ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD="class: ForumPostUserArea ForumPostBGWhite"]

• aissam

• rank0.gif

• Joined on 11 Dec 2007
  • Posts 15

[/TD]

[TD="class: ForumPostContentArea"] [h=4]Re: Man Utd - Galatasaray Match Tracker[/h]

Am bored to death in front of this game... no action, no reaction the team is unbalanced at midfield...Kagawa off Fletch in lets play like all other great teams in europ 4-3-3 MEEEEEEEEEEEEERDE Galatasaray has more shot than Manu!! unbelievable we are at the same level as last year.. hope it will change in the 2nd part of the game!

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD] Reply [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD="align: left"] 19 Sep 2012 7:39 PM [/TD]

[TD="align: right"]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD="class: ForumPostUserArea ForumPostBGWhite"]

[/TD]

[TD="class: ForumPostContentArea"] [h=4]Re: Man Utd - Galatasaray Match Tracker[/h]

a bit worried at what im seeing here galatasary dominating the game, we have no conrtol in midfield, they are running at us and we are struggling to cope with it.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

offf off manu forumları bu tarz yorumlarla dolu ve bunları okudukça kahroluyorum resmen elimizden kaçırdık yaa lanet olsun hakem sana :SS:

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Bugün şansın bizden yana olmasına gerek yoktu sıradan bir hakem bile olsaydı yenerdik. 2 penaltı ceza sahasının hemen dışında 1 frikik vermedi. Umut a ve Amrabat yapılan faullerde kırmızı kart verse bile kimse bişey diyemezdi.

Hakan Balta dışında takımımla gurur duyuyorum.

Forvet hattimiz artik kesinlikle UMUT-BURAK 'dir

beni bilen bilir forumda, 4-3-3 dönsek keske diyenlerdenim

ama bügün gördüm ki, eger bu takim oturursa, eger 4-4-2 ezbere oynamaya baslarsak, avrupada 4-4-2 sistemle muthis is yapan takim olacagiz.

bol pas yapiyoruz, iyi hos ama cabuk pas yapmak, ezbere verkaclar, 3 genler yapmak, hizli ataga kalkabilmek, 2-3 pasla pozisyona girebilmek gibi aslind abasit olan ama yapamadigimiz bu isleri zamanla yapmaya baslarsak, döktürürüz.

dün real, ve bugün manunun 3-4 pasla nasil pozisyona girdigini gördünüz, iste bunlari biz becerdigimiz anda, muthis gelisme göstermis oluruz.

Hep Scholes'ın sayesindeydi o paslaşmalar, adam 40 yaşında halen neler yapıyor akıl alır gibi değil.

aynen sabahtan beri onu diyorum,old trafforda gidip pozisyon vermeyen kim var allah askina,bizim taraftarlarin cogu kafayi yedi.bugun barca bile evinde 2 gol yedi yav adamlar yeniliyodu

görcez bakalım şu grupta kimler ne yapabilecek ManU deplasmanında. millet uçuyo ya

Helal olsun aslanlar.Manchesterdan daha iyi oynayıp 3-4 net gol pozisyonu harcadık.Türkiyenin üstünde bi takım olduğumuzu kanıtladık.Daha parlak günler bizi bekliyor

kafanmi guzel senin,burak la v.persie yi birmi tutuyosun sen ne diyosun birader

Asıl sen ne diyosun arkadaş. Burak bugün çok daha istekliydi, United oyuncularının hiç biride yanaşamadı ona, her bir oyuncuyu kendinden uzak tuttu. Fizik olarak Burak Van Persie'i ezer, fakat şutlarda en bitirici olan ne yazık ki Persie. Kafa toplarına bakarsan, yine Burak etkili.

Ben, 'Burak Persie'den iyi' demiyorum, fakat aralarında fazla bir fark olmadığını dile getiriyorum.

d6rx1.jpg

Alın Cluj böyle bir takımmış.

--------------------muslera--------------------

---eboue-----semih-------dany------adriano---

---hamit-----melo-------selcuk------amrabat/emre---

--------------umut-------lopez--------------------:D

A3Lw6LsCUAAtgWB.jpg

aga adamlar cabuk paslaşıyor işte dedigin gibi biz göstere göstere atana kadar adamı kapatıyorlar zaten :)

olay bu iste

biz göstere göstere oyniyoruz, hani barca gibi muthis pasörler, vede muthis claimci adamlarin olsa, en iyisi bu anlayis

ama bizim gibi bir takim icin, tipki manunun yaptigi gibi hizli oynamasi sart.

hizli paslasma, cabuk paslasma demek, normalde bulamayacagin, normalde sabaha kadar oynasan bile bulamayacagin pozisyonlar bulabilmek demek.

ayrica bir kere kontra ataga kalkiyoruz, burak topu getiriyor sagdan, yemin ediyorum simdi bizden biri degil, 2-3'ü araya kosacak, gol pozisyonu olacak derken 7 tane manulu gelmisti, bizimkilerden hizli, kapatilar.. Bizimkiler ekranda görünmüyordu burk haric, ama birsürü manulu görünüyordu, topun arkasina gecmis, bekleyen ...

Danny'nin yerine acaba Cris oynasaydi ne olurdu?

iykin Danny oynamis...bazi pozisyonlar vardi... iykin Danny cabuk dedim icimden

Geri
Üst Alt