ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Asıl sen ne diyosun arkadaş. Burak bugün çok daha istekliydi, United oyuncularının hiç biride yanaşamadı ona, her bir oyuncuyu kendinden uzak tuttu. Fizik olarak Burak Van Persie'i ezer, fakat şutlarda en bitirici olan ne yazık ki Persie. Kafa toplarına bakarsan, yine Burak etkili.

Ben, 'Burak Persie'den iyi' demiyorum, fakat aralarında fazla bir fark olmadığını dile getiriyorum.
git su topu hentbol falan izle

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

‎"Manchester United'ın 10 kişiyle defans yaptığını hayatımda hiç görmemiştim. Hem de Old Trafford'da görmek tam bir kabustu."

- Gary Neville

bunu kim söyliyor? twitter'de öyle birsey yok!

son maçımız bragayla

grubun kaderini 3. ve 4. haftalar belirler nitekim ;

biz clujla içerde dışarda oynarken

manuda bragayla karşılaşıcak

biz haftaya bragayı yenip culjutanda 4 puan koparabilirsek ne ala eder 7

ama asıl sorun şu ki manu eğer son haftaya çıkmayı garantilemiş olarak girerse o zaman cluja kafadan bi 3 puan daha yazmak gerekiyor onlarda eder 7

ve bizim son maç olan braga maçıyla clujun 5.haftada ki braga maçı hayati önem taşır

ya allah askina kafami bulyuosunu ne umutu ne buraki,v.persie den bahsediyoruz yaw

abartmayin bu kadar oda etden kemikden bir insan

hani bügün van persie nerdeydi?

daha 1-2 sene önce paf takimda oyniyan semih van persieyi sahadan sildi

d6rx1.jpg

Alın Cluj böyle bir takımmış.

fener balından da öte bir sey bu :asd: 1907'de kurulan takımlarla ilgili bir durum mudur nedir ballı oluyorlar

Hakan Balta dışında takımımla gurur duyuyorum.

bu işin baltayla alakası yok takım savunmasıyla alakası var , bugün karşıdan koy evrayı bizim takıma sol kanatta yine hiç bişe yapamazdı çok tek kaldı orda balta ...

ilk yarıda adamlar nani kagawa valencia üçünü birden orda kullandılar adamın ne suçu var ...

Amrabat sağda daha iyi oynadı sanki, yanlışmı düşünüyorum?

bu maç için bizi yanıltabilir bu düşünce renktaş..

evranın sarıdan sonra daha kontrollü karşılayışı ve ebouenin yüksek temposu amrabat'ı sağda daha iyi oynuyor gibi gösterdi diye düşünüyorum..

arkanda balta varken mi yoksa eboeu varken mi daha iyi oynarsın renkdaş.

ya bir pozisyon var ilk yarıda amrabat topla buluşuyor balta abartmıyorum 5-6 saniye sonra geliyor,amrabat verkaça girecek hakan ile hakan'a pası atıyor hakan önce geriye dönüyor(amrabat bu arada boş alanda tabi) baktı hakan kaybedecek yardıma geldi topu aldı tekrardan baltaya dönmek istedi balta taç çizgisinin dışında koştu..arda topu ayağında fazla tutuyor diye eleştirirdik zamanında neden arkasında balta var abi,herif 5 saniye sonra geliyor,ikili de oynamasını beceremiyor.

sahsi fikrim ne muslera nede semihi kimseye vermem.eger avrupada basari isteniyorsa kadronun iskeleti bozulmadan takviye yapmak.

50-60 milyon € versinler bonus olarak hakan baltayıda(:lol:) vermezsem namerdim.

Öyle duygusal yaklaşmamak lazım bazen. Yeni kurulmuş atletico uefa kupasını alabiliyor, porto gözünü kırpmadan oyuncu satabiliyor, shaktar aldığı oyuncuları satıp yerine yenilerini koyabiliyorsa, bizde aynını yapabiliriz. Sonuçta semih ve nice genç oyuncularımız imparator gelene kadar şans bulamadılar.

İmparatorun sihirli dokunuşları yeter, attan eliyle koymuş gibi çıkarır yerlerini doldurur kesinlikle.

Muslera konusunda bir kaç maç daha bu maçtaki gibi oynarsa zaten elimizde tutamayız.

ben cok pis bir sekilde braga macini düsünmeye basladim, 2 hafta gecmez benim icin

bragayi gectigimiz an, bragadan 3 puan aldigimiz an gruptan cikar.. diyebilecegiz.

bragay atakilirsak, kiyamet kopar.

bu yuzden bu iki hafta gecmez benim icin, sonrada o 90 dk gecmez.

Beyler şuraya yok bu onu dedi bu bunu dedi diye kolpa şeyler paylaşmayın.Kaynağını da söyleyin bi zahmet.

Asıl sen ne diyosun arkadaş. Burak bugün çok daha istekliydi, United oyuncularının hiç biride yanaşamadı ona, her bir oyuncuyu kendinden uzak tuttu. Fizik olarak Burak Van Persie'i ezer, fakat şutlarda en bitirici olan ne yazık ki Persie. Kafa toplarına bakarsan, yine Burak etkili.

Ben, 'Burak Persie'den iyi' demiyorum, fakat aralarında fazla bir fark olmadığını dile getiriyorum.

Hocam ne dediğinin farkındamısın millet dalga geçer bak.Kafa toplarında burak daha iyi diyorsun yani burağın en büyük dezavantajlarından biri kafa topu zaten.Aralarında baya fark var bu maçta görülmemiş olabilir ama baya fark var.Tabi burak çok iyi oyuncu inşallah çok çalışıp en iyisi olur ama şu an için öyle değil.

Anasini aglattik Manchester'in anasini!!!

Manchester Manchester olali böyle rakip gördümü acaba evinde?!

ben cok pis bir sekilde braga macini düsünmeye basladim, 2 hafta gecmez benim icin

bragayi gectigimiz an, bragadan 3 puan aldigimiz an gruptan cikar.. diyebilecegiz.

bragay atakilirsak, kiyamet kopar.

bu yuzden bu iki hafta gecmez benim icin, sonrada o 90 dk gecmez.

3 tane atacaz onlara :yenieek:

Kurban olayım size,heryerinizden öpüyorum,mancesterı tirtir titrettiniz ya helal olsun sizlere.

Danny'nin yerine acaba Cris oynasaydi ne olurdu?

iykin Danny oynamis...bazi pozisyonlar vardi... iykin Danny cabuk dedim icimden

dany cok dogru tercih oldu, dany ilk 11 in adami olmali zaten, oynadikca daha iyi olacak cunku

benim icin bugun dany ve muslera en iyi iki adamimiz idi.

muslera diyorum, cunku penaltiyi cikardi, ekstra 2 tane daha cok net gol pozisyonlarda gole izin vermedi.

Balta 0 top kapma ve interceptionla oynamis. Kolay kolay kimse basaramaz, tebrik etmek lazim.

Selcuk ortasaha oyuncularimiz arasinda en düsük pas yüzdesine sahip oyuncu.

Çogu kisi, Selcuğun oyununu Melonun kötü olmasinin etkilediğini söylüyor. Unitedla oynuyoruz, o bölgede adamlar 3 adamla oynuyorar, bizde Melo ve Selcuk var. Bir adam fazlalardi o bölgede. Aslinda, oraya Emre Colağida bekliyordum, en azindan Fatih Hocanin Emreyi Hakana destek olmasi icin oynatacağini düsünmüstüm.

Sol beke ihtiyac olduğu bugün bir kez daha görüldü. TFF yabanci sinirlamasini artirmasi gerekirken, azaltti. Sanki altyapiya yatirim yapmaktan yoruldular. Belki yabanci sinirlamasi olmasa, kaliteli bir sol bek alirdik.

Grubun sürpriz takımı cluj olacak gibi.Bizim içerde bragayla cluju yenip dışarda da bu iki takımdan toplam en az 2 puan yada 3 puan almamız lazım.

Cevap: AW: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylü

Semih, Eboue, Dany, Muslera, muhtesem oynadilar tek kelimeyle.

Amrabat fena degildi; sutu gol olsaydi, kral olabilirdi.

Melo lesh oynadi.

Digerleri vasat.

Böyle oynarsak gruptan kesin cikariz.

Şerefli mağlubiyetlere inanmam ama bu akşam şerefli bir mağlubiyet aldık.Çünkü sahada neredeyse şerefsiz bir hakeme karşı Manu'yu şerefle yudumluyorduk !

Geri
Üst Alt