ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

açık oynasınlar daha iyi :)

m.unıted maçları her zaman bizim için önemli oldu.

avrupadaki o büyük sükseyi 1993 yapmıştık.

yine bir m.unıted maçı. yine zor maç.

6 yıl sonra yine ismimiz hatırlatacağımız maç...

ben galibiyet hissediyorum.

artık şu şansımız dönsün, iyi oynadık kaybettik malesef demeyelim.

iyi oynayalım ve istediğimiz alalım inşalllah..

Şahsen kötü oynayıp,3 puanı alsak da iyi olur.

Futbolda iyi oynayanlar değil,kazananlar hatırlanıyor malesef. :o

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Wayne Rooney:

"Excited that the Champions League is back. I'll never forget my debut for Man Utd in the Champions League, here’s a picture from my third goal!"

(CL başladığı için heyecanlıyım. ManU ile CL'deki ilk maçımı hiç unutmayacağım. İşte size 3. golümden bir kare)

320447_429267727132201_537419540_n.jpg

eğer şu maçtan bir galibiyet çıkarırsak bu havayla biz bu grubu lider bitiririz. ;)

Fergi´nin basin toplantisi basliyor az sonra. Chicharito ile cikacakmis. Demek ki Chico oynayacak. Genelde öyle olur

Van Persie Chico

Basın toplantısı başladı GSTV'de.

lan o tercüman liverpoollu suareze nekadar da çok benziyor.

puan almamızı bekliyorum

Maçı kimin anlatacağı belli oldu mu?

NTV Spor'da bizim takim var.

İngiltere dumanlar içinde meşaleler yüzünden :D

Alex Ferguson: "Eboue ve Elmander'i iyi tanıyoruz. Orta sahalarında Melo ve forvette Bulut önemli isimler."

İyi iyi Selçuk'tan haberleri yok henüz bunların :D

Başka tercüman bulamamışlar mı?

Ferguson ortasahada 2 tane harika oyuncuları var İnan ve Melo dedi. Bu tercüman bir tek Melo iyi deyip geçti:mad:

Alex Ferguson: "Eboue ve Elmander'i iyi tanıyoruz. Orta sahalarında Melo ve forvette Bulut önemli isimler."

İyi iyi Selçuk'tan haberleri yok henüz bunların :D

Söyledi İnan diye de tercüman olacak arkadaş atladı.

Başka tercüman bulamamışlar mı?

Ferguson ortasahada 2 tane harika oyuncuları var İnan ve Melo dedi. Bu tercüman bir tek Melo iyi deyip geçti:mad:

ferguson öyle bir aksanla inan dedi ki herif anlamamıştır :asd: ayrıca umutu falan da bulut diye çevirdi kazma, futbolla pek arası olmayan bir tercuman sanırım, fulham yerine de everton demişti başlarda :D

ferguson öyle bir aksanla inan dedi ki herif anlamamıştır :asd: ayrıca umutu falan da bulut diye çevirdi kazma, futbolla pek arası olmayan bir tercuman sanırım, fulham yerine de everton demişti başlarda :D

Yav Selçuk hayranlığımdan ben mi gaipten ses duymaya başladım acaba, dediğin gibi aksanı da süpermiş Fergie reyizin :asd:

Fatih Terim"in basın toplantısı kaçta?

İşte o zaman kötü oldu boş yere sevindim tüh :D

Başka dinleyen yok mu belki de ben excellent player'ı excellent pair diye anladım o da olabilir yani. Bir excellent var ama arada İnan da geçti sanki :asd:

Geri
Üst Alt