ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Selçuk'un kafa şutunu tekrar izlerken bile gol olacak sanıyorum, o top nasıl girmedi hala anlamıyorum.

AYnen ya. Hayatımda ilk kez öyle süzüle süzüle giden bir topun gol olmadığını gördüm. Tüm kafe ayağa kalktı gol diye.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Manu'ya yenildik sorun değil. Çünkü süpriz değildi. Biz dua edelimde süprizler yaşamayalım şu grupta.

Ali Dürüst : Maçın bittiği anda United scoutları yanıma gelip Semih kaya ve Muslera'nın bonservis bedellerini sordu

Komple defans hattını 120ye bağlayaydın be sayın dürüst.

2. maç kiminleydi

Biz Galatasaray´iz. Tarafli tarafsiz herkes bizle gurur duyuyor, oyunumuzu takdir ediyor. Hala sinirim gecmedi.

Almanya´da yasiyorum. Neler cektigimizi görün. Fasist bunlar. Serefsiz bunlar. Türk düsmani bunlar.

Eziyet cekiyoruz, deliriyoruz

Bu mac , iyi bi tecrübe oldu takim icin.

Lig farkli, Uefa Ligi farkli... ama Sampiyonlar Ligi bambaksa birsey, hele Old Trafford'de.

Galatasaray yavas yavas geliyor. Avrupa bekle bizi.

Uzun vadede, 1x Sol bek , 1x Stoper, 1x Forvet, 1 Ofansif ortaha saha Oyuncusu gerekir.

Takim iyi sinyaler verdi. Biz grupdan cikariz bence.

AYnen ya. Hayatımda ilk kez öyle süzüle süzüle giden bir topun gol olmadığını gördüm. Tüm kafe ayağa kalktı gol diye.

Aynen bizde de herkes gol diye ayağa kalktık ama olmadı:(

Birde Hamit'in direkten dönen topu onda da resmen nefesim kesildi, dondum valla:)

gururluyum.

Eboue gibi bir tane solbekimiz daha olsaydı bu maçı yenerdik..

Maçın kırılma anları bana göre;

35.s deki Umut'a yapılan net penaltı ve kart....

Carrick'in gol pozisyonunda kendini yere atıp golü atmamazlık yapmamasıydı....

ManU deplasmanında 3 topumuz direkten çıkmış

3 penaltımız verilmemiş

hala konuşanlar var. ne bekliyodunuz hiç mi pozisyon vermeyecektik yani adamlara.

Aynen bizde de herkes gol diye ayağa kalktık ama olmadı:(

Birde Hamit'in direkten dönen topu onda da resmen nefesim kesildi, dondum valla:)

Onda da herkes içine gidiyor gibi görmüştü. İlk dakikalarda fena açıklar veriyorduk yalnız. Fark yiyeceğiz diye düşünmüştüm ama sonra oturttuk. Birde İngilizce'si iyi olan arkadaşlardan ricam karşı trafın neeler düşündüğünü, forumlara göz atarak buraya yazmaları. Çok zor olmasa gerek.

ntvsporda marsilyanın tercümanı var

sesi resmen camdan aşşağı atlatır adamı.nasıl konuşma şekli ve sesidir o

helal olsun ya super oynadıkk muslera supersin

fatih hoca hatalıydı..felsefe değil futbol realite..melo kötüyse selçuk kötüyse burda fatih terimin man.utd yi 0 analiz etmesinin rolü büyük.baltanın valencia karşısında ezilmesi süpriz oldumu hiç birimize?

melo tam hazır değilken alternatifini hazırlamadık ve sanki geçen seneki meloymuş gibi olf traffordda iki orta sahadan biri yaptık..

bütün dünya 4-3-3 oynuyorsa bütün dünya defansif orta saha kullanıyorsa busqeti oynatıyorsa barca fatih hocanın şapkayı önüne koyup daha çok düşünmesi gerekir..

man.utd yi yenmek olay çıkarmayı değil man.utd.nin eksiklerine göre plan taktik hazırlayıp burdan puanla ayrılmak olmalıydı ana hedef..man utd.yi deplasmanda yenmek olay çıkarmak 2-3 sene sonra bazı şeyleri ezbere yapan sistemi kavramış adamlarla yapmayı düşündüğün plan olmalıydı hocam..

melo selçuk elmander günah keçisi ilan edilmesin bu sistem ve anlayış şampiyonlar liginde bu seviyede rakiplere karşı oy-na-nıl-maz...

Yaa zaten böyle tipler hep malubiyetlerden sonra türüyorlar bakıyorum da bir kaç tane hemen yazmaya başlamış.KArdeşim siz sorunlumusunuz ? Yazarken hiç mi düşünmüyorsunuz ? Yoksa düşünmenize rağmen mi bunları yazıyorsunuz?

Fatih terim man . utd. yi analiz etmemişmiş. He çok bilgili arkadaş aşmışsın nirvanaya ulaşmışsın Fatih hoca zaten analiz yapmak yerine o ara balık tutmaya gitti 1 haftadır balıkta.

Baltanın valencia karşısında ezilmesi sürpriz değilmiş ee marceloyu mu oynatsaydı? çıkıp sen oynasaydın süper sol bek.

Melonun alternatifi ceyhun demekki o da hazır değil 2 sinide mi oynatmasaydı ? Madem bu kadar bilgilisin neden maçtan önce bu yorumları yazmıyorsun einstein?

Bütün dünya 4 3 3 oynuyormuş bilgilere bak maçı izlediysen bugün 4 3 3 ve 4 4 2 yi değişmeli olarak oynadığımızı anlayabilirdin.Ayrıca hoca ne dedi formasyon önemli değil oynadığın formasyonu iyi oynama derecen önemli dedi.Senin mantığına göre 4 3 3 oynayan 2 takım berabere kalır :D

Hayır madem bu kadar bilgilisiniz neden maçtan önce bu kadar keskin konuşmuyorsunuz neden siz hoca değilsiniz? Neden Fatih Terimin yerinde yoksunuz.Güzel ülkemin her bir kahvesinde 100 t.direktör 100 scout 100 futbolcu 100 hakem var.

Ntv de maçın tekrarı var beyler

Allahını seven şu takıma devre arası sol bek alsın.

Büyük şanssızlıklar olmazsa bu takım grubu geçecek.

Geri
Üst Alt