ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

"Wolfgang Stark, Stark ailesinin açık ara şerefsizi. Bi Ned Stark, Arya Stark değil."

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

orda 2 dk beklemesi, sonr avermemesi

ardindan burakin pozisyonuna direkt calmasi niyetini cok net ortay akoydu hakemin.

serefsiz it
yaw salman ben hayatimda bukadar kotu ve sartlanmis olarak maca cikan hakem gormedim

3 tane direk var

hamitin pozisyonu içerdeyse 3 net penaltımız var

daha ne olsun. ManU deplasmanı bu. boru değil

varya, su manudaki ataga cikarken, su madridin ataga cikarken yaptiklari paslari biz yapabilsek, 4-4-2 sistemle avrupanin anasini aglatan takimlardan biri olurduk.

hizli, ezbere, oynamak, cabuk paslasmak ...

bunlari oturtabilsek, iddia ediyorum bizim 4-4-2 sistemimizle, bizim pres gücümüzle avrupada kendi sistemi, kendi felsefesi olan, sürekli hücüm düsünen sayili takimlardan biri olurduk

Buda olacak ama daha zaman var o takımların oyuncuları yıllardır aynı takımdalar iskelet olarak bizim takım ise 1.5 yıllık bir takım.Ayrıca adamlar cl nin gediklisi olmuşlar o tecrübenin de oynadıkları oyuna çok etkisi var ilk 15 dakika adamların tecrübeleri karşısında bocaladık.

nasil fark yiyomusuz dk2 penalti kirmizi kart verseydide gorsek kim fark yiyo diye ne diyosun sen

Sakince konuşuyoruz değil mi, sakin olsanız daha güzel anlaşırız. Hakemin penaltı ve kırmızı kartı verip kalan 89 dakikanın senaryosunu çizip bir de fark atıyorsanız orası sizin yorumunuz.

bu maçta galatasarayın eleştirilecek hiç bir yanı yok! çıktık çatır çatır oynadık! bugun sahada barcelona, real, olsa anca bukadar pozisyona girer!

amrabat- çolak değişikliği maçın en doğru hamlesiydi.nokta.

Eğer Terim in adaleti varsa ki ben buna inanıyorum..Hakan ı kesecek abi Çağlar a şans verecek..Bu kadar basit..Artık takımımda görmek istemiyorum ya bu adamı delirtti beni resmen...

hey schiri du bist ein schweinehund du flachwichser

Bu oyunumuzu oynarsak gruptan çıkarız. bu arada taraftarımız muhteşemdi.

ligtv yi izleyenler mactan sonraki programda spikeri duydumu.adam hakemden cekiniyoduk mactan once ama korktugumuz basimiza gelmedi diyo,allah senin bin turlu belani versin ne diyelim

Translate kullanıyorsun heralde :haha:

Daha attığın mesajların farkında değilsin ki sen.

Canlı ders:

Kamil Meric "250 mesajınla gelmiş burda atıp tutuyosun... Konuşacaksan antuya... ORası yakışır sana..."

Cevap: senin gibi boş konuşmadığımdan olmasın 250 mesaj

Sonuç: "melo aldı götürdü satamadan getirdi" "Melo ölürüz senin için çocuğumuzu keseriz!!"

Gayet açıklayıcı.

hiç güleceğim yoktu :D:D burdaki kinayeyi anlayamayan bir zihniyete ne diyim :D

fatih terim umutun sakatlığı için ciddi olduğunu düşünmüyoruz dedi ya en çok ona sevindim.

.......

Sakince konuşuyoruz değil mi, sakin olsanız daha güzel anlaşırız. Hakemin penaltı ve kırmızı kartı verip kalan 89 dakikanın senaryosunu çizip bir de fark atıyorsanız orası sizin yorumunuz.
hadi yürü git isine

Carrick ALLAH'tan Muslera'yı geçince kendini yere atıp topa vurmamazlık yapmadı. Yoksa hem penaltı alırlardı hemde kırmızı yerdik. Aslında o pozisyonda gol attı diye sevindim bile.

Aynen öyle, helal olsun Carrick'e. Adam gibi attı golünü. Golde Hakan Balta'nın da müthiş dehasını unutmamak lazım. Top ayaktan çıktıktan sonra ofsayt için defansı boşaltıyor. Kademeye girsene yahu, o golü bile onun yüzünden yedik.

304955_10151218228625269_1901812095_n.jpg

:mad:

carrick penaltıyı kendisi atmayacağı için attı golü bence bu arenada gol atmak çok önemli

Geri
Üst Alt