ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Boyle manchester birdaha zor duser elimize

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Böyle hakemleri nerden buluyorlar abi.

HOllanda televizyonunda da maci anlatan yorumcu 2 pozisyonumuza penalti verilmedi dedi ve Manchéster'in aldigi penaltiya da cok ama cok kolay olarak yorumladi. (Umut, Aydin'in pozisyonlari) Hamit'in pozisyonuna da hakemi sert bir sekilde elestirdi, Faul'u vermedi, faul ile gelen karti da vermedi bu nedenle bunun üstüne birde korneri de vermedi...

Ronald Koeman (Barcelona'nin eski oyuncusu ve Feyenoord'un hocasi) Hakem Stark hakkinda ben bu hakemi yillardir begenmiyorum ev sahibine asiri bir sekilde yatiyor ve bugun de penalti olanini vermedi penalti olmiyanini verdi diye yorumladi.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Hakem senin ben varya. Sen tam bir topsun ulan. Durduramayacaksiniz bizi. Biz Galatasaray´iz ulan.

Helal olsun be. Vallahi gurur duydum. Cok gurur duydum

Onur son mesajlarında küfüre yaklaşıyorsun dikkat et.:) Bu arada bende hakemin.

Değerlerimize sahip çıkmamız gerek..

Ben onu anladım abi..

Semih'e Emre'ye Aydın'a..

250132_535543329805718_1217486106_n.jpg

Gary Neville: "Manchester United'ın 10 kişiyle defans yaptığını hayatımda hiç görmemiştim. Hem de Old Trafford'da görmek tam bir kabustu.

HOllanda televizyonunda da maci anlatan yorumcu 2 pozisyonumuza penalti verilmedi dedi ve Manchéster'in aldigi penaltiya da cok ama cok kolay olarak yorumladi. (Umut, Aydin'in pozisyonlari) Hamit'in pozisyonuna da hakemi sert bir sekilde elestirdi, Faul'u vermedi, faul ile gelen karti da vermedi bu nedenle bunun üstüne birde korneri de vermedi...

Ronald Koeman (Barcelona'nin eski oyuncusu ve Feyenoord'un hocasi) Hakem Stark hakkinda ben bu hakemi yillardir begenmiyorum ev sahibine asiri bir sekilde yatiyor ve bugun de penalti olanini vermedi penalti olmiyanini verdi diye yorumladi.

Hakem maçı katletti net.

Son maç braga deplasmanı

Braganın bir şansı kalmazsa bence kalmaz çok rahat maç olabilir

En kritik maç önümüzdeki 2 maç

2 sinide alırsak gruptan çok rahat çıkarız

selçuk'un kafa vurusunda tum kahve gol diye ayağa kalktı :o

Manchester maçından bişey beklemiyorduk.Ama bazı kişiler olmasa alabilirdik bişeyler.Şimdi önümüzdeki 3 maçta 9 puan almamız lazım eğer çıkmak istiyorsak.Neden olmasın ?

Umut kramponlarına kurban oluyum senin.

Ne olurdu çıkmasan. Ah ulan ahhh.

gercekten elmander degil dedim sahada bugun o adami görünce

elmander bu sezon , hatta play offlardan beri formsuz ama bugün kadar rezil hic bir macta oynamamisti

kosuyor dedigimiz elmanderden 2-3 kat daha cok kostu, pres yapti burak, pres oyununda bile etkili olamadi elmander

bir tek van persiye kart aldirttigi pozisyonda gördüm adami

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Eyvallah Melo'yada cok kizdim.. Baltaya'da ama bunlar gunah kecisimi? Neden hic biriniz Elmanderi konusmuyorsunuz? Selcuga bile laf atan var, yazik.. Belirli oyuncular zaten Gunah kecisi olmus.. Elmander kosuyor diye elestirmiyorsaniz, USAIN BOLT'u transfer edelim evimizdeki maca en sevdigi takima karsi oynamis olur.. Elmanderden cok kosar..

Cluj'un galip gelmesi de iyi mi kötü mü tartışılır.

Selçuk'Un kafa gecenin en güzel golü olabilirdi.

Bu maç bir nevi test maçıydı..Asıl hedef maçlar bundan sonra başlıyor..

muslera 3

eboue 2

semih 3

dany 3

hakan 0

melo 1

selçuk 1.5

hamit 2.5

amrabat 2

burak 1

umut ?

elmander 1

aydın 1

emre 1.5

Boyle manchester birdaha zor duser elimize

Saçma. Manchester bugün takır takır top oynadı. Çok iyi bir Manchester yoktu bugün ama kesinlikle iyi top yaptılar. Manchester'ın kötü görünmesi Galatasaray'ın gücünden kaynaklandı.

Selçuk kötü oynamadı ama beklediğimiz hayal ettiğimiz oyunu da oynamadı.

Maç öncesi Selçuk'tan çok şeyler bekliyorduk o yüzden Selçuk gözümüze kötü geldi.

Hamit gerçekten çok iyi oynadı, Muslera çok iyi maç çıkardı bunlar beni çok sevindirdi.

millet saniyor ki selcuk ligde gibi toplar aticak ikdebir, umut, buraki pozisyona sokacak

bugun xavi bile zorlaniyor bu konuda

üstelik xavi 4-3-3 oynyior, selcuk ise 4-4-2 de oyniyor

cl lig türkiye ligi degidlir!

Bende Hamit'in direkten dönen topunda gol diye bağırdım.Ah ulan ah bi tanesi bari gol olsaydı.

Geri
Üst Alt