ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Wolfgang Stark hakkimizi yedi, Sami Yen'de biz bu Manchester'i yeneriz.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Galatasarayli olan bu takimi alkislar. Ezdik gectik lan Manchester´i. Evinde ezdik gectik. O serefsiz hakem olmasaydi en azindan puanla dönüyorduk.

Bu takimim alkislamayan haindir

NTVde macin tamami az sonra yayinlanacakmis.

şu emreye kewellı çağırsınlar topa nasıl vurulur dersi versin sabah akşam yeter

Emre'nin pozisyon hala gözümün önünden gitmiyor.Ah be Emre. :(

Hakemde 2 penaltımızı vermedi bence.

Yalnız transfer döneminde Hakan iyidir diyenler bugün şapkalarını önüne koyup düşünsün.Türkiyenin en iyi solbeki hemfikiriz ama performansının böyle olacağını biliyordum.Ş.ligi için çok çok çok yetersiz.

Amrabat'ın pozisyonda da , Hamit'in pozisyonda da , Selçuk'un pozisyonda da gol diye öyle bi fırladımki hele Selçuk da nasıl gol olmadı anlamadım yaa kamera açısından direk kaleye gidiyo gibi duruyodu :s

Dany ve Semih ne yaptı öyle ya? Her pozisyonda ağzımı açık bıraktılar birde duran toplara hakimdiler. Müthiş gerçekten. Selçuk ve özellikle Melo çok kötüydü. Hamit en iyi oyuncumuzdu bana göre. Manchester'ın ise ırkçı hakem.

Cluj'un galip gelmesi de iyi mi kötü mü tartışılır.

bence kötü, berabere bitseydi keske

braga eger bize karsi kaybederse, elenir.

rakibimiz cluj gibi.

tabi bragayi yenersek.

braga en iyi adamini kaybetti, sattilar

ne yapip edip, bragayi yenmek farz.

gercekten elmander degil dedim sahada bugun o adami görünce

elmander bu sezon , hatta play offlardan beri formsuz ama bugün kadar rezil hic bir macta oynamamisti

kosuyor dedigimiz elmanderden 2-3 kat daha cok kostu, pres yapti burak, pres oyununda bile etkili olamadi elmander

bir tek van persiye kart aldirttigi pozisyonda gördüm adami

Yahu yazma böyle şeyler. Elmander'e laf atmak yasak.

O bir ulu. O futbolun tüm güzellikleri kapsayan güzellik.

Koştu xD Y

Dany ve Semih ne yaptı öyle ya? Her pozisyonda ağzımı açık bıraktılar birde duran toplara hakimdiler. Müthiş gerçekten. Selçuk ve özellikle Melo çok kötüydü. Hamit en iyi oyuncumuzdu bana göre. Manchester'ın ise ırkçı hakem.

Hamit benide şaşırttı. Ama bu maç kendini bulabilir diyordum.

Manchester'a kötü diyenler var. Adamlar ne yapsın daha? Sağ kanatta at koşturdular, soldan da iyi geldiler. Scholes ve Kagawa'nın attığı paslar, Valencia ve Nani'nin bindirmeleri. İstedikleri herşeyi yaptılar hücumda neredeyse.

Umut'ta ciddi bir sorun yok, spazmmış. Fatih hoca söyledi, çok şükür :)

millet saniyor ki selcuk ligde gibi toplar aticak ikdebir, umut, buraki pozisyona sokacak

bugun xavi bile zorlaniyor bu konuda

üstelik xavi 4-3-3 oynyior, selcuk ise 4-4-2 de oyniyor

cl lig türkiye ligi degidlir!

Ben sadece Melo ve Hakan'ı beğenmedim.

Gerçi Hakan'ın bundan başka yapacağı birşeyi de yok,

Ama Melo çok formsuz,

Diğer oyuncularımız gerçekten iyi oynadı.

Umutun ciddi değilmiş durumu Gstv diyolar ama emin değilim dolaşan muhabbet bu

Bu maç umarım moralımızı bozmaz bence 3 adam kazandık muslera kendıne geldı,dany ve hamit diğer kazandıgımız adamlardı semihede bayıldım

braga önumuzdekı maç ölumune saldırıcak puan ıcın yenersek bence cluju bız yenebılırız cunku bızım yaptıgımız pres o takımlara ters gelıyor ama buldum mu atmalıyız

emre colakin yerine bir avrupali olsa, o topu gol yapmisti, yerden vurmustu

ama olsun, ilk defa oynadi, tecrube kazandi

Gurur duydum takımdan..

‎"Manchester United'ın 10 kişiyle defans yaptığını hayatımda hiç görmemiştim. Hem de Old Trafford'da görmek tam bir kabustu."

- Gary Neville

Braga'dan en kötü 4 puan almalıyız bu akşamki skorlara göre. Cluj'dan da en az 4.

Geri
Üst Alt