ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

O tarz bi adam olsaydı kimi kesicektik ki 4-4-2 'de şuanki kadro yapısında..

4-4-1-1 gibi bir düzende forvetin arkasındaki pozisyona o oyuncuyu koyabilirdik. İkinci forvet/ofansif orta saha karışımı bir adamı düşünündüm o pozisyonda.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Beyler çok iyi oynadığımız bir maçta,şu iyi bu kötü demesek artık.Vallahi baydı.Az destek çıkalım şu takıma.
halit takimdan cok memnunum allah nazardan saklasin ama bu hakem insani dinden imandan cikarir kardes yaw.3 penalti var yazik gunah nasil cildirmayalim

ilk11deki 6 oyuncumuz ilk defa CL macina ciktilar. Uzun zamandir CLde oynamadik. Bu seviyede ilk resmi macimiz. Kazanamadik diye üzülüyoruz. Hakemi de unutmayalim, vermediği 3 net penalti var.

United forumlarina bakiyorum, onlar bile en azindan 1 puani hakettiğimizi düsünüyorlar.

melonun formsuzluğu selçuğu olumsuz etkiliyor, melo daha iyi olsa selçuk kendini daha çok gösterirdi, ve umutun sakatlığı ve 15. dakikadaki mecburi oyuncu değişikliği de oyun planımızı bozdu. yıllar sonra şampiyonlar liginde oynayıp old rafford deplasmanında böyle bir maç çıkarmak başarıdır bence. bu şekilde devam edersek gruptan çıkarız.

Bu maçta United 2, ve biz 2 penaltı kazanmalıydık. Hakemler resmen rezalet

beyler macı ızlemek ısteyen NTV ye

Ama abi Hakan Balta söylenmeyecek gibi değilki:)

Yerli daha iyisi yok işte oranın. Sadece CL'de oynatmak için de adam almak da zor. O yüzden Burak-Umut ikilisine dönüp sanırım oraya adam alırız devre arası.

Kardeşim yapacak birşey yok.Kapasitesi bu.O koridora kimi koysan koridor yapardı Valencia.Ulan sen o kadar sakat kal gel bizim maçta hayvan gibi oyna.

şuan yediğimiz gole bakıyorum,bir de hakan baltaya bakıyorum

Golü carrick değil hakan balta atmış arkadaş

kademe nedir biliyormu acaba hakan balta

Sol bek transferi için para toplamaya davet ediyorum sizleri. :o Skor taraftarı falan da değilm kesinlikle, ben her zaman için Balta'nın takımı baltaladığını düşünmüşümdür. Hızlıca atağa çıkıyoruz top onun ayağına geliyor hoop geriye. Hele bugün... İnsan bir orta da açmaz mı arkadaş. 1 orta lan, ayıp yazık günah ya. VAlla günah ya.

Bugün internette donma olur diye maçı dışarda izleyim dedim.

Evden çıktıktan 5 dk sonra arabanın lastiği patladı ve maçın ilk yarısını kaçırdım.

Üzerine gittiğim aynı senin gibi 1 tane bile boş sandelye bulamadım. Maçı en arkadan ayakta zar zor izleyebildim

En kötüsüde bu hakem sinirlerimi alt üst etti.

D-smartın zaten .... ben

Sabahtan beri heyacanla beklediğim maçı zehir ettiler bana.

Carrick ALLAH'tan Muslera'yı geçince kendini yere atıp topa vurmamazlık yapmadı. Yoksa hem penaltı alırlardı hemde kırmızı yerdik. Aslında o pozisyonda gol attı diye sevindim bile.

Bu maçı unutalım artık. Yönetim de artık hocanın istediği sol bek transferi için sağlam bir adam aramaya başlamıştır inşallah. Önümüzdeki Braga ve Cluj maçlarını düşünmeliyiz. Özellikle Cluj'un deplasman 2-0 yendiği maçı çok iyi izlemeli ve önlemler almalıyız. Cluj gibi bizim de Braga'yı deplasmanda yenmemiz farz oldu. Bu gruptan çıkamazsak hangi gruptan çıkacağız?

Bugün fenerli arkadaş takılıyordu maç ne olacak diye, ben de gülerek hakem şansı olursa manu puan alır dedim. Gerçekten öyle oldu.

halit takimdan cok memnunum allah nazardan saklasin ama bu hakem insani dinden imandan cikarir kardes yaw.3 penalti var yazik gunah nasil cildirmayalim

Abi ben o hakemin yedi ceddini diyorum.Çıldırttı beni domuz.

Yahu yazma böyle şeyler. Elmander'e laf atmak yasak.

O bir ulu. O futbolun tüm güzellikleri kapsayan güzellik.

Koştu xD Y

Ya ne cıvık insanlarsınız. Hayır yeminle şuan hissettiğim duygu, herhangi bir sosyal medya haberinin altında ezik bir fenerbahçelinin saçma sapan bir yorumunu gördüğüm duyguyla aynısı...

Derdiniz ney kavga çıkarmak istiyorsunuz? Daha kendi aramızda bütünleşememişiz ki, ülke olarak bütünleşip Avrupa maçlarında bir olalım :(

Ayrıca gıcık yorum tarzını görmezlikten gelip ironilerini de silersek, yazdığın cümle seni ayıplıyor. Laf atmak nedir ya? Eleştirebilirsin ama laf atmanın anlamını bana bir açıklarmısın?

Bir Galatasaraylı taraftar, Galatasaraylı bir oyuncuyu doğal olarak eleştirebilir kimse de buna karışamaz saygı duyar. Ama laf atmaz!

Yeterin artık bırakın çocuklar gibi didişmeyi, birbirinizi kırmayı. Burası Galatasaray platformu, Galatasaraylı taraftarların mekanı. Kavga edeceksen git Manchester'ı tutan eziklerle et...

Yalnız maçtan önce Dany-Cris oynaması gerektiğini düşünüp Semihin oynamamasıgerektiğini söylemiştim.Utandırdı bugün beni Semih,helal olsun.

Ayrıca Hamit Altıntop u kötüleyen utd maçında oynamaması lazım diyen Salih İzdik ede selam olsun.

bence kötü, berabere bitseydi keske

braga eger bize karsi kaybederse, elenir.

rakibimiz cluj gibi.

tabi bragayi yenersek.

braga en iyi adamini kaybetti, sattilar

ne yapip edip, bragayi yenmek farz.

Bence Cluj ve Braga'yı içerde yenip dışarda yenilmeyecek gücümüz var. Bizden daha ilerde olduklarını düşünmüyorum. Zaten gruptan çıkmak için bu rakipleri içerde mutlaka yenip en az birine de dışarda mağlup olmamak gerekiyor.

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Maçi yenseydik NTV özet mözet geçmezdi serefsizim.

Geri
Üst Alt