ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Burak ile başlarsada iyi olur ama bence hoca Elmander-Umut ile başlar. Çünkü rakibin kanat oyuncuları cok iyi ve hızlı. Orayı tıkamak zorunda.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Arkadaşlar ankarada maçı izlemek için bildiğniz iyi bir mekan var mı garsonları özürlü olmayan(sipariş almak için tv nin önünden geçmeyen)

Belki dalga geçeceksiniz benle ama bir şey söylicem. Kağıt üzerinde bile 2 takım denk, hatta bazı bölgelerde biz daha iyiyiz. Man UTD çok overrated bir takım, kagawa kim allah aşkına, RVP iyi santrafor ama çok abartılcak bir oyuncu değil, bir falcao, david villa değil.

Arda nın 2 numara olduğu takım Atletico Madrid MANUTD dan fersah fersah üstün kadro kalitesi olarak.

Bu turnavada Barca,Real, Man city hariç her takıma kafa tutabilcek düzeyde bir kadromuz var.

3 ihtimalli bir maç olcak, ama kesinlikle ortada geçicek maç

Belki dalga geçeceksiniz benle ama bir şey söylicem. Kağıt üzerinde bile 2 takım denk, hatta bazı bölgelerde biz daha iyiyiz. Man UTD çok overrated bir takım, kagawa kim allah aşkına, RVP iyi santrafor ama çok abartılcak bir oyuncu değil, bir falcao, david villa değil.

Arda nın 2 numara olduğu takım Atletico Madrid MANUTD dan fersah fersah üstün kadro kalitesi olarak.

Bu turnavada Barca,Real, Man city hariç her takıma kafa tutabilcek düzeyde bir kadromuz var.

Gunlerdir, haftalardir bunu anlatma cabasindayim.

Dalga geçilecek bir şey yok ama sen fazla yerin dibine sokmuşsun. Eski Manu kadar olmasada Manu hala güclü bir takım. Herşeyden önce ekol olmaları yeter. Ben senin söylediğin kadar kötü olduklarını düşünmüyorum.

aga bi git Allahını seversen

adamların 3 oyuncusunun degeri bizim butun takımdan fazla. dunyanın en iyi 3 defansından biri Vidic. dunyanın en iyi 5, 10 kanat oyuncularından 2si, Valencia, Nani, Young'ı saymıyorum sakatmıs. ortada tecrube manyagı bir Carrick, oynarsa okuz gibi mucadele edicek Anderson. solbekte Evra, olmadı yeni Buttner (cok iyi oyuncu).

Kagawa kim diyosun, izle kim oldugunu gor aga. gecen seneki Dortmund'u izle. RVP bir Falcao bir Davil Villa degil mi ? gotu boklu Falcao piyasa cıkmazdan Van Persie premiership'in altını ustune getirmis topcudur her halukarda gol atabilen dunyanın en iyi forvetlerinden biridir. abartan yok yheani, cocuk neyse onu soyluyor insanlar.

ve Atletico o macta Chelsea'ye 4 attı diye fersah fersah iyiyse sana gore United'dan zaten soyleyecek soz yok.

Manchester'ı kucumsuyor millet iyice sıyırdı bu fifa pes falan yuzunden :o.

----------------Kale----------------

D------e------f------a-----n------s

---------orta-------saha-----------

ofansif------------------------bolge

--------------forvet----------------

Kirmizi ile pembe bolgenin arasindaki iletisimsizlikten cok ekmek yiyecegiz. Orta sahayi kalabalik tutup ileride basarsak Manu top falan yapamaz. RVP'ye kanatlardan top attirmadigimiz takdirde etkisiz halde oynar. Yapabilriiz, yaptik, takimimiza guveniyoruz, onlardan iyiyiz, daha cok istiyoruz:yenieek:

evet günaydın arkadaşlar umarım bu geceyi istediğimiz gibi zaferle kapatırız

----------------Kale----------------

D------e------f------a-----n------s

---------orta-------saha-----------

ofansif------------------------bolge

--------------forvet----------------

Kirmizi ile pembe bolgenin arasindaki iletisimsizlikten cok ekmek yiyecegiz. Orta sahayi kalabalik tutup ileride basarsak Manu top falan yapamaz. RVP'ye kanatlardan top attirmadigimiz takdirde etkisiz halde oynar. Yapabilriiz, yaptik, takimimiza guveniyoruz, onlardan iyiyiz, daha cok istiyoruz:yenieek:

sana yakıstıramadım aga :o

Cris'li Balta'lı Semih'li defansı biraz fazla buyuttunuz gibime geliyor.

aga bi git Allahını seversen

adamların 3 oyuncusunun degeri bizim butun takımdan fazla. dunyanın en iyi 3 defansından biri Vidic. dunyanın en iyi 5, 10 kanat oyuncularından 2si, Valencia, Nani, Young'ı saymıyorum sakatmıs. ortada tecrube manyagı bir Carrick, oynarsa okuz gibi mucadele edicek Anderson. solbekte Evra, olmadı yeni Buttner (cok iyi oyuncu).

Kagawa kim diyosun, izle kim oldugunu gor aga. gecen seneki Dortmund'u izle. RVP bir Falcao bir Davil Villa degil mi ? gotu boklu Falcao piyasa cıkmazdan Van Persie premiership'in altını ustune getirmis topcudur her halukarda gol atabilen dunyanın en iyi forvetlerinden biridir. abartan yok yheani, cocuk neyse onu soyluyor insanlar.

ve Atletico o macta Chelsea'ye 4 attı diye fersah fersah iyiyse sana gore United'dan zaten soyleyecek soz yok.

Manchester'ı kucumsuyor millet iyice sıyırdı bu fifa pes falan yuzunden :o.

Asıl siz fifa pesciler bu man utd ı büyütüyorsunuz adı yüzünden. Geçen sene grupdan çıkamadı bu herifler. nani dediğin herifi euro 2012 de gördük hiç bir şey yapamadı, bizle oynanan hazırlık maçında gördük oldukça etkisizdi.

Carrick dediğin adam yızyılın overrated oyuncusu, eğer cr7 li nistelrooy lu ve giggs ve scholes in 32-33 yaşında olduğu kadrodan bahsetsen haklısın derdim

Kagawa yi dortmund dan çok iyi tanıyorum, iyi oyuncu ama işte 1. torba takımının ileri ucunda oynayacak kapasite görmüyorum.

sana yakıstıramadım aga :o

Cris'li Balta'lı Semih'li defansı biraz fazla buyuttunuz gibime geliyor.

Emir, kardesim.. Onlar bizden iyi diyerek ust turlar icin bir hedef koymamiz mumkun degil. Cris'i hala cozemedim, ama Semih'e, Selcuk'a, Melo'ya, Amrabat'a, Muslera'ya, Eboue'ye, Emre'ye, Engin'e, Burak'a guvenim tam. Biz eskisi gibi takim olarak iyi olmaliyiz. Onlar bireysel olarak istedigi kadar iyi olsun, bosver. Biz daha iyiyiz ve daha cok istiyoruz. Bunu yarin ki futbolumuzla herkese kanitliycaz.

Bu sezon ki CL finali nerede oynanacakmis? Ve hangi tarihte?

Hedefimizi bilelim hani

Basel ve Benfica + 4. torbadan garip bir takımın olduğu grupdan çıkamadı buu herifler, bu kadar gözünüzde büyütmeyin, belki bu senede çıkamıcak.

Valla arkadaşlar 1 saat kestireyim dedim maçı rüyamda gördüm çok kısa bile olsa rüya ma göre inanılmaz bir hücum pres yapıyorduk semih manu nun defans oyuncularına pres yapıyordu:ayatollah:hakem son düdüğü çaldığında semih iki elini havaya kaldırıp kulubeye doğru koşturmaya başladı galiba kazandık:)

Cimbom'u ile sefer Sampiyonlar Ligi'de izleyecek olan gencler var mi aramizda:yenieek:

Kale---> Muslera ✔

Defans---> Semih, Eboue ✔ {Özellikle Semih'e çok güveniyorum} Cris ? Balta -

Orta Saha---> Melo, Selçuk ✔

Supporter Orta Saha---> Hamit, Emre Çolak ✔

Kanat---> Amrabat, Engin{oynayabilir} ✔

Forvet---> Umut/Elmander, Burak ✔

Hakan Balta dışında leş oyuncumuz yok {Cris soru işareti, ağır oyuncu olduğu kesin ama sağlam oynayıp katkı verebilir bu maçta, zıçabilir de}

SONUC: MANCHESTER KESİN OLARAK FAVORİ TABİ ama birey birey değerlendirirsek aynı pozisyonda Manu'dan daha üstün bir kaç oyuncumuz bile var {Muslera, Eboue, Melo, Selçuk gibi}, bölgesel olarak da Manu'dan üstün olduğumuz noktalar var {orta saha}, avrupa maçları (özellikle CL) kültürü olan bir takımız, oyuncular tecrübesiz olsa bile bu kültür değişmez YANİ iyi konsantre olursak puan almak o kadar da ütopik bir sonuç olmaz Emireis DEĞİL Mİ?

Kafamda; Burak---Elmander ikilisi var.

Geri
Üst Alt