ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Devre Arası | 19 Eylül |

Ünal Aysal cimriliği yüzünden Melo geç geldi, formsuz.

Para verip oyuncu alamadığımız için sol bek yok.

Sağ kanat alamadık.

Yazık yazık.

Fatih Terim olmasa şu takım çoktan 3'lük olmuştu ilk yarı.

Yönetim otursun kalksın sahada ki mücadeleden dolayı Fatih Terim'in elini öpsün.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Devre Arası | 19 Eylül |

Bu arada Scholes hatalı pas yapmadı heralde. Adamın rastgele vurduğu toplar bile isabetli oldu.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Umutun durumu nasıl

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart Spor

Asiri heycanli basladik, Melo Danny ilk dakikalar sacmaladilar.... Yedigimiz golde Danny de basliyan bir hata var... gittikce kendini iyce toparladi.

20 dakika sonra iste biraz kendimize geldik ondan sonrada iste Manchester'i nerdeyse kendi sahasina kapattik.. ikinci yari icin ümitliyim, ama unutmamak da lazim Manchester Kontralari cok cabuk cikiyorlar sansiz veya gereksiz bir top kayibinda gol de yiyebiliriz ozaman da mac cok zora gider, ama sabirli oynayip daha iyi paslasirsak galibiyeti bile düsünebiliriz bu mac icin ;)

Biz hep basta heyecan yapioz , caresi top cevirip oyunu sogutmak yoksa her macin basinda ya gol atiyoruz ya hemen yiyoru

ahhh ahhhh şu sol kanata adam gibi birini alacaktık

Tüm bunlara rağmen yine iyi dayandı balta ama olmazz arkadaş olmazzz

Bide her top önlerine düşüyor adamlarıın,artık şansmı başka birşeymi bilemiyorum

Hamit çok iyi oynuyor ve son dakkadaki pozisyon net faul yay üstünde

Tabii hakemin anasıda yokmu onuda dile getirmeden duramayacağım.

Hatta 3 hakeminde anası yokmuş.Gözlerinin önündeki pozisyonu çalamadılarrr

Melo neden bu kadar kötü :o

Braga

0 - 2

CFR Cluj

Yanlız gerçekten anlamadıgım madem bu maçta oynatmayacaktık biz bu Cris i neden aldık ? Oysaki antalya maçında gayette iyi performans sergilemişti.

Yanlız adamlar baskıdan çok iyi çıkıyorlar bu yüzden man utd ler zaten.Adamlara önde basıyoruz 2 3 tek pasla orta sahayı geçiyorlar sonra eksik yakalanıyoruz pas ayakları gerçekten kaliteli olduklarını bir kez daha gösterdiler malesef.

Dany diger poziyonlarda iyyidio aslinda

amma keske o gol poziyonunda Uyfa olsaydi dedim icimden

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | 1.Y. | 19 Eylül |

2. yarıda böyle mücadele edelim, yensekte yenilsekte hiç önemli değil! Koskoca ManU'yu Old Trafford'da son 15 dk kendi sahasına hapsettik ya, o da yeter :yenieek:

ben o kadarına kanmam...

puan almadan çıkmayacağız inşallah...

hakeme laf atmak istemiyorum ama abi o penaltıydı %100

ve penaltıyı atsak 1-0 , tüm senaryo değişecekti :(

Skor vermeyim ama ilk 15 dk golü yemezsek dağıtırız bunları. Scholes'un fln pres yaapcak hali mi kaldı allah aşkınaa menşestır'ın itleri dönsün şaşkına ollleyyy. Ben maça akar hadi görüşürz.

bu maçta yenilsek bile cluj+braga maçlarında 6 puan çıkarırsak işi bitiririz

Bu arada Scholes hatalı pas yapmadı heralde. Adamın rastgele vurduğu toplar bile isabetli oldu.

Hamit'e kaptırdı bir kere. Ondan başka yok sanırım.

Valla bence şu ana kadar Burak dışında çok sırıtan yok

Geri
Üst Alt