Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.846
- 26.393
- 3.448
Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S
ben gideyim bir duj alayım
ben gideyim bir duj alayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salavat getirir dag dag taburlar
Narli bahce üzre kanli bir aksam
Gelen elci degil azrail olsun
Anam avradim olsun kacarsam

![]()
Alex Fergusonla konuştum biraz önce. Eski klüp binasına geldim bir kaç eski Manchesterlı dostla konuşup buradan ayrılıp maç için son hazırlıklara başlayacağım, hava burada serinledi dedi. Hava burada da kapalı maç saati umarım yağış olmaz, kavga dövüş olmadan güzel bir maç olsun inşallah dedim. Bende öyle umarım dedi. Burda Hikmet Bey var kendisi Kıbrıslı hemen karşı solumda oda Türkiyeye selamlarını iletiyor dedi. Saolsun dedim. İyi günler diledim.

![]()
Alex Fergusonla konuştum biraz önce. Eski klüp binasına geldim bir kaç eski Manchesterlı dostla konuşup buradan ayrılıp maç için son hazırlıklara başlayacağım, hava burada serinledi dedi. Hava burada da kapalı maç saati umarım yağış olmaz, kavga dövüş olmadan güzel bir maç olsun inşallah dedim. Bende öyle umarım dedi. Burda Hikmet Bey var kendisi Kıbrıslı hemen karşı solumda oda Türkiyeye selamlarını iletiyor dedi. Saolsun dedim. İyi günler diledim.

İçimde bir his yenileceğiz diyor.
hadi canım
büyük sürpriz olur