ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

cluju yenmek şart braga manuya da yenilir adamlar bizim maçta çanakkale geçilmezi oynayacak muhtemelen fikstür cok kötü

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Bu arada evimizdeki Braga ve Cluj maçlarında çok dikkatli olmalıyız. Bugün Manu'ya bizim yaptığımızı onlar da bize yapabilirler.

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Amrabatin direkten dönen vurusunda yanimdaki alman arkadasimin bile heycanlanip "Goooooo.." diye bagirmasi beni çok etkiledi beyler. :)

Takımımla gurur duyuyorum Old Trafford da kök söktürdük utd a.

O şerefsiz hakem adi hakem yaktı bizi.2 tane penaltımızı yedi şerefsiz.:mad:

Alnımızın akıyla ayrıldık sahadan, mağlup olmamıza rağmen.

Ayrıca Muslera,Semih,Dany,Amrabat,Hamit mükemmeldiler benim gözümde. :tiphat:

clu ve bragadan deplasmanda puan alırız...bu futbolla...11 puanla gruptan cıkarız

Sunuda kimse unutmasin o nasil taraftardi oyle...

90 dakika bizimkilerin sesi cikti.

Alp Özgen: Hocam Ferguson'u bayağı tedirgin etmişsiniz.

Fatih Terim: Türkiye'de daha çok tedirgin edeceğiz.

:D

578352_494067357271089_794491013_n.jpg

La hadi ilkini anladık 2. sinde Aydın'ı uçurdu resmen Evans. Irkçı hakem!

Cluj maçı kötü oldu agalar. İleride sıkıntı olmazlar inşallah başımıza.

Fatih Terim: "Bu macin rovansi Arena'da cok daha baska turlu olacak."

Hakem senin ben varya. Sen tam bir topsun ulan. Durduramayacaksiniz bizi. Biz Galatasaray´iz ulan.

Helal olsun be. Vallahi gurur duydum. Cok gurur duydum

ya abi arda gercekten muthis bir laf etmis "türk taraftar futboldan anlamiyor" derken

su yorumlari okuyorum, ymein ediyorum futboldan bir b.k anlamayan millet yorum yapiyor burda.

hamit kötü, dany berbat, burak kötü, ebue kötü, selcuk yok sahada, muslera golde hatali ........

bu adamlara salliyorsa biri, bu mactan sonra, yuh yahu, yuh

Hamitin pozisyonunda ayağa kayma dışarda başlıyor ancak darbe çizgi ve içerisine doğru oluyor.En azından ben öyle gördüm 2-3 kez izleyince

Penaltı olmasa bile ordaki frikik penaltı gibi olabilirdi

Bu takım tebrik edilir helal olsun melo hariç mükemmel oynadık melo berbattı desek yeridir ama tebrikler biz bu gruptan çıkarız.

Allahım takıma nasıl gol atamadık ahh ahh ahh... İlk 10 dakika'daki panik ile çok dandik bir gol yedik. Verilmeyen penaltılar,direkten gelen toplar.

En azından gelecek maçlar için umutluyum. Bu gruptan çıkarız. :)

Selçuk kötü oynamadı ama beklediğimiz hayal ettiğimiz oyunu da oynamadı.

Maç öncesi Selçuk'tan çok şeyler bekliyorduk o yüzden Selçuk gözümüze kötü geldi.

Hamit gerçekten çok iyi oynadı, Muslera çok iyi maç çıkardı bunlar beni çok sevindirdi.

Geri
Üst Alt