ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Ynt: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Devre Arası | 19 Eylül |

4-0 filan yenecegiz filan mi saniyordunuz ?

Gayet iyiyiz. 2 topumuz direkten dondu. Ve ezilmiyoruz.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Devre Arası | 19 Eylül |

ya hamitin pozisyon yine verilmeyebilir tartışmaya açık ama umut bulut'un pozisyonunun tartışması dahi olmaz ayıptır ya 1dkkada öne geçecektik yazık. pis alman.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Devre Arası | 19 Eylül |

ikinci yarı mutlaka atarız ama önemli olan yememek

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Ayrica Dany'ye laf atanlari gercekten anlamiyorum, adam daha napsin ya

Adam adama savunma yapıyor sanırım o pozisyonda ileri çıkınca arkası çok boş kaldı o yüzden gol yedik diyebilirim o pozisyonlarda orta saha oyuncuları basmalı.Ayrıca o pozisyonda çıktın ileri bir hata yaptın geri koşsana be kardeşim izledi golü resmen neyse yapacak bir şey yok allahtan musleraya takılıp düşmedi eleman penaltı kırmızı olabilme ihtimali olabilirdi.

dany çok çok iyiydi ikili mücadelelerde

ancak topla çok oynaması yüzünden 2 tehlikeli pozisyon yaşadık

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | 1.Y. | 19 Eylül |

inanın al dışarı valenciayı RVP yi birazda kagawa ....

gerisi vasatın altında...

Re: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Devre Arası | 19 Eylül |

Yalnız bal mıdır nedir top adamların ayağına yapışıyor.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart Spor

Adamlar yeterki istesin bir cikisla 5 bacak arasi yapiyorlar birde hakan zaten serbest gel baba gel diyor

15. dakikadan itibaren gayet guzel oynuyoruz. 2 top direkten dondu. 1 penaltimiz verilmedi maalesef. insallah ikinci yariya da bu ivmeyle baslariz.

hamit daha girisken, selcuktan da aynisini bekliyoruz.

valencia defansimizi resmen ezdi.

hamit heryerde ya helal olsun hakkını yiyemeyiz

gayet iyi oynuyoruz

insallah ikinci yari da gol(ler) gelir

2 şutumuz direkte patladı. 1 penaltı pozisyonu var. 1 yay üstünde frikik var. Hakem de tarafını belli etti.

Ama olağan bi durum bu. Old Trafford'da bizi desteklemez tabiki.

Umut niye çıktı biri bana söylesin

İlk yarıdaki iyi oyunumuzun sonucu gol ya da goller olmalıydı. Maalesef her zamanki gibi şans yanımızda değil. Şu anda tek sorun geriye çabuk dönememiz. 2. yarıda bu şekilde devam edersek mutlaka gol gelir.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | 1.Y. | 19 Eylül |

2. yarıda böyle mücadele edelim, yensekte yenilsekte hiç önemli değil! Koskoca ManU'yu Old Trafford'da son 15 dk kendi sahasına hapsettik ya, o da yeter :yenieek:

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Turkligi gibi kebab salonu degil oraai champs aga oyle sert oynaniyor hemde pozisyon ceza sahasi disi biraz adil olalim

Penalti degil ama kesin sari arti ve serbest vurus...

Kebap salonu degil evet CL hata yapacak hakeme yer yok

Bence gayet iyi oynadık. Şanssızdık.

Ama Melo ve Dany'nin karşıladıkları adam pası verip giderken sürekli izlemelerini anlayamadım.

Melo'yu beğenmedim. savunmada daha iyi şeyler bekliyordum reisden.

aliriz

Re: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Devre Arası | 19 Eylül |

Basarabiliriz

Harbiden şans bizden yana değil. Tüm toplar önlerinde kalıyor. Bunda bizimkilerin aşırı heyecanlı olmalrının payı büyük. Hakem zaten ana avrat küfürü hakediyor. Öyle yada böyle hem Galatasaray'ımla hemde oradaki abilerimle, kardeşlerimle gurur duydum. Allah 2. yarı yardımcımız olsun. Koyacağız, alacağız bu maçı ...

Geri
Üst Alt