ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

zaten bu forumdaki futboldan anlamayan bir kac-aslinda bir kac degil, baya var ama neyse- üyeler haric, mac 2 gözle izleyen herkes dany macin adami diyor/der.

Çok etkiledi beni danny, hem solbek, hem stoper olarak oynadı desem yanlış olmaz heralde..

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

3. sınıf üle muammelesi görmesek penaltıyı çalardıdı da işte hakem düdüğü ağzına koydu ama büzüğü yetmedi yazıklar olsun ona gün gelicek göstericez lan sizelere gücümüzü.

Artık bizim taraftar profilimizin değişmesi gerekir çok anlık yorumlar yapıyoruz bir anda birini göklere çıkartıp olumsuz sonuçta iş bilmez yapıyoruz.

Emre Çolak kasımpaşa maçında iyi oynadı adamı messi yaptık sonraki maçlarda yokları oynadı.Muslera bir kaç maç vasat oynadı aramızdan soğana benziyor kalede güven vermiyor diyen oldu.Yani oyuncumuza hocamıza yönetimimize en büyük zararı biz veriyoruz sonra herkes diyor medya Galatasarayın kuyusunu kazıyor.Kardeşim sen kendi içinde bir bütünlük kuramamışsın ki adam gibi analiz yapamıyorsun eleştiriden başka bir bildiğin yok onuda yapmayı bilmiyorsun sonra birde medyadan iyilik bekliyorsun.

Artık değişme ve gelişme zamanı geldi taraftarımızın.

''With any luck for Galatasaray, they would be 3-1 up. We are playing terrible.

Got off to a good start, scored an early goal but then collapsed, we've been lucky.''

Az çok ne dediklerini anlıyoruz da şunları koyarken çevirseniz ne kadar şahane olur bilemessiniz.

Haydi iyi geceler renktaşlar.Takımımıza güvenelim onlara destek olalım başarılar gelecektir.

arkadaşlar yenildik evet ama nasılki ezikler tek kale oynadığımız maçta süper finalde bizi 2-1 yendi aynı onun gibi bir maçtı eze eze yenildik ayrıca hakemin vermediği penaltıları saymıyorum bile. bu takım bu maçta oynadığının yarısını oynasın namağlup şampiyon olmazsak yüzüme tükürün. bugün şans yanımızda değildi. ama olsun m.utd gibi bir deplasnmanda eze eze oynamak gurur verici emin olun bu gruptan rahat çıkarız ve bu oyunun yarısını oynasak süper ligte rahat şampiyon oluruz. tek üzüldüğüm bu oyunun hakkı en az beraberlikti. gururluyum çünkü avrupa fatihiyim

ben çok biliyorum futbolu dünyada olmayanı icat etmek mucipliktir teknik adamlık değil..

fatih hoca kolaysa kendi koşsun bi ileri bi geri hem savunma yapsın hem atağa çıksın..karşındaki takım senden kaliteliyse sen tedbir alırsın bu kural birdir yarışmada..

orta sahayı 2 kişiye bırakmazsın.

bugün 3-1 de yensek eleştirirdim fatih hocayı skorla değil mantığa ters şeyleri yaptığı için..

melo selçuğa gerek transfer gerek takım içi alternatif aramamak hocanın kabahati..keza baltaya da öyle..

sabaha kadar sürer bu tartışma uzun lafın kısası cim bom başı dik yürür..yüreği büyük fatih hocanın morinhoyla taktik ve dünya futbolu üstüne analiz konuşması gerekir kanımca..

38 lik schols eziyorsa meloyu selçuğu kızmam üzülürüm ben ve neden ararım..saygılar

O zaman madem o kadar biliyordunuz maçtan önce söylecektiniz bir iş olduktan sonra herkes uzman kesiliyor.

Yazdığınızın en başında fatih terim analiz etseydi böyle olmazdı diyorsunuz.Siz böyle yazarsanız biz sizin yazdığınıza nasıl saygı duyalım? Yani birşeyler yazarken yazmış olmak için değilde düşünerek yazmak gerekir.1000 düşünüp 1 konuşmak gerekiyor.[/QUOTE]

Oynadığımız oyun müthiş umut verdi. En azından diğer 2 deplasman macını kazanacak güçte olduğumuzu gösterdik. Gruptan cıkıp cıkamayacağımızı iç saha macları belirleyecek ki en cok iç saha maclarından cekiniyorum.

Birde son olarak bugün oynadığımız oyun gösterdiki olası bir kupa veya final uzak değil.

Cluj'un Braga'yı orda yenmesi demek en azından 3.lük şanslarının son maça kadar gidebileceğinin bir işareti olarak kabul edilebilir. Cluj'un zaten oyunu domine edebileceğini kimse düşünmüyordur fakat tehlikeli bir takım belliki. Basel her ne kadar eski gücünde olmasada Cluj'a iki maçtada yenildiğini unutmamak gerekir.

Bizim için maçlar esas şimdi başlıyor.

d6rx1.jpg

Alın Cluj böyle bir takımmış.

Ofsyatlari , oynama suresi etc.. dikkatli bakinca. cluj tamamen bie kontra takimi, dikkatli olmak lazim.

Manu - Cluj maçi berabere biterse bizim için optimal olur.

biz şu oyununumuzun yarınızı clujve graga maçında oynayalım bu gruptan elimizi kolumuzu sallayarak geçeriz

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Yeni staddan çıktık. Ne yazikki beraberlikle donebilecegimiz bir maçtan mağlubiyet ile ayrıldık. Buraya gelip sonuna kadar destekleyen arkadaslara binlerce kez teşekkür etmek istiyorum. Tribün gercekten harikayı...

Öyle veya böyle bu maçı atlattık.Artık önümüze bakabiliriz.Güzel bir sınavdı bizim için.Başarıyla atlattık :tiphat: Şampiyonlar Ligi Braga mücadelesiyle bizim için yeniden başlıyor.Bu arada hakem rezaletti.Ortalama bir hakem olsaydı bu maçtan puan alırdık.:mad:

Şimdi Manchester United maçının motivasyonu çok farklıdır. En fazla yeniliriz ama mücadelemizi sonuna kadar veririz düşüncesiyle oynanan bir maç sonuçta fakat Cluj ve Braga maçları bilhassa iç sahadakiler mutlak kazanmamız gereken maçlar. Esas bizim için stresli maçlar şimdi başlıyor..

biz şu oyununumuzun yarınızı clujve graga maçında oynayalım bu gruptan elimizi kolumuzu sallayarak geçeriz

6 yıl sonra bu platforma çıkıp Manu ile oynadık, oldukça da avrupa takımı havamız vardı, çok umutluyum bu sezondan.

Yeni staddan çıktık. Ne yazikki beraberlikle donebilecegimiz bir maçtan mağlubiyet ile ayrıldık. Buraya gelip sonuna kadar destekleyen arkadaslara binlerce kez teşekkür etmek istiyorum. Tribün gercekten harikayı...

Taraftar muhteşemdi. İngiltere'de bu denli taraftar desteği alabileceğimizi tahmin etmemiştim.

ayaklarınıza,ağzınıza,yüreğinize,bedeninize sağlık..hiç susmadan takımımızı 90 dakika desteklediniz.

Geri
Üst Alt