ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Devre Arası | 19 Eylül |

A3LfHr2CMAASyzR.jpg

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Devre Arası | 19 Eylül |

biri Braga ne yapmis oyle dedi bende, Braga 5-6 yapmis ilk yari dye dusundum

neyse Bismillah ikinci yari basliyor.

Crisi alirsak bu mac delik desik oluruz,adamlar cok pas ve hizli sekilde ceza sahasina giriyor ayrica havadan topu düsünmüyorlar,tek korkum ikinci yari kaleyi sut bombardimanina tutmazlar,cok etkili sut ceken elemanlari var...

Ynt: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Devre Arası | 19 Eylül |

Selcuk cok durgun

Burak'a bi pozisyon hazırlayamadık ya.

Valencia bizim sol tarafı otobana çevirdi resmen, resmen at koşturuyor herif. Ona bir önlem şart, Melo'ya da bir tokat atsın içeride imparator da kendine gelsin, kendi sahada da aklı nerede o belli değil.

İlk 15 dakika sinir küpü gibiydim ya Hakan'a iyi sövdüm... Eboue'ye de dışarı giden topu tutamayıp korner yapınca sövdüm :) Melo da şut şekmeye çalışırken topu kaptırdı o zaman sövdüm :) Birde Golde Defansa komple sövdüm :D Hakeme zaten her dakika sövüyorum yine de sağlık olsun ya :yenieek: Yensende yenilsende Ezilme yeter..

Abi hala penaltıyı nasıl vermediğini düşünüyorum bu hakemin.

Hamit de ilk yarının en iyisiydi.

Manchester united gibi bi takıma karşı deplasmanda çok iyi oynuyoruz Teşekkürler F.T

2. yarı başlıyor, hadi be aslanlar! Kendinize güvenerek oynayın, ilk yarıda ManU'yu ilk 15 dakika'dan sonra perişan ettik 2. yarıda da aynı oyunu oynayıp yenelim şunları!

Fena oynamıyoruz 20.dakikadan itibaren,bu oyun 2.yarıda da devam ederse 3 puan gelmezse yazık olur gerçekten.

1 puan değil 3 puanı hak ediyor bu takım.

ulan hakan hadi utandır beni 2. yarı, durdur şu arabı, alalım sazı elimize...hadi yavrum hadi ...

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart Spor

Crisi alirsak bu mac delik desik oluruz,adamlar cok pas ve hizli sekilde ceza sahasina giriyor ayrica havadan topu düsünmüyorlar,tek korkum ikinci yari kaleyi sut bombardimanina tutmazlar,cok etkili sut ceken elemanlari var...

Adamin tecrubesi bizim butun turkligi kadar aga

İkinci yarı başladı. Haydi Bismillah..

Başlıyor haydi aslanlar yapabilirsiniz daha iyi oynuyorsunuz.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

2. yarı başladı, hadi bismillah...

[h=5]2.Yarı VURDUĞUN GOL OLSUN GALATASARAY'IM! ♥[/h]

Iyiyiz. şans lazım biraz. Başarılar aslanlar

Geri
Üst Alt