ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Ali Dürüst : Maçın bittiği anda United scoutları yanıma gelip Semih Kaya ve Muslera'nın bonservis bedellerini sordu.

doğrumu ?

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

fatih hoca hatalıydı..felsefe değil futbol realite..melo kötüyse selçuk kötüyse burda fatih terimin man.utd yi 0 analiz etmesinin rolü büyük.baltanın valencia karşısında ezilmesi süpriz oldumu hiç birimize?

melo tam hazır değilken alternatifini hazırlamadık ve sanki geçen seneki meloymuş gibi olf traffordda iki orta sahadan biri yaptık..

bütün dünya 4-3-3 oynuyorsa bütün dünya defansif orta saha kullanıyorsa busqeti oynatıyorsa barca fatih hocanın şapkayı önüne koyup daha çok düşünmesi gerekir..

man.utd yi yenmek olay çıkarmayı değil man.utd.nin eksiklerine göre plan taktik hazırlayıp burdan puanla ayrılmak olmalıydı ana hedef..man utd.yi deplasmanda yenmek olay çıkarmak 2-3 sene sonra bazı şeyleri ezbere yapan sistemi kavramış adamlarla yapmayı düşündüğün plan olmalıydı hocam..

melo selçuk elmander günah keçisi ilan edilmesin bu sistem ve anlayış şampiyonlar liginde bu seviyede rakiplere karşı oy-na-nıl-maz...

Eminim Manchester'ı analiz etmemiştir, ettirmemiştir Fatih Hoca! Hem de yeterince analiz edememişsiniz de demiyor 0 analiz... Hepiniz teknik direktör kesildiniz..

Ya siz burda çürütülüyorsunuz, sizin gibi cevherlerin büyük takımlarda teknik direktör falan olması lazımdı. Atletico Madrid, Liverpool olmadı M.City onlar da beğenmedi Barcelona, Real Madrid...

Şu Hakan Baltayı oynattı diye kızanlar yerine birini önerse de kızsa diyorum hani? Herneyse herkes en iyisini ben bilirim havalarında ben gazınızı kesmiyim kolay gelsin

Ne diyosun aga ya tamam Melo kötü oynadı ama Manchester'le oynuyosun Ceyhun Xavi etkisi falanmı yapcaktı sence ?

Renktaş hücumu geçtim defans bile yapamıyodu bildiğin duba gibi olmuş form tutmadan diretirsek kaybederiz meloyu benim fikrim bu

Ali Dürüst : Maçın bittiği anda United scoutları yanıma gelip Semih Kaya ve Muslera'nın bonservis bedellerini sordu.

doğrumu ?

Hiç kimse bana Ali Dürüst'ün bunu söyleyeceğine inandıramaz

doğrumu ?

nah size muslera nahhhh size semih

isabetli pas

Manu 293 Galatasaray 313

Ahhh hakem ahhh şuan gururluyum ama bunun yanına sevinçli de olabilirdik ahhh hakem ahh ...

Irkçı hakem. Başka birşey değil. Kadıköy'deki hakemlerden beterdi resmen.

Selçuk'un kafa şutunu tekrar izlerken bile gol olacak sanıyorum, o top nasıl girmedi hala anlamıyorum.

v.persie bugun oynadimi ya nerdeydi pek goremedimde

Doğru ya oyunu soğutup geri pas yapmak doldur boşalttan daha iyi... Heriflerin istediğini biz yaptık ... Bozulmuşmuş

Ona atak olgunlaştırmak derler, soğutmak değil! Karşında Manchester United gibi bir takımın kaleci dahil 11 oyuncusu topun arkasına geçmiş defans yapıyorsa, kapanmışsa ( Bank Asya takımları bile tamamen kapandığı zaman, açmakta zorlanırsın) gördüğün pozisyon normaldir.

Ali Dürüst öyle demişse kesin sormamışlardır. Hiç Ali Dürüst onu söyler mi?

Ya boş boş konuşup insanların asabını bozmayın. Söylediğin gibi dakika 90+2 hepsi çok efor harcadı haliyle yoruldular. Dakika 90+2 de Manchester oyuncuları hepsi defansa çekildi topun arkasına geçti. Bizimkiler sola atıyolar geçiş yok, sağa atıyolar yok, haybeye doldur-boşalt yapmadığına mı kızıyosun?

Efe normal karşılamak lazım hacı, malum kaç sene doldur boşalt oyunu oynadığımız için zihniyeti 1 yılda terkedemiyor bazı taraftarlar :lol:

Şuradan bakanda yok dakika 90+ şuursuzca saldırıp arkayı boş bırakmıyoruz. Avrupa futboluna ayak uydurmaya çalışıyoruz, rakibinde manchester yani elazığspor falan değil. Sabır arkadaş sabır...

Merdivenleri ağır ağır çıkacaksın, koşarsan ayağın takılır düşersin ve başladığın noktaya geri dönersin.

Geri
Üst Alt