ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

beklediğimiz gün geldi kardeşler ... çok heyecanlıyım Allah yardımcımız olsun ....

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Akşam olsun akşam :D

İmkansız diye bir şey yok. Bu maçı alabiliriz de yeniledebiliriz. Önemli olan diğer rakipleri korkutacak futbolu göstermek sahada. Ne olursa olsun resmi bir maçta Türkiye sınırları dışında bir sahanın çimine adım atan Galatasaray' ın maçını izlemek çok büyük bir heyecan yaratıyor. Akşam olsun bir an önce :)

Günümüz futbolunda iyi kötü yok artik. Mücadele eden ve edemeyenler var. Aralar kapandi.

Kosacagiz, savasacagiz, inanacagiz ve cocukca hatalar yapmayacagiz.

Biraz profesyonel olsun artik Türkler. Her Avrupa macinda heyecanlanacaklarsa yandik biz.

beyler heyecanınızı anlıyorum ama, arzu etmediğimiz sonuç da ortaya çıkabilir, çok fazla gaza gelmeyelim,çünkü yıkımı daha fazla oluyor bünyemizde

Rakipten daha fazla mücadele eder ve şansımız yaver giderse neden olmasın.

İki tarafta çok isteyecektir.

İlk gole kadar baskının yanında kontrollü bir oyun olacak, golü kim atarsa atsın tempo yükselecektir bu maçta.

Umarım 3 puanla başlayacağız..

ingiliz takımları hep ilk dakikalarda basar hızlı olur ilk 15 dakika atlatılırsa korkum yok

beyaz forma siyah şort giyecekmişiz ilginc bir kombinasyon olacak :)

Forum çok durgun ya, neden böyle?

Geriye yaslanmamamız lazım. İstersek skor olarak önde olalım fark yapmaz. Geriye yaslanmadan çarpışarak ve en önemlisi ManU defans-ortasaha bağlantısını prese boğarak oynamamız lazım. Defansımız büyük sınav verecek. Çünkü ManU hücum gücüne biz ortasaha ve presimize güveniyoruz.

3-1 alırız bu maçı.ciddiyim.

beyler heyecanınızı anlıyorum ama, arzu etmediğimiz sonuç da ortaya çıkabilir, çok fazla gaza gelmeyelim,çünkü yıkımı daha fazla oluyor bünyemizde

Takım iyi oynadıktan iyi mücadele ettikten sonra yenilsekte sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Önemli olan mücadeleyi sahaya yansıtabilmek.

Rüyamda 3-0 aldığımızı gördüm..

Cris ve Burak(2)'ın golleriyle..

2.kez aşağıdaki rüyayı gördüm hayırdır inşallah

Hamit cok uzaktan süper 1 gol atıyor 1-0 öne geçiyoruz ilk yarı bitmeden.

Daha sonra 2-1 yapıyorlar büyük bir baskı kurup. Birini Rooney birini Van Persie atıyor.

Sonra Selcuk'un inanılmaz pasında Burak'ı düşürüyorlar kırmızı + penaltı oluyor . Selcuk 2-2 yapıyor penaltıdan.

Son dakikalarda Amrabat 3-2 yapıyor cıldırıyoruz.

Rüyası bile güzeldi ama rüya olduğunu anladığımda cok sinirlendim :)

çok heycanlıyım la :o oğlum hadi göreyim sizi be

Takım iyi oynadıktan iyi mücadele ettikten sonra yenilsekte sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Önemli olan mücadeleyi sahaya yansıtabilmek.

zaten bende senle aynı fikirdeyim. iyi mücadele edelim, yapabiliyorsak başabaş oynayalım. gerisi sıkıntı değil.

Atam ne güzel söylemiş...

"Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur"

GENÇLİK MARŞI (DAĞ BAŞINI DUMAN ALMIŞ)

Dağ başını duman almış

Gümüş dere durmaz akar

Güneş ufuktan şimdi doğar

Yürüyelim arkadaşlar

Sesimizi yer, gök, su dinlesin

Sert adımlarla her yer inlesin

Bu gök, deniz nerede var

Nerede bu dağlar taşlar

Bu ağaçlar güzel kuşlar

Yürüyelim arkadaşlar

Sesimizi yer, gök, su dinlesin

Sert adımlarla her yer inlesin

Beyler bu smartspor bizde normalde açık spor paketi normalde açık ama bu maçı izlemek için maxi paket felan üyelik diyo normalde smartspor açık acaba maçta şifrelenirmi bu smartspor?

Beyler bu smartspor bizde normalde açık spor paketi normalde açık ama bu maçı izlemek için maxi paket felan üyelik diyo normalde smartspor açık acaba maçta şifrelenirmi bu smartspor?

Spor paketin varsa şifrelenmez.

Geri
Üst Alt