ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

İki tane mükemmel ortasahaları var, İnan ve Melo dedi Ferguson

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Bu Ingilizler ne kendini begenmis, ne abuk subuk bir millet ya. Sanki haftalik basin toplantisina gelmisler.

Havadan sudan konusacaklar utanmasalar. Veli Yigit sormasa, maca deginmeyecekler bile.

Bu Ingilizler ne kendini begenmis, ne abuk subuk bir millet ya. Sanki haftalik basin toplantisina gelmisler.

Havadan sudan konusacaklar utanmasalar. Veli Yigit sormasa, maca deginmeyecekler bile.

bi gömelim akıllanırlar :yenieek:

Maçı Alp Özgen anlatacak.

Boşverin arkadaşlar küçümsemeleri bizim lehimize.. Tam bir favori rehavetiyle çıksınlar maça.. Fatih hoca bizim takımı köpek gibi hırslandıracaktır zaten..

Amrabat varken engin olmamalı. Ayrıca rafaelin kanadını en iyi değerlendirebilecek oyuncumuz amrabattır en gin değil.
ben demiyorumki engil oynamalı! sadece suprize hazırlıklı olun kimse yarın amrabat ilk 11 de kesin oynar diye düşünmesin enginde 11 de başlayabilir! 2. yarı kullanmak isteyebilir amrabatı belki ortasahayı tutmak isticek ayrıca ben yarın elmanderin ortasaha gibi oynıyacağını düşünyorum bolton dayken bir m.united maçı izlemiştim elmanderin oltrafortta ortasahada basmadık yer bırakmadı sırf rakibi yıldırmak için. yarınki maç çok stratejik.

ben demiyorumki engil oynamalı! sadece suprize hazırlıklı olun kimse yarın amrabat ilk 11 de kesin oynar diye düşünmesin enginde 11 de başlayabilir! 2. yarı kullanmak isteyebilir amrabatı belki ortasahayı tutmak isticek ayrıca ben yarın elmanderin ortasaha gibi oynıyacağını düşünyorum bolton dayken bir m.united maçı izlemiştim elmanderin oltrafortta ortasahada basmadık yer bırakmadı sırf rakibi yıldırmak için. yarınki maç çok stratejik.

Orta sahayı tutcaksa bu emre colak ı oynatır bence. Engini koymaz. Neden koysunki emre kac mactır oynuyor engin oynamıyor.

engin daha bu sezon doğru düzgün maç yapmadı.. bi anadolu takımıyla oynanacak maç için bile hazır değilken nasıl Old Trafford'a çıksın :o

bence bu maçlık sistem değişikliğine gitmeliyiz.. üçlü orta saha daha iyi olur top kontrolü açısından

Selçuk-Melo-Emre ya da Hamit-Melo-Selçuk

---------muslera-------------

--eboue--cris--semih----hakan------

--------hamit---melo--------------

-----engin--xelçuk---amrabat-------

----------umut(burak)--------------

Orta sahayı tutcaksa bu emre colak ı oynatır bence. Engini koymaz. Neden koysunki emre kac mactır oynuyor engin oynamıyor.
açıkçası ben yarın engin melo selçuk hasta değilse hamitle başlıcağını düşünuyorum yarın ileride umut elmander. bu saydığım oyuncuların hepsi basan ısıran adamlar 2. yarı amrabat ve burağı gidişata göre oyuna alıcaktır. fatihterimi biraz tanıyorsam bunu yapıcaktır. bu kadro doğrudur demiyorum fatih hoca rakibi yormak isticektir. tek korkum erken kart görmeleri. emre çolağın oynayacağını düşünmuyorum ayrıca.

İçimden 2-0 geçiyor ama uçma diyorum beraberlik yeter diyorum.Çok mu istiyorum nedendir bilmem. Çok istediğim şeyler bazen ters tepiyor ya bakalım.

---------muslera-------------

--eboue--cris--semih----hakan------

--------hamit---melo--------------

-----engin--xelçuk---amrabat-------

----------umut(burak)--------------
elmander sakat değilse bankonun bankosu yarın ilk 11 de premier leaug takımlarına karşı nasıl mucadele edeceğini bilen ustun fizik gücüne sahip bir oyuncunun yarın ilk 11 de yazmamak şaka heralde! antalya maçından sonra röpörtajda elmander çarşamba oynayacak dedi fatih terim!

Galatasary Fans - RedCafe.net

Dalga geçen mi ararsın,küfür eden mi hepsi var.

Bir de maç başlığı var adamların sadece kadro kuruyolar,nasıl olsa fark atacaz diye.Liverpool maçı varmış,yedek çıksın diyende var,işi çabuk bitirelim oyuncuları dinlendirelim diyende..

İşte yıllarca bu arenadan uzak kalınca böyle oluyomuş demek.

elemanın biri bize 3.dünya ülkesi demiş görünce üzüldüm ama başka ingiliz dostlar aptalca yorum olduğundan bahsetmiş. ne yalan söyleyeyim ingilizlerin bizi savunması hoşuma gitti :)

johan elmanderle ilgili gssözlukten bir renktaşın bir yorumu: bazı dakikalarda şuursuzca hücum presi yapmaya çalışan umut bulut'u uyarması ve pres yapmak yerine pozisyonunda bekleyerek rakibin alanlarını daraltmasını söylemesi, ayrıca hemen hemen tüm maçlarda fatih terim'in yanına giderek fikir alışverişinde bulunması, en önemlisi de sakatlanmak pahasına fiziksel mücadelelerden kaçmaması ve sahaya ruhunu yansıtması! böyle bir adamın yedek kalıcağını düşünmek sadece komik!

Geri
Üst Alt