ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Ya bu foruma ne oluyor? Kendinizdemisiniz arkadaşlar? Hayır ne bu kibir? Ya karşınızda Manchester United var, sanki maç M.United-Galatasaray değilmişte, M.United- Barcelona yada Real Madrid arasında oynanmış siz de Galatasaray taraftarı değil, Barcelona, Real Madrid taraftarıymışsınız gibi konuşuyosunuz. Takımınızı beğenmiyorsunuz. Adamların sadece aldığı Van Persie sizin bu seneki yaptığınız transferlerin hepsinin toplamından daha fazla...

Kaç senedir Cl'de yokuz.Çoğu oyuncularımızın ilk Cl maçı ve ilk maçımız M.United gibi bir devle, deplasmanda. 1-0 yenildik, bana göre 1i net 1i de %60-70 olan 2 penaltımız verilmedi. Daha 15. dakikada oyuncu değiştirmek zorunda kaldık. Takımımızı ben beğendim daha 5 tane maçımız var..

Tabi siz Barcelona taraftarısınız, bu maçtan kesin 3 puan beklediğiniz için beklentilerinizi karşılamadı. Haklısınız ne dielim...

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Alex Ferguson: acik konusmak gerekirse Galatasaray dunyanin en tassakli takimi

Bugün objektif bir hakem olsaydı en azından puan alırdık kesinlikle. Göstermelik fauller verdi birde bize, buz gibi penaltıları vermessen onları versen ne olacak. Birde şanssızlıktan hiç tehlikeli yerden frikik kullanamadık.

Fikstürümüz :

Akhisar

Ordu (D)

Braga

Eskişehir

Gençlerbirliği (D)

Cluj

hepside kazanmamız gereken maçlar.. kazanırsak hem ligde hem cl'de çok çok rahatlarız

Şl maçlarından önceki deplasmanlar iyi olmamış

Zorlanacağız,baya zorlanacağız

aga harbiden ya şimdi geniş özete baktım da ulan 30-45 arası resmen tek kaleye çevirmişiz maçı..özellikle evra sarı görüpte amrabatın eboue işbirliğiyle sağdan her gelişi pozisyon oldu..bu takım cok daha iyi şeyleri hakediyor,daha da iyi olacağız..helal olsun tekrardan hepsine..

Amrabat sağda daha iyi oynadı sanki, yanlışmı düşünüyorum?

Beyler braga maçımız ne zaman?

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Fener de olsa top oraya carpar buraya carpar gol olur su bal bugün keske bizde olsaydı

beni bilen bilir forumda, 4-3-3 dönsek keske diyenlerdenim

ama bügün gördüm ki, eger bu takim oturursa, eger 4-4-2 ezbere oynamaya baslarsak, avrupada 4-4-2 sistemle muthis is yapan takim olacagiz.

bol pas yapiyoruz, iyi hos ama cabuk pas yapmak, ezbere verkaclar, 3 genler yapmak, hizli ataga kalkabilmek, 2-3 pasla pozisyona girebilmek gibi aslind abasit olan ama yapamadigimiz bu isleri zamanla yapmaya baslarsak, döktürürüz.

dün real, ve bugün manunun 3-4 pasla nasil pozisyona girdigini gördünüz, iste bunlari biz becerdigimiz anda, muthis gelisme göstermis oluruz.

Şu Manchester'ın karşısında Fener olsaydı ilk 20 dakikadan sonra kopar giderdi maç.

Helal olsun size :tiphat:

amrabat sagına çekip şutu mermi gibi çakıyor ya benı benden alıyor :sgr:

sahsi fikrim ne muslera nede semihi kimseye vermem.eger avrupada basari isteniyorsa kadronun iskeleti bozulmadan takviye yapmak.

beni bilen bilir forumda, 4-3-3 dönsek keske diyenlerdenim

ama bügün gördüm ki, eger bu takim oturursa, eger 4-4-2 ezbere oynamaya baslarsak, avrupada 4-4-2 sistemle muthis is yapan takim olacagiz.

bol pas yapiyoruz, iyi hos ama cabuk pas yapmak, ezbere verkaclar, 3 genler yapmak, hizli ataga kalkabilmek, 2-3 pasla pozisyona girebilmek gibi aslind abasit olan ama yapamadigimiz bu isleri zamanla yapmaya baslarsak, döktürürüz.

dün real, ve bugün manunun 3-4 pasla nasil pozisyona girdigini gördünüz, iste bunlari biz becerdigimiz anda, muthis gelisme göstermis oluruz.

aga adamlar cabuk paslaşıyor işte dedigin gibi biz göstere göstere atana kadar adamı kapatıyorlar zaten :)

forvet:lisandro lopez

sol bek:adriano :D

braganin yenilmesi isimize gelir,bragayyi allahin izniyle bizde yenersek saf disi birakabilirz onlari

Sol beke ihtiyacımz var, sol bek alalım da başka birşey istemiyorum.

Geri
Üst Alt