ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

La Arif Sky spikersiz veriyo maçı, gördün mü?

Ben de oradan izleyeceğim ama yanına radyo açarım herhalde. :D

normalde... ingliz veya türk spikerini ayalabilirsin yanina?

hep yokmuydu o SKY'da ya...

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

en önde grili ümit karan ? :D

d6cgx.jpg

Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük taraftarına selam olsun..

:ayatollah::asd::o

2249409-931472-vector-normales-ekg-rotem-hintergrund-herzschlag.jpg

CL'nin atmosferi farklı olsa da geçen sezon bu takım çok stresli maçlar oynadı..Özellikle de Kadıköy'deki şampiyonluk maçının stres katsayısı bu maçtan daha fazlaydı..

Heyecan tavan yaptı lan durup durup tüylerim diken diken oluyor :D

En Son Heyecan Yaptığımda Süper Kupa Maçıydı Kalbin Tekledi Sol Tarafımda Bir Acıyla Durdum 2 Gün.

burak sonradan girse daha etkili olurdu bence elmanderin yorduğu defansın arasına çok iyi koşular yapardı

Re: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart Spor

Beyler kazanırsak çıplak koşacam diyenler vardi haberiniz olsun :D

normalde... ingliz veya türk spikerini ayalabilirsin yanina?

hep yokmuydu o SKY'da ya...

Ben de öyle sanıyordum ama yokmuş, eskiden vardı çünkü... Ama şimdi Alman spiker bile yokmuş.

İnşallah yanılıyorumdur. :D

Hadi yolun açık olsun aslanım.

Sarıyla kırmızıyla alnımızın akıyla.

SEVDAMIN TEK ADI GALATASARAY...

Insallah *********************´nin kadrosu dogrudur. Tek Dany konusunda biraz sasirdim. Ama istedigim kadro

herkes heyecanlı, bir tek ben rahatım herhalde :asd:, şampiyonluk maçında da böyleydim.

Son zamanlarda illegal yayınların/platformların isimleri çok sık kullanılmaya başlandı. Pekçok internet sunucusu maçları internetten vererek rank elde etmeye çalışıyor.

Ancak bu konuda LigTV'nin"maç linklerini paylaşan forumlara" gerçekten sert tepkileri oluyor. Özellikle forum sahiplerinin mahkemeye verilmesi , forumların kapanması gibi pekçok sonuç bizleri bekleyebiliyor.

Bu nedenle , forumumuzda bu linkleri/yayınları/platformları paylaşmak , kesinlikle ama kesinlikle yasaktır. Eğer yayınlayan olursa , cezası en üst düzeyde MYC olacaktır.

Bu konuda sizleri uyarma gereksinimi duyduk , konuyla ilgili hassasiyetinizi bekliyor iyi günler diliyoruz.

GSCimbom.com Yönetimi

heyacanadn agliycam.. kazanirsak naparim bilemiyorum. uffff :D

Ben de öyle sanıyordum ama yokmuş, eskiden vardı çünkü... Ama şimdi Alman spiker bile yokmuş.

İnşallah yanılıyorumdur. :D

ozmnd. SKY UK , ingliz spiker ile izlerim, veya aljazera arab spiker :D

Re: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart Spor

Yenilsek te CİMBOM BAŞI Dik Yürür !

En çok da Semih'in prim yapacağı maç olabilir bu maç.

Geri
Üst Alt