ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Devre Arası | 19 Eylül |

Yenilsek bile ezilerek yenilmeyeceğiz demiştim. Tutuk başladık yalnız toparladık sayılır. Ben gol atacağımızı düşünüyorum. Amrabat beni yanıltmaz!

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Devre Arası | 19 Eylül |

golde dany-melo-hakan balta 3 lüsünün hatası var

Melo çok geride kaldı performans olarak

İyi azar yiyordur şuan soyunma odasında

ya hamitin pozisyon yine verilmeyebilir tartışmaya açık ama umut bulut'un pozisyonunun tartışması dahi olmaz ayıptır ya 1dkkada öne geçecektik yazık. pis alman.

hamitin pozisyonu yüzde bi milyon faul. adam topa dokunamadı direk hamitin ayağına vurdu

Dany nasıl iyi oynadı ya anlamıyorum.

Hareketli kıpır kıpır yerini bilmiyor, boşalttığı alanda rakip rahatça dolaşıyor, Melo ve Balta o bölgeye yaklaşmak zorunda kalıyor.

Cris'in olmayışına gerçekten şaşırdım.

Dany çok rahat çalım da yiyor, adamlar 7-8 kişi hücum yaptığından yediği çalımı telafi etme şansı da az, tek pasla top uçup gidiyor..

With any luck for Galatasaray, they would be 3-1 up. We are playing terrible.

Got off to a good start, scored an early goal but then collapsed, we've been lucky.

manu forumundan yorumlar hep bu şekil off şansımız biraz daha olsaydı ahhh ahh

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

----

Reyhan kardeşim şu an itibariyle haklısın...

ama ilk 15 dk bankasya topçusu gibiydi.

tepkilerde o zaman geldi :b5:

Ayrica Dany'ye laf atanlari gercekten anlamiyorum, adam daha napsin ya

Iyiyiz kaybetsek bile boyle oynamaya devam.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | 1.Y. | 19 Eylül |

2. yarıda böyle mücadele edelim, yensekte yenilsekte hiç önemli değil! Koskoca ManU'yu Old Trafford'da son 15 dk kendi sahasına hapsettik ya, o da yeter :yenieek:

daha iyisini yapabiliriz ve yapacağız da güveniyorum aslanlara

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart Spor

Ikinci yari alacaaz !!

2.yarı Engin girmeli..

manu yu yeneriz bunlarda bissey yok bence ..Hakem adil olsun aazda sans yeter..Bu manu nun gucu formda bi galatasaraya yetmez

ingiliz kanalındaki yorumcu bile kesinlikle penaltı dedi ya

golde dany-melo-hakan balta 3 lüsünün hatası var

Melo çok geride kaldı performans olarak

İyi azar yiyordur şuan soyunma odasında

Aynen öyle bu 3'lünün golde hatası büyük ...

Offf gerçekten umutluyum ilk 15 dakika çok panikledik ama sonra iyi oynadık Valencia'ya çare bulursak maça ortağız inşallah ...

Link istemek yasak arkadaşlar, link isteyenler konudan atılacak. Son uyarı.

melo çok kötü.akıllı olsun.:D

Iyi oynuyoruz biraz şans lazım azcik. Haydi Aslanlar

hakan

defol git lan

Geri
Üst Alt