
Üst Alt