ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

ManU deplasmanında 3 topumuz direkten çıkmış

3 penaltımız verilmemiş

hala konuşanlar var. ne bekliyodunuz hiç mi pozisyon vermeyecektik yani adamlara.
aynen sabahtan beri onu diyorum,old trafforda gidip pozisyon vermeyen kim var allah askina,bizim taraftarlarin cogu kafayi yedi.bugun barca bile evinde 2 gol yedi yav adamlar yeniliyodu

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

ntvsporda marsilyanın tercümanı var

sesi resmen camdan aşşağı atlatır adamı.nasıl konuşma şekli ve sesidir o

ahhahah bende dinledim yarıldım valla. birde kasıyor kendini tercüme ederken :D

cris'le baslasaydik o golu de yemezdik.. dany macin basinda kotuydu.. sonra toparladi ama is isten gecmisti..

Alex Ferguson; "Dürüst olmak gerekirse grubun favorisi Galatasaray."

Son yıllarda izlediğim en zevkli maçlardan biriydi iyi oynadık hakem yüzüne galibiyeti kaçırdık. Ben böyle rezil hakem görmedim bunları ingilizlere yapsaydı dünyayı ayağa kaldırırlardı.

biz aslinda manuyu unutup, hatta ttarenadaki maci bile yok sayip, braga ve cluja konsatre olursak, onlari gecersek, tur bizim.

cluj cok pis bir takim, bragaya attiklari gpllere bakin, tam bir kontraatak takimi

braga ise bize karsi simdiden tur macina cikiyor, eger yenilirse braga, tur gidiyor.

bunu bilen bir braga olacak ttarenada, aman ha, takilmak yasak bize bu macta

Yenilmemize rağmen müthiş gururluyum.

arkadaşım özür dilerim ama aptal mısın sen okur musun ne yazdığımı kinaye nedir biliyor musun ya da hala niye cevap vermek istiyorsun yanlış anladım demek bu kadar mı zor

Sözlerine dikkat et. Beyini ters akan insan modeli. Forumu yazılanları gözlerinle okuyacaksın diğer uzuvların ile değil.

Ben sana kinaye veya değil dedim mi? Oksijen harbiden bazılarında iyi kafa yapıyor. En iyisi sen bi zahmet kullanma.

icon-quote.gif
Thierry Cheong:

Are we playing Home? Away? or a neutral stadium? cause i can't fricken hear any of our supporters. It's really disappointing of having a big stadium if there's absolutely no noise at all

I can hear a lot of kids. I think its a family night. Galatasaray fans have sung the whole match.

taraftara da ayrı bi parantez açmak lazım mükemmeldiler gerçekten hiç susmadılar Old Trafford'u inlettiler ...

Fikstürümüz :

Akhisar

Ordu (D)

Braga

Eskişehir

Gençlerbirliği (D)

Cluj

hepside kazanmamız gereken maçlar.. kazanırsak hem ligde hem cl'de çok çok rahatlarız

Biz Galatasaray´iz. Tarafli tarafsiz herkes bizle gurur duyuyor, oyunumuzu takdir ediyor. Hala sinirim gecmedi.

Almanya´da yasiyorum. Neler cektigimizi görün. Fasist bunlar. Serefsiz bunlar. Türk düsmani bunlar.

Eziyet cekiyoruz, deliriyoruz

Noktayı koymuşsun.

Daha çok maç var. :)

Man Unt illaki puan kaybeder gibime geliyor.

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Evranın amrabata yaptiğı harekette kartlık

aga harbiden ya şimdi geniş özete baktım da ulan 30-45 arası resmen tek kaleye çevirmişiz maçı..özellikle evra sarı görüpte amrabatın eboue işbirliğiyle sağdan her gelişi pozisyon oldu..bu takım cok daha iyi şeyleri hakediyor,daha da iyi olacağız..helal olsun tekrardan hepsine..

Geri
Üst Alt