ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

fatih hoca uefa kupasını aldığı zaman brunoyu oynatıp suatı kestiğinde gruptan çıkmamıza yetecek puanları alamayıp son 2 maçı kazanarak uefaya güç bela katılmıştık..

sevgi, iyi oyun, kaçan pozisyonlar bunları görmemizi engellemesin diye testi kırılmadan çocuğu dövenlerdenim ben en az senin kadar seviyorum takımımı..

dani çok rahat bu soğukkanlılık hız ve teknikle sol bekte oynar ön liberoda..ben GSARAYım oyunumu bozmam heryerde diyemeyiz..şu an o seviyede kadro olarakta oyun olarakta değiliz çünkü..

bana iyi oyunla yenilme değil kötü oyunla 1 puan lazımdı bugün..E

ren;5257654]Yaa zaten böyle tipler hep malubiyetlerden sonra türüyorlar bakıyorum da bir kaç tane hemen yazmaya başlamış.KArdeşim siz sorunlumusunuz ? Yazarken hiç mi düşünmüyorsunuz ? Yoksa düşünmenize rağmen mi bunları yazıyorsunuz?

Fatih terim man . utd. yi analiz etmemişmiş. He çok bilgili arkadaş aşmışsın nirvanaya ulaşmışsın Fatih hoca zaten analiz yapmak yerine o ara balık tutmaya gitti 1 haftadır balıkta.

Baltanın valencia karşısında ezilmesi sürpriz değilmiş ee marceloyu mu oynatsaydı? çıkıp sen oynasaydın süper sol bek.

Melonun alternatifi ceyhun demekki o da hazır değil 2 sinide mi oynatmasaydı ? Madem bu kadar bilgilisin neden maçtan önce bu yorumları yazmıyorsun einstein?

Bütün dünya 4 3 3 oynuyormuş bilgilere bak maçı izlediysen bugün 4 3 3 ve 4 4 2 yi değişmeli olarak oynadığımızı anlayabilirdin.Ayrıca hoca ne dedi formasyon önemli değil oynadığın formasyonu iyi oynama derecen önemli dedi.Senin mantığına göre 4 3 3 oynayan 2 takım berabere kalır :D

Hayır madem bu kadar bilgilisiniz neden maçtan önce bu kadar keskin konuşmuyorsunuz neden siz hoca değilsiniz? Neden Fatih Terimin yerinde yoksunuz.Güzel ülkemin her bir kahvesinde 100 t.direktör 100 scout 100 futbolcu 100 hakem var.[/QUOTE]

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Hakem 3 .dünya ülkesiyiz diye veremedi pozisyonu içi gitti ama işte yüreği gitmedi ama görüşçez hepinizle ileride.

Galatasaray'ın adına ve şanına yakışır bir mücadele vardı sahada. Takımımla gurur duydum ve maçın hakkı bana kalırsa beraberlikti olmadı..

Balta 0 top kapma ve interceptionla oynamis. Kolay kolay kimse basaramaz, tebrik etmek lazim.

Selcuk ortasaha oyuncularimiz arasinda en düsük pas yüzdesine sahip oyuncu.

Çogu kisi, Selcuğun oyununu Melonun kötü olmasinin etkilediğini söylüyor. Unitedla oynuyoruz, o bölgede adamlar 3 adamla oynuyorar, bizde Melo ve Selcuk var. Bir adam fazlalardi o bölgede. Aslinda, oraya Emre Colağida bekliyordum, en azindan Fatih Hocanin Emreyi Hakana destek olmasi icin oynatacağini düsünmüstüm.

Sol beke ihtiyac olduğu bugün bir kez daha görüldü. TFF yabanci sinirlamasini artirmasi gerekirken, azaltti. Sanki altyapiya yatirim yapmaktan yoruldular. Belki yabanci sinirlamasi olmasa, kaliteli bir sol bek alirdik.

aynisini mactan önce bende demistim renktas

keske üclü orta sahayla ciksaydik selcuk melo ve emreyle

o zaman selcuk biraz daha etkili olurdu

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | 1.Y. | 19 Eylül |

d6rx1.jpg

Alın Cluj böyle bir takımmış.

Sanki bizim şikecilere karşı oynadığımız maç gibi ya, 35 atak

Cevap: AW: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylü

Manu 55. dakikada zamana oynamaya basladi beyler.

Korner atacaz, top vermediler bize.

Daha neyden bahsediyoruz ki??!

Hakan la ş.liginin yürümeyeceğini anlamıştır heralde herkes.O bölgeye takviye şart mecbur ocak ayını bekliyecez.İnşallah gruptan çıkarız.Devre arasıda solbek ve hücum oyuncusu aldıkmı çok daha iyi bi takım oluruz.+Engin de dönecek daha..

bu maç için bizi yanıltabilir bu düşünce renktaş..

evranın sarıdan sonra daha kontrollü karşılayışı ve ebouenin yüksek temposu amrabat'ı sağda daha iyi oynuyor gibi gösterdi diye düşünüyorum..

arkanda balta varken mi yoksa eboeu varken mi daha iyi oynarsın renkdaş.

ya bir pozisyon var ilk yarıda amrabat topla buluşuyor balta abartmıyorum 5-6 saniye sonra geliyor,amrabat verkaça girecek hakan ile hakan'a pası atıyor hakan önce geriye dönüyor(amrabat bu arada boş alanda tabi) baktı hakan kaybedecek yardıma geldi topu aldı tekrardan baltaya dönmek istedi balta taç çizgisinin dışında koştu..arda topu ayağında fazla tutuyor diye eleştirirdik zamanında neden arkasında balta var abi,herif 5 saniye sonra geliyor,ikili de oynamasını beceremiyor.

Evet bende buraya gelecektim işte, eboue gibi solbek bulmalıyız kesinlikle..

d6rx1.jpg

Alın Cluj böyle bir takımmış.

Demin demistim, ozeti izledimde adamlar fisek gibi kontraya cikiyor valla, benim gozumu korkuttu, bizide yaka paca yakalayabilirler... Arti suratli oyuncularida var, kadrolari sanki tam Kontra icin kurulmus gibi bi goruntu verdi bana

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Braga 2-0 yenildi diye hafife almayin.. Cluju resmen ezdiler.. Aman haa.. Cluj rakibimiz diye Bragaya puan kaybedersek CL'de gruptan cikma olayini unutun derim..

Demin demistim, ozeti izledimde adamlar fisek gibi kontraya cikiyor valla, benim gozumu korkuttu, bizide yaka paca yakalayabilirler... Arti suratli oyuncularida var, kadrolari sanki tam Kontra icin kurulmus gibi bi goruntu verdi bana

baselide öyle elediler zaten

bragayi bi türlü yenerizde cluj benide cok korkutuyor

Grubumuzda çok pis 2 takım var.Braga deplasmanlarda bilhazsa daha tehlikeli,Cluj da çok iyi kontra atak yapabilen bir takım.İşimiz kolay değil,bu maç gibi konsantre olup daha üretken olmanın yollarını bulmalıyız.

ya abi, hakanin defansif oyununa hic bir zaman birsey demedim, hic bir zaman kizmadim ukraynadaki macta ,, kaprtiye karsi elendigimiz o macta haric.

ama ofansta, yada ofansa kalkarken hakana verilen toplari nasil eziyor, nasil rakibine veriyor toplari göstere göstere, bunu benden baska gören yok mu?

stoperlerin, selcuk, melonun ebueye attigi toplari izleyin, ebue ne yapiyor, birde hakana verilen paslari izleyin, hakan nasil kullaniyor.

abi adamin yanlis pasi,y anlis tercihi direkt rakip adina bizim kalemizde pozisyon demek oluyor, hele hele hakan cikmis ise ileriye, hatayi orda yapmissa.

hakana top gelmesin diye dua ediyorum adeta mac izlerken

hakanin önünde oynayanlara yazik oluyor, bazen öyle pozisyonlar oluyor ki, önündeki adamini atese atiyor hakan, atese.

hem kendisi rezil, hem önündeki adami rezil ediyor.

su adama geriden cikarken vede ilerde , ofansta yerlestigimizde pas gelmesin Allah askina ya

İngiltere'nin Sky Sports kanalına göre maçın oyuncusu Galatasaray'dan Dany oldu.

fatih hoca uefa kupasını aldığı zaman brunoyu oynatıp suatı kestiğinde gruptan çıkmamıza yetecek puanları alamayıp son 2 maçı kazanarak uefaya güç bela katılmıştık..

sevgi, iyi oyun, kaçan pozisyonlar bunları görmemizi engellemesin diye testi kırılmadan çocuğu dövenlerdenim ben en az senin kadar seviyorum takımımı..

dani çok rahat bu soğukkanlılık hız ve teknikle sol bekte oynar ön liberoda..ben GSARAYım oyunumu bozmam heryerde diyemeyiz..şu an o seviyede kadro olarakta oyun olarakta değiliz çünkü..

bana iyi oyunla yenilme değil kötü oyunla 1 puan lazımdı bugün..E

ren;5257654]Yaa zaten böyle tipler hep malubiyetlerden sonra türüyorlar bakıyorum da bir kaç tane hemen yazmaya başlamış.KArdeşim siz sorunlumusunuz ? Yazarken hiç mi düşünmüyorsunuz ? Yoksa düşünmenize rağmen mi bunları yazıyorsunuz?

Fatih terim man . utd. yi analiz etmemişmiş. He çok bilgili arkadaş aşmışsın nirvanaya ulaşmışsın Fatih hoca zaten analiz yapmak yerine o ara balık tutmaya gitti 1 haftadır balıkta.

Baltanın valencia karşısında ezilmesi sürpriz değilmiş ee marceloyu mu oynatsaydı? çıkıp sen oynasaydın süper sol bek.

Melonun alternatifi ceyhun demekki o da hazır değil 2 sinide mi oynatmasaydı ? Madem bu kadar bilgilisin neden maçtan önce bu yorumları yazmıyorsun einstein?

Bütün dünya 4 3 3 oynuyormuş bilgilere bak maçı izlediysen bugün 4 3 3 ve 4 4 2 yi değişmeli olarak oynadığımızı anlayabilirdin.Ayrıca hoca ne dedi formasyon önemli değil oynadığın formasyonu iyi oynama derecen önemli dedi.Senin mantığına göre 4 3 3 oynayan 2 takım berabere kalır :D

Hayır madem bu kadar bilgilisiniz neden maçtan önce bu kadar keskin konuşmuyorsunuz neden siz hoca değilsiniz? Neden Fatih Terimin yerinde yoksunuz.Güzel ülkemin her bir kahvesinde 100 t.direktör 100 scout 100 futbolcu 100 hakem var.
[/QUOTE]

O zaman madem o kadar biliyordunuz maçtan önce söylecektiniz bir iş olduktan sonra herkes uzman kesiliyor.

Yazdığınızın en başında fatih terim analiz etseydi böyle olmazdı diyorsunuz.Siz böyle yazarsanız biz sizin yazdığınıza nasıl saygı duyalım? Yani birşeyler yazarken yazmış olmak için değilde düşünerek yazmak gerekir.1000 düşünüp 1 konuşmak gerekiyor.

İngiltere'nin Sky Sports kanalına göre maçın oyuncusu Galatasaray'dan Dany oldu.

zaten bu forumdaki futboldan anlamayan bir kac-aslinda bir kac degil, baya var ama neyse- üyeler haric, mac 2 gözle izleyen herkes dany macin adami diyor/der.

Bence Danny sürekli oynatılmalı, Semih ile birlikte çok iyi bir ikili oldular. Çoğu seferde gömülmeden oynadık. Defans çizgimizi önde kurduk. Bunu Ujfalusi yada Cris'le yapmak daha zor olurdu. Danny'nin çabukluğu ve kesici özelliği gerçekten bu iki oyuncudan da daha iyi noktada. Semih zaten takımda kalırsa en az 15 yıl daha oynar.

Bugün Melo çok iyi değildi takıma geç katılmasından dolayı meydana gelen kondisyon eksiği bu maçta daha da belli oldu.

Elmander yokları oynadı. Burak idare etti. Selçuk iyiydi, Hamit'te nispeten bir kıpırdanma vardı. Ambrabat ilk yarı iyidi fakat 2. yarı oyundan düştü. Eboue zaten mükemmel bir sağ bek. Hakan Balta yapabileceğinin en iyisini yapaya çalıştı sol beke takviye gerekli olduğunun Sir. Alex Ferguson bile farkında anladığım kadarıyla. Muslera fazla söze gerek yok bir kornerde Vidic önüne geçerek golü atabilirdi orda pozisyon hatası vardı zaten görevini fazlasıyla yaptı. Belki önümüzdeki sezon Premier League'e transfer olur.

Maçın hakkı beraberlikti ama yenilsekte ben takımımla gurur duydum.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın Spartak Moskova deplasmanına çıkardığı kadroya bakıyorum birde Fatih Terim'in Manchester United deplasmanında çıkardığı kadroya bakıyorum. İşte budur vizyon farkı teknik adam farkı diyorum..

Genel olarak Manchester United seviyesindeki maçlar için biraz daha kondisyonumuzun iyileştirilmesi gerekiyor. Çok koştuk yorulduk çok efor sarfettik son dakikalarda gol atmak için gücümüz dahi kalmadı.Yine de herşeye rağmen maçın hakkı beraberlikti, hakem maçı katletti.

Cuneyt Cakir'a o kadar saydiran Ingiliz medyasi bu Alman hakeme ne diyecek acaba. Kulup olarak tepki vermemiz lazim bu Alman'a, resmen puanimizi caldi.

Geri
Üst Alt