ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Hakem maçı katletti net.

Hakem gercekten cok kötüydü bu konuda katiliyorum. Gercekten cok kötüydü ama oynadigimiz oyun olarak da gereken seviyede degildik ki bu kadar beklentilerin altinda cikan Manchester United'i biraz daha etkili olabilseydik beraberligi degil ezerek maglub edebilirdik. Yazik oldu evet ama önümüzde 5 mac var Clujj maclari da herseyi belirler bence. (manchester bu grubu 1.ci olarak bitirecegine bu futbollari ile garantileri de yok)

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Öncelikle birkaç şey söylemek istiyorum.MAÇLARI ŞİFRELİ YAPAN TÜM D-SMART EKİBİNE VE TÜRK HALKINI SÖMÜRMEYE ÇALIŞAN ESNAFA YAZIKLAR OLSUN !!

Maç öncesi gideceğim yeri aradığımda 1300 kişilik yer olduğunu söylediler.Tamam eyvallah dedik 3 arkadaş yola koyulduk.Kapıda bir de ne duyalım !! 15 lira maç.15-15-15.Arma aşkı mecbur verdik.O 1300 kişilik yerde 1 tane bile boş sandalye toktu maç başlarken.Ayakta seyredenler bile vardı.Yazıklar olsun D-smart'a.Bugün o esnaf rahat 15.000 ciro yaptı.Yazıklar olsun.

Amrabatın direkten dönen şutu,hamitin direkten dönen şutu,selçuğun kafası ve verilmeyen 2 tane net penaltımız var.

Takımımla gurur duyuyorum.

Hakem vasfını taşıyan emek hırsızlarına söyleyecek söz bulamıyorum...

Maçı resmen katlettiler...

Bir maçta bu kadar verilmeyen penaltılar, abuk subuk kararlar... Hiç görmemiştim...

Maçın sonucuna defalarca doğrudan etki yapıldığı için bence taktiksel yorum yapmak çok zor... Çünkü çok çok farklı noktalara gidebilirdi maç...

hakem keşke bi manu forması felan giyip çıksaydıda bizde ona göre oynasaydık

A3Lt5zDCEAEhBzZ.jpg:large

foto her şeyi özetliyor gurur duyuyorum

Muslera,Eboue,Semih,Dany müthiş idiler.

Melo,Selçuk rezil oynadı.

Hakemin Allah belasını versin :mad:

Ne Mutlu GALATASARAY'LIYIM Diyene...

ulan face da toplasam üç fenerli var üçüde manuyu kutluyo yazıklar olsun boyle türklüğe zannedersin fark yedik şu mac dan sonra bunu yapıyolar ya valla yazık ya

emre colakin yerine bir avrupali olsa, o topu gol yapmisti, yerden vurmustu

ama olsun, ilk defa oynadi, tecrube kazandi

Burakın yerinde Benzema olsa o da atardı onu mesela..Burak da bazen yapıyordu. Yakın direğe kalecinin zayıf noktasına yerden vuruyordu ama vuramadı.

Hakem facia 'ydı tek kelimeyle..

ne dediğini hiç anlamıyorum sayın hakkında mesaj nedir uğraşma yaz ayrıca

Translate kullanıyorsun heralde :haha:

Daha attığın mesajların farkında değilsin ki sen.

Canlı ders:

Kamil Meric "250 mesajınla gelmiş burda atıp tutuyosun... Konuşacaksan antuya... ORası yakışır sana..."

Cevap: senin gibi boş konuşmadığımdan olmasın 250 mesaj

Sonuç: "melo aldı götürdü satamadan getirdi" "Melo ölürüz senin için çocuğumuzu keseriz!!"

Gayet açıklayıcı.

Amrabat-Çolak değişikliği çok büyük hataydı.

Biz 8 yemedik. Aslan gibi oynadik. Manchester´i kendi evinde hapsettik. Bu oyunun hakki bu degildi.

Biz CL´de bu oyunbnla cok is yapariz. Mutluyum. Gururluyum

Hamit müthişti gerçekten, helal olsun. Takımın en iyi oyuncusuydu. En kötü oyuncumuz Balta'ydı klasik olarak. Melo kötüydü, Selçuk idare etmedi. Birde yanarım yanarım o kadar faul kazanmamıza rağmen kaleye yakın bir yerden frikik kazanamamıza yanarım.

Şimdi önemli olan evimizde oynayacağımız Cluj ve Braga maçlarından 6 puan alıdımı büyük avantaj sağlarız.

Hücumda bir tane daha opsiyonumuz olsaydı çok işe yarayabilirdi. Düşük profilli maçlarda sorun olmuyor ama böyle maçlarda sihir yapacak birine ihtiyaç oluyor. Malesef o rolü alabilecek bir oyuncumuz yok. Topu ayağımızda tutumamıza yardım edip takımı rahatlatabilecek ve hücumda da ince işler yapacak birine ihtiyaç duyduk.

Manchester'a kötü diyenler var. Adamlar ne yapsın daha? Sağ kanatta at koşturdular, soldan da iyi geldiler. Scholes ve Kagawa'nın attığı paslar, Valencia ve Nani'nin bindirmeleri. İstedikleri herşeyi yaptılar hücumda neredeyse.

indirmelerle bindirmelerle olmuyor bu isler...HAKEM adil olsa gorurdun iyi olan manchesteri :) fark yemekten kurtuldular

manu ayni sey yapip 3-4 pozisyona girdi

iki kisi kendi arasinda paslasiyor, 3. kisi caktirmadan kosu yapiyor, sonra at ona topu ...

butür ezbere seyler bizde de olmali

ilerde hücüm yaparken, bazen ezbere oynamaliyiz kilidi acabilmek icin

umutun durumu ciddi değilmiş:yoji:

alman domuzu allah belani versin,tez elden geberip git

Hakem maçın sonlarına doğru sol kanatta Emre Çolağa pozisyon vermedi güzel transfer yapmış ManU..

Geri
Üst Alt